QUOTE(aitiii @ 2008 12 27, 19:35)
sveikos merginos ir kaip sekesi per svenciu patiekalus palaikyti cukriukus. oi man ne kaip . atrodo dasileidziu jei ka skanaus uzvalgau bet vistiek pakyla.
Dalissime multiwave'u i bandziau bet vistiek cukrus po visko buvo 10 tai nzn gal bijau daug leistis, tai gal per mazai uzstatau.
mus jau 25 sav. 850g. sausio 19 jau iseinu i dekreta, nedaug liko.
tik cukriukai nervuoja pakyla.
Shalna kaip sekasi tau?
siandien tiek nedaug valgiau o cukriukas 13, tai tik pradedi nervuotis atrodo pabaigos nebera.
Aitiii, pirmiausia ačiū tau labai už gražius sveikinimus
Tik aš kaip paršiukas tik į penktą dieną prisiruošiu padėkoti
Bet mano telefonas užlūžo ir savo kortelę perkėliau į MB telefoną, o mano visi numeriai ir kontaktai liko mano tel., o ne kortelės atminty
Tai kai gavau žinutes nebuvau tikra kuri nuo ko yra
O dėl multiwave'o - tai matyt tikrai per mažą dozę nusistatai
Bet bandyti surasti tinkamą dozę tikrai verta, nes mano per šventes cukriukai buvo tikrai geri -daugiau 8.4 mmol nebuvo pakilę, nepaisant visiškai bardakiško valgymo režimo
Todėl siūlau tau per naujus nusistatyti didesnę dozę ir aišku nepamiršti min kas 2 val. pasimatuoti ir pasižiūrėti kas vyksta. Jei matysi, kad dozė per didelė - tada išjunk pompą ir įjungus iš naujo nusistatyk naują multiwave'o dozę. Pvz. šiaip mano dozė prieš vakarienę yra pie 8 v.v., bet per kūčias buvau nustačius multiwave'ą ant 14 v.v., 4 val., iš karto suleidžiant 7 v.v. Rezultate - cukrus keitėsi nuo 4.9 iki 6.1.
Ir dar - NERVUOTIS MUMS NEGALIMA
Pati žinai - nuo to cukrus tik kyla
Todėl giliai įkvėpk ir pabandyk rasti schemą, kuri tau veikia
QUOTE(inguška @ 2008 12 27, 21:33)
Papildyta:
labutis, buvau šiek tiek dingusi Augame nuostabiai, greitai mano Arnui bus mėnuo.
Tartis su B. reikėtų iš anksto, nes niekada nežinai kada gyvybėlė pasibels į pasaulį. Ir tada skambinti jam gali bent kada, net ir naktį. ŠIAIP JEI NORĖSI KONSULTUOTIS DĖL KOKIŲ NEAIŠKUMU, TAI IRGI GALI JAM SKAMBINTI VISADA MIELAI ATSAKO. lYGONINĖJE APLANKO KASDIEN. gALIMA SU JUO PASIŠNEKĖTI APIE TAU TURIMUS NEAIŠKUMUS, IR AIŠKU APIE " ORĄ". šIAIP LABAI GERAS PSICHOLOGAS.
Sveikinu visas mamytes ir leliukus su praėjusiom ir ateinančiom šventėm.
Papildyta:
Jei dar kam kyla klausimų klauskit, jei galėsiu atsakysiu.
Tikrai, atrodo taip neseniai rašei, kad dar gimdyti nenori
, o Arnukui jau greit mėnuo
Kaip laikas greitai bėga
O tas tarimasis iš anksto - tai čia nuo kada maždaug reiktų pradėti apie tai kalbėti?
T.y. kiek tau buvo savaičių kai susitarei, kad pas jį gimdysi?
QUOTE(Shalna @ 2008 12 28, 21:26)
Linkejimai su Shalnos ir Martynuko - mazojo Santos padejejo
vajei, koks grožis
Tokio padėjėjo perduodami linkėjimai tiesiog negali neišsipildyti
I'm out of my mind, but feel free to leave a message