Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(madmuazele @ 2008 12 23, 21:35)
Na negaliu lauktis, juk sirgau pries 3 sav blush2.gif ir siaip jokiu kitu pozymiu nera... na, pykino ana visa savaite nebent... bet..ne... negali buti cool.gif

laugh.gif Vietoj taves tikrai nusipirkciau NT thumbup.gif Linkiu,kad jis butu teigiamas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na ka,jau atejo svenciu metas.Linksmu Jums visoms svenciu,taip pat ir musu maziukams linkiu sulaukti gero Senio Salcio newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2008 12 24, 11:22)
Kaip fainiai  tau wub.gif
Aš labai laukiu to jausmo  ax.gif

Oi kaip aš tave suprantu mirksiukas.gif Bet laukdama pasistenk nesinervinti blush2.gif Nes matai kaip būna - iki 20 savaitės gali sau ramiausiai sėdėti ir nei pirštuko dėl mamytės ramybės nepajudinti lotuliukas.gif Be to, kaip suprantu tau irgi pirmas lelius? blush2.gif Tai su pirmu sako, kad vėliau pasijaučia nei kad su antru. Taip kad dar daug laiko turi, nors aišku, labai linkiu, kad taviškis būtų judresnis nei maniškis ir apsireikštų kur kas anksčiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 24 gruodžio 2008 - 11:02
Su šventėmis visas!!! Daug daug sveikatytės, laimės ir džiaugsmo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 gruodžio 2008 - 19:23
sveikos merginos ir kaip sekesi per svenciu patiekalus palaikyti cukriukus. oi man ne kaip . atrodo dasileidziu jei ka skanaus uzvalgau bet vistiek pakyla.
Dalissime multiwave'u i bandziau bet vistiek cukrus po visko buvo 10 tai nzn gal bijau daug leistis, tai gal per mazai uzstatau.
mus jau 25 sav. 850g. sausio 19 jau iseinu i dekreta, nedaug liko. thumbup.gif
tik cukriukai nervuoja pakyla.
Shalna kaip sekasi tau?
siandien tiek nedaug valgiau o cukriukas 13, tai tik pradedi nervuotis atrodo pabaigos nebera. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 18, 19:23)
Aha, padare fotke  blush2.gif
O aitiii laikosi neblogai, ir cukrai sakė, geresni nei namuose. Tai nusprendė, kad vistik namuose matyt nelabai tos dietos laikosi  lotuliukas.gif Bet manau ji pati rytoj, o gal jau ir šiandien atraportuos kas ir kaip. Nes kai aš buvau, tai kaip tik laukė vizito pas B., tai sakė jei šiandien pavyks pas jį apsilankyti, tai ir važiuos jau namo. Na, jei nepavyktų, tai tada rytoj jau tikrai.

o tavo istoriją būtinai perskaitysiu, bet spėju ten mums rūpimais klausimais info nebus  lotuliukas.gif nes tai ne spaudai  lotuliukas.gif bet kaip ir sakai, ko gero, tavo situacija buvo tokia, kad iki mums rūpimo etapo dar nebuvai priėjus  blush2.gif Na, reiks gal dar inguską pakalbint, jos gi dar visai šviežia patirtis  mirksiukas.gif Beje, aitiii minėjo, kad tipo galima gimdyt ir nebūtinai pas B., o norint pas jį - reikia tartis?  blink.gif INGUSKA, help  help.gif su šituo klausimu  mirksiukas.gif

Papildyta:
labutis, buvau šiek tiek dingusi Augame nuostabiai, greitai mano Arnui bus mėnuo.
Tartis su B. reikėtų iš anksto, nes niekada nežinai kada gyvybėlė pasibels į pasaulį. Ir tada skambinti jam gali bent kada, net ir naktį. ŠIAIP JEI NORĖSI KONSULTUOTIS DĖL KOKIŲ NEAIŠKUMU, TAI IRGI GALI JAM SKAMBINTI VISADA MIELAI ATSAKO. lYGONINĖJE APLANKO KASDIEN. gALIMA SU JUO PASIŠNEKĖTI APIE TAU TURIMUS NEAIŠKUMUS, IR AIŠKU APIE " ORĄ". šIAIP LABAI GERAS PSICHOLOGAS.
Sveikinu visas mamytes ir leliukus su praėjusiom ir ateinančiom šventėm. 4u.gif newyear.gif
Papildyta:
Jei dar kam kyla klausimų klauskit, jei galėsiu atsakysiu.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Kuo nuosirdziausi linkejimai ir sveikinimai svenciu proga! Linkime sveikatos, sveikatos ir sveikatos, o visa kita - savaime 4u.gif Bukite sveikos, laimingos ir turtingos vaiku sypsenomis, ju mostais, judesiais, bumbsejimais pilvelyje ir pirma karta isvydusips savo 2.gif , kurie pakeis visa jusu gyvenima, kuriems tapsite tarnaites bent jau pirmaisiais ju gyvenimo metais, bet del to busite laimingos laimingos!

Linkejimai su Shalnos ir Martynuko - mazojo Santos padejejo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 28 gruodžio 2008 - 20:27
QUOTE(aitiii @ 2008 12 27, 19:35)
sveikos merginos ir kaip sekesi per svenciu patiekalus palaikyti cukriukus. oi man ne kaip . atrodo dasileidziu jei ka skanaus uzvalgau bet vistiek pakyla.
  Dalissime multiwave'u i bandziau bet vistiek cukrus po visko buvo 10 tai nzn gal bijau daug leistis, tai gal per mazai uzstatau.
mus jau 25 sav. 850g. sausio 19 jau iseinu i dekreta, nedaug liko.  thumbup.gif
tik cukriukai nervuoja pakyla.
Shalna kaip sekasi tau?
siandien tiek nedaug valgiau o cukriukas 13, tai tik pradedi nervuotis atrodo pabaigos nebera.

Aitiii, pirmiausia ačiū tau labai už gražius sveikinimus blush2.gif Tik aš kaip paršiukas tik į penktą dieną prisiruošiu padėkoti doh.gif blush2.gif Bet mano telefonas užlūžo ir savo kortelę perkėliau į MB telefoną, o mano visi numeriai ir kontaktai liko mano tel., o ne kortelės atminty doh.gif Tai kai gavau žinutes nebuvau tikra kuri nuo ko yra doh.gif
O dėl multiwave'o - tai matyt tikrai per mažą dozę nusistatai g.gif Bet bandyti surasti tinkamą dozę tikrai verta, nes mano per šventes cukriukai buvo tikrai geri -daugiau 8.4 mmol nebuvo pakilę, nepaisant visiškai bardakiško valgymo režimo blush2.gif Todėl siūlau tau per naujus nusistatyti didesnę dozę ir aišku nepamiršti min kas 2 val. pasimatuoti ir pasižiūrėti kas vyksta. Jei matysi, kad dozė per didelė - tada išjunk pompą ir įjungus iš naujo nusistatyk naują multiwave'o dozę. Pvz. šiaip mano dozė prieš vakarienę yra pie 8 v.v., bet per kūčias buvau nustačius multiwave'ą ant 14 v.v., 4 val., iš karto suleidžiant 7 v.v. Rezultate - cukrus keitėsi nuo 4.9 iki 6.1.
Ir dar - NERVUOTIS MUMS NEGALIMA nono.gif Pati žinai - nuo to cukrus tik kyla doh.gif Todėl giliai įkvėpk ir pabandyk rasti schemą, kuri tau veikia drinks_cheers.gif

QUOTE(inguška @ 2008 12 27, 21:33)
Papildyta:
labutis, buvau šiek tiek dingusi Augame nuostabiai, greitai mano Arnui bus mėnuo.
Tartis su B. reikėtų iš anksto, nes niekada nežinai kada gyvybėlė pasibels į pasaulį. Ir tada skambinti jam gali bent kada, net ir naktį. ŠIAIP JEI NORĖSI KONSULTUOTIS DĖL KOKIŲ NEAIŠKUMU, TAI IRGI GALI JAM SKAMBINTI VISADA MIELAI ATSAKO. lYGONINĖJE APLANKO KASDIEN. gALIMA SU JUO PASIŠNEKĖTI APIE TAU TURIMUS NEAIŠKUMUS, IR AIŠKU APIE " ORĄ". šIAIP LABAI GERAS PSICHOLOGAS.
Sveikinu visas mamytes ir leliukus su praėjusiom ir ateinančiom šventėm.
Papildyta:
Jei dar kam kyla klausimų klauskit, jei galėsiu atsakysiu.

Tikrai, atrodo taip neseniai rašei, kad dar gimdyti nenori lotuliukas.gif , o Arnukui jau greit mėnuo wub.gif Kaip laikas greitai bėga doh.gif
O tas tarimasis iš anksto - tai čia nuo kada maždaug reiktų pradėti apie tai kalbėti? blush2.gif T.y. kiek tau buvo savaičių kai susitarei, kad pas jį gimdysi?

QUOTE(Shalna @ 2008 12 28, 21:26)
Linkejimai su Shalnos ir Martynuko - mazojo Santos padejejo smile.gif
user posted image

vajei, koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif Tokio padėjėjo perduodami linkėjimai tiesiog negali neišsipildyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 29 gruodžio 2008 - 10:15
labas mergaites. visas su prabegusiomis sventemis. 4u.gif Pirmiausiai aisku linkiu sveikatos, dziaugsmo, laimes, geru draugu, pinigu, ir visu svajoniu issipildymo. Bukit laimingos nestuke.gif
as labai seniai jau cia buvau, bet kazkaip stengiausi nors kiek atsiriboti nuo tu cukriuku, nes vien mintys apie juos valde mane. issilaikiau egzaminus, tai buvo daug streso, nes atsikeliau sesija, keli egzaminai nusikele, tai buvo taip kad per viena diena laikau 5 egzaminus, mokiausi ir naktimis, mazai miegojau, tai ir cukriukai budavo virs 5. po to baigesi mokslai (visi egzaminai10), pradejau daugiau miegoti, ilsetis, cukriukai busavo virs 4. Na o per sventes nesimatavau, bet valgiau faktiskai ka norejau, lepinausi doh.gif idomu ar nepakenkiau nei sau nei maziukui per tas 5 dienas g.gif doh.gif bet tiesiog nebuvo jegu tai riboti maisto, nei gamintis kita, nes pastoviai tik lovoje gulejau, tai sonkaulius skaudejo, tai vel ka. blink.gif tikiuosi viskas bus gerai. dar laukia naujieji, po to vyro gimtadienis, ir gimdymas. tikiuosi vel nuovargis nedarys savo.
va pasibedavojau blush2.gif
Linksmu dar ateinanciu visoms svenciu, nors man asmeniskai jos tokios nelabai kokios, sedi prie stalo, viska skauda unsure.gif
Atsakyti
[quote=Dalissime,2008 12 29, 12:14]
Aitiii, pirmiausia ačiū tau labai už gražius sveikinimus blush2.gif Tik aš kaip paršiukas tik į penktą dieną prisiruošiu padėkoti doh.gif blush2.gif Bet mano telefonas užlūžo ir savo kortelę perkėliau į MB telefoną, o mano visi numeriai ir kontaktai liko mano tel., o ne kortelės atminty doh.gif Tai kai gavau žinutes nebuvau tikra kuri nuo ko yra doh.gif
O dėl multiwave'o - tai matyt tikrai per mažą dozę nusistatai g.gif Bet bandyti surasti tinkamą dozę tikrai verta, nes mano per šventes cukriukai buvo tikrai geri -daugiau 8.4 mmol nebuvo pakilę, nepaisant visiškai bardakiško valgymo režimo blush2.gif Todėl siūlau tau per naujus nusistatyti didesnę dozę ir aišku nepamiršti min kas 2 val. pasimatuoti ir pasižiūrėti kas vyksta. Jei matysi, kad dozė per didelė - tada išjunk pompą ir įjungus iš naujo nusistatyk naują multiwave'o dozę. Pvz. šiaip mano dozė prieš vakarienę yra pie 8 v.v., bet per kūčias buvau nustačius multiwave'ą ant 14 v.v., 4 val., iš karto suleidžiant 7 v.v. Rezultate - cukrus keitėsi nuo 4.9 iki 6.1.
Ir dar - NERVUOTIS MUMS NEGALIMA nono.gif Pati žinai - nuo to cukrus tik kyla doh.gif Todėl giliai įkvėpk ir pabandyk rasti schemą, kuri tau veikia drinks_cheers.gif
Tikrai, atrodo taip neseniai rašei, kad dar gimdyti nenori lotuliukas.gif , o Arnukui jau greit mėnuo wub.gif Kaip laikas greitai bėga doh.gif

oi kiap pavydziu tau kad tu taip gerai tuos cukriukus sureguliuoji, kartais as visai mazai valgau o jie nepakenciami. raminu save. na siandien lyg neblogi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 29 gruodžio 2008 - 18:35
Dalissime siandien uzsisakiau dekliuka pompai nes jau mano tas niekam nevertas biggrin.gif
noriu paklausti kokias tu adateles naudoji tas kur tiesiai duriasi ar sonu.
Atsakyti
Dalissime kaip ir as naudoja 3 rinkini smile.gif
Atsakyti
O as vel pradedu sirguliuoti ir vel cukriukai mano apie 20 verysad.gif
Atsakyti