Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

Siandien po plovo 3.5 doh.gif O jus man pasakykit, kai laukiesi, kada cukriukai jau mazeje ir reikia leistis maziau insulino? na butu nerealu, bet jau visko prisigalvoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 22, 08:46)
NU bet tikrai įdomiai čia pas tave g.gif Extreem'ai visiški blink.gif O gal pas tave dabar taip vadinamas "medaus" mėnuo? t.y. sako, kad būna tokie periodai, kai kasa dar šiek tiek veikia ir kurį laiką ji pakankamai stabiliai gali išskirti insuliną, ir tada gali net nereikt papildomai insulino. Bet paprastai šitas medaus mėnuo būna ligos pradžioje, neseniai pradėjus naudot insuliną. Ir tai, toks džiaugsmas aplanko ne visus. Bet ką gali žinoti g.gif

Na nelabai gal medaus menuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 22, 21:30)
Siandien po plovo 3.5  doh.gif  O jus man pasakykit, kai laukiesi, kada cukriukai jau mazeje ir reikia leistis maziau insulino? na butu nerealu, bet jau visko prisigalvoju blush2.gif
Papildyta:
Na nelabai gal medaus menuo g.gif

hm, nu nežinau, nuo kada jie pradeda mažėti. Pas mane iš tikrųjų niekada ir nebuvo tokių aukštų cukrų kaip kad pas tave prieš tai. t.y. aš visada buvau labiau linkus į hipo, o ne hyper blush2.gif Tai man sunku pasakyti. Bet paprasčiausiai ir greičiausiai tavo prielaidą galima patikrinti išsprendus NT lotuliukas.gif
Atsakyti
madmuazele, negarantuoju, bet man rodos, kad insulino poreikis labai sumazeja nestumo pradzioje.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 23, 10:16)
madmuazele, negarantuoju, bet man rodos, kad insulino poreikis labai sumazeja nestumo pradzioje.

na, kad pradžioje tai , manau, šitą ji žino, bet man rodos jai aktualiau nuo kada tą pradžią skaičiuoti? g.gif Nes teoriškai tai niekur nėra parašyta nuo kada skaičiuoti tą pradžią. Tarkim, pradžia, mano supratimu, tai galėtų būti 6-8 savaitė. Bet gal gali būti ir 4-5 savaitė, kada realiai procesas dar tebevyksta ir vaisius dar tik tvirtinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 23, 09:51)
na, kad pradžioje tai , manau, šitą ji žino, bet man rodos jai aktualiau nuo kada tą pradžią skaičiuoti? g.gif Nes teoriškai tai niekur nėra parašyta nuo kada skaičiuoti tą pradžią. Tarkim, pradžia, mano supratimu, tai galėtų būti 6-8 savaitė. Bet gal gali būti ir  4-5  savaitė, kada realiai procesas dar tebevyksta ir vaisius dar tik tvirtinasi g.gif

kiek skaiciau uzsienio forumuose, tai apie nestuminius hipo rase merginos, kurios jau tvirtai zinojo kad laukiasi. ta prasme tikrai ne pirmas nestumo menuo.
Atsakyti
Aitiii,
kur prapuolus? tikiuosi, kad viskas gerai? nes kažkaip prapuolei po to slydimo blink.gif Būk gera - atsiliepk blush2.gif, o tai teks man tau SMS'us rašyt, nes kažkaip neramu ax.gif
Atsakyti
Na NT dar nepirksiu... bet kazkas darosi su mano organizmu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 23, 21:48)
Na NT dar nepirksiu... bet kazkas darosi su mano organizmu doh.gif

tai jei daros, tai gal jau pirkt NT wink.gif Mano hipavimo periodas prasidejo apie 5 savaite - gerai pamenu, nes prasidejo ligonineje ir tesesi iki 2 trimestro mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodel ligoninej?
Man siandien vakare vel 3.3...po silkes ir bulviu koses... nu nebudavo taip doh.gif

Na negaliu lauktis, juk sirgau pries 3 sav blush2.gif ir siaip jokiu kitu pozymiu nera... na, pykino ana visa savaite nebent... bet..ne... negali buti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 gruodžio 2008 - 21:54
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 23, 13:27)
Aitiii,
kur prapuolus? tikiuosi, kad viskas gerai? nes kažkaip prapuolei po to slydimo  blink.gif Būk gera - atsiliepk blush2.gif, o tai teks man tau SMS'us rašyt, nes kažkaip neramu  ax.gif

sveikute atsiprasau kad neparasiau, grizus is ligonines turejau siokiu tokiu reikalu siandien buvau dar pas savo endokrin. pas ginekolog. ryt ryte vaz, vel kazka tikrins vaiko kardiograma ar kazka tokio as ten nesupratau, slapimo tyrimus dare geri, bet gelezies sake mazia tai teks gerti. o del kritimo klause gydytoja, sake gerai, ryt ekoskopuos dar.
bemiego esu nezianu nes vaika tiek spardosi o dar tik 25 av. gal zinot ar cia normalu. tike jauciu judesius kad negaliu miegot, tai kaip lavonas. cukriukai geri
aciu Dalissime uz dekliuko duomenis bet tik po nauju tuo pasirupinsiu nes kazkaip laiko neturiu dar dovanos nepirktos doh.gif
kaip tau sekasi dar nejuda lelius
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 23, 22:35)
o kodel ligoninej?
Man siandien vakare vel 3.3...po silkes ir bulviu koses... nu nebudavo taip

Na negaliu lauktis, juk sirgau pries 3 sav blush2.gif ir siaip jokiu kitu pozymiu nera... na, pykino ana visa savaite nebent... bet..ne... negali buti

Testą! Testą! Testą! ploja.gif ploja.gif ploja.gif

QUOTE(aitiii @ 2008 12 23, 23:44)
sveikute atsiprasau kad neparasiau, grizus is ligonines turejau siokiu tokiu reikalu siandien buvau dar pas savo endokrin. pas ginekolog. ryt ryte vaz, vel kazka tikrins vaiko kardiograma ar kazka tokio as ten nesupratau, slapimo tyrimus dare  geri, bet gelezies sake mazia tai teks gerti. o del kritimo  klause gydytoja, sake gerai, ryt ekoskopuos dar.
bemiego esu nezianu nes vaika tiek spardosi o dar tik 25 av.  gal zinot ar cia normalu. tike jauciu judesius kad negaliu miegot, tai kaip lavonas. cukriukai geri
aciu Dalissime uz dekliuko duomenis bet tik po nauju tuo pasirupinsiu nes kazkaip laiko neturiu dar dovanos nepirktos
kaip tau sekasi dar nejuda lelius

Na, aš žinau, kad SM tikrai nėra visų mūsų pagrindinis užsiėmimas lotuliukas.gif , tačiau tiesiog buvo labai neramu dėl to kritimo ar viskas jums ten gerai blush2.gif Bet svarbiausia, kad lelius duodasi ir viskas gerai mirksiukas.gif . Ir aš tavo vietoj tai tik džiaugčiausi, kad spardosi lotuliukas.gif Manua, kad tai tikrai yra normalu, būtų kur kas blogiau jei nesispardytų g.gif Žinoma, jei spardosi 24 h per parą 7 dienas per savaitę - tai tada gal ir ne visai taip turėtų būti, bet nemanau, kad taviškis tokiu ritmu gyvena mirksiukas.gif Ir dar, pasikartosiu, bet įdomu ar pavyko šį kartą pasinaudoti multiwave'u ir ir ar viskas gavosi su juo? Beje, sėkmingos dovanų medžioklės mirksiukas.gif
O mano tinginukas irgi pagaliau apsireiškė ax.gif Vakar po pietų jau sukruto taip, kad net rankos neuždėjus jaučiau, kad vartosi blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif Tai aš dabar jau devintam danguj bigsmile.gif
Nu ką, šiandien prasideda šventinis maratonas, tai net nežinau kada dabar prisėsiu prie SM. Todėl linku visoms šiltų ir jaukių Kalėdų, linksmų ir gerų ateinančių naujų metų newyear.gif Ir žinoma, planingų nestuke.gif metų ir svajonių išsipildymo wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Visas sveikinu su Švenėmis. Ramaus ir gražaus Jums kūčių vakaro ir nepakartojamų šv Kalėdų. Tegul pildosi visos Jūsų svajonės.

QUOTE(Shalna @ 2008 12 19, 20:43)
Nezinau, ar aiskiai paaiskinau, bet angliavandeniu ir rieblu deinys labiau kelia cukrus nei kad butu tik vieni angliavandeniai .

Supratau. Ačiū už pamokėles 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 12 21, 16:57)
O mano dabar cukrus durniuoja i priesinga puse blink.gif  blink.gif tureciau komoj jau guleti su jais.... tai 2, tai siandien 1.1.... susileidziu kaip iprastai tokiam maistui koki valgau, o dabar mazas ir mazas.... doh.gif

O tau nesilpna kai tokie maži cukriukai?

QUOTE(Dalissime @ 2008 12 24, 08:26)
O mano tinginukas irgi pagaliau apsireiškė ax.gif Vakar po pietų jau sukruto taip, kad net rankos neuždėjus jaučiau, kad vartosi  blush2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tai aš dabar jau devintam danguj bigsmile.gif

Kaip fainiai tau wub.gif
Aš labai laukiu to jausmo ax.gif
Atsakyti