QUOTE(Cykrė @ 2008 12 19, 11:59)
Sveikutės
Kaip Jūsų cukriukai? Pas mane cukriukai aukščiau 5.6 pradėjus leistis insuliną nepakilo. Aišku ir maisto prisilaikau. Labai dėl todžiaugiuos , ir dėl mažiuko ramiau Nors vistiek negeros mintys kartais aplanko
Norėčiau gydytojui Petrenko piniginę dovanėlę įteikti, bet net neįsivaizduoju kiek tokiems gydytojams reikia duoti? Gal kuri iš jūsų žinot
Ar gali būti, kad produktai turintys daug angliavandenių ne taip stipriai kelią cukriuką kaip mažiau anglaivandenių turintys produktai
Kai fainiai Kai gera girdėti tokias naujienas
Kaip Jūsų cukriukai? Pas mane cukriukai aukščiau 5.6 pradėjus leistis insuliną nepakilo. Aišku ir maisto prisilaikau. Labai dėl todžiaugiuos , ir dėl mažiuko ramiau Nors vistiek negeros mintys kartais aplanko
Norėčiau gydytojui Petrenko piniginę dovanėlę įteikti, bet net neįsivaizduoju kiek tokiems gydytojams reikia duoti? Gal kuri iš jūsų žinot
Ar gali būti, kad produktai turintys daug angliavandenių ne taip stipriai kelią cukriuką kaip mažiau anglaivandenių turintys produktai
Kai fainiai Kai gera girdėti tokias naujienas
Smagu, kad situacija stabilizavosi O produktai su daugiau angliavandenių turėtų sipriau kelti cukrus nei turintys mažiau. Na, galbūt ne visi produktai turintys daugiau angliavandenių konkrečiai tau vienodai stipriai kels cukrus, bet vistiek mažiau angliavandenių turintys produktai neturėtų užkelt daugiau cukraus nei turintys jų daugiau
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 19, 12:03)
aha ir man idomu, ar neprasoviau
o jūs čia rimtai nu niekada aš jam nieko nenešiau, ir nešti neketinu Na, bent jau tokioj formoj. Gal kokį butelį gero vyno ar ar ko panašaus, nu bet ne daugiau
Beje, tas davimas dar nereiškia, kad nuo to,kas nors bus geriau. Dar dabar negaliu pamiršt kai mama prieš mano strumos operaciją "tarėsi" su anesteziologe, kad parinktų geresnius ir brangesnius vaistus, kad man po operacijos būtų lengviau Tai pirmą dieną po operacijos ištisai vėmiau, kai nebeliko ko vemti - dar dvi dienas po operacijos taip tąsė, kad net dabar prisiminus nupurto Va tai tau ir tarimasis Nežinau, gal man buvo taip blogai , nes dvigubą dozę tų vaistų suvarė (tipo, ai, čia jie kažkaip tavęs neveikia, jau turėjai būt išsijungus, tai pakartosiu dar kartą ), o gal ir pigiausius/prasčiausius vaistus suvarė ir dar dviguba doze - kas ten dabar gali pasakyti, bet nuo to karto sakiau viskas- kam lemta įvykti, tas ir įvyks, ir jokių daugiau tarimųsi niekada nebus Bet va, artėjant gimdymui kažkaip mano nuomonė tapo ne tokia kategoriška ir jau neapsisprendžiu kaip reiks daryt