QUOTE(madmuazele @ 2008 12 23, 22:35)
o kodel ligoninej?
Man siandien vakare vel 3.3...po silkes ir bulviu koses... nu nebudavo taip
Na negaliu lauktis, juk sirgau pries 3 sav
ir siaip jokiu kitu pozymiu nera... na, pykino ana visa savaite nebent... bet..ne... negali buti
Testą! Testą! Testą!
QUOTE(aitiii @ 2008 12 23, 23:44)
sveikute atsiprasau kad neparasiau, grizus is ligonines turejau siokiu tokiu reikalu siandien buvau dar pas savo endokrin. pas ginekolog. ryt ryte vaz, vel kazka tikrins vaiko kardiograma ar kazka tokio as ten nesupratau, slapimo tyrimus dare geri, bet gelezies sake mazia tai teks gerti. o del kritimo klause gydytoja, sake gerai, ryt ekoskopuos dar.
bemiego esu nezianu nes vaika tiek spardosi o dar tik 25 av. gal zinot ar cia normalu. tike jauciu judesius kad negaliu miegot, tai kaip lavonas. cukriukai geri
aciu Dalissime uz dekliuko duomenis bet tik po nauju tuo pasirupinsiu nes kazkaip laiko neturiu dar dovanos nepirktos
kaip tau sekasi dar nejuda lelius
Na, aš žinau, kad SM tikrai nėra visų mūsų pagrindinis užsiėmimas
, tačiau tiesiog buvo labai neramu dėl to kritimo ar viskas jums ten gerai
Bet svarbiausia, kad lelius duodasi ir viskas gerai
. Ir aš tavo vietoj tai tik džiaugčiausi, kad spardosi
Manua, kad tai tikrai yra normalu, būtų kur kas blogiau jei nesispardytų
Žinoma, jei spardosi 24 h per parą 7 dienas per savaitę - tai tada gal ir ne visai taip turėtų būti, bet nemanau, kad taviškis tokiu ritmu gyvena
Ir dar, pasikartosiu, bet įdomu ar pavyko šį kartą pasinaudoti multiwave'u ir ir ar viskas gavosi su juo? Beje, sėkmingos dovanų medžioklės
O mano tinginukas irgi pagaliau apsireiškė
Vakar po pietų jau sukruto taip, kad net rankos neuždėjus jaučiau, kad vartosi
Tai aš dabar jau devintam danguj
Nu ką, šiandien prasideda šventinis maratonas, tai net nežinau kada dabar prisėsiu prie SM. Todėl linku visoms šiltų ir jaukių Kalėdų, linksmų ir gerų ateinančių naujų metų
Ir žinoma, planingų
metų ir svajonių išsipildymo
I'm out of my mind, but feel free to leave a message