Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(madmuazele @ 2008 12 17, 21:27)
O jus geriat antibiotikus kai taiso dantis, valo apnasas? ir kokius nuskausminamuosius leidzia  cukrinukems? ar iprastus kaip visiems?

Pries einant pas dantista negeriu jokiu vaistu schmoll.gif O jei taisant reikia nuskausminimo,leidzia tuos pacius vaistus kaip ir visiems.Dantys pas mane linke gesti,tai pas stomotologa esu daznas svecias,yra ir traukta ir pjauta ir plombuota ir protezuota ir implanta viena turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 17, 13:26)
Laba 4u.gif Na, musm anksciau tikrai niekaip neiseis, nes MB ir taip is darbo begs, tad temps iki psakutines minutes. Ypac, kai tokie keliai, nelabai zinau, kaip siandien, bet jei kaip vakar, tai ir taip turesim anksciau isvaziuot, kad saugiai atsliauztume iki Kauno smile.gif

Nu va, taip ir nesusitikom vakar, o aš taip jau tikėjausi, kad minimeet'as gausis ax.gif Bet tai kad ir aš pati vakar visai ne pagal planą viską dariau, viskas taip susivėlino, kad aš iki klinikų atšliaužiau tik prie pat penkias doh.gif Negana to, nesugebėjau nueiti nuo mašinos iki durų 100 metrų neišsidrėbus doh.gif doh.gif doh.gif Tai taip bijojau, kad tik mažiukui viskas būtų gerai, kad siaubas doh.gif O prieš eidama pas B. tai dar pas endo gydytoją, tada į vaistinę ir tada jau bėgom ir baimės pilnom kelnėm pas B. doh.gif O po vizito jau buvo pakankamai vėlu, tai net Aitiii vakar neaplankiau blush2.gif O kaip jums sekesi grizti? blink.gif
Na, bet B. mane nuramino, kad mano nusileidimas ant šiknos mažiui nepakenkė, ir per echo jis nuobodžiaudamas visą laiką žiovavo lotuliukas.gif O šiap pagal echo pilnai atitinkam savo savaites, t.y. 18 sav. ir 5 d., viskas tfu tfu tfu vystosi gerai ir kaip ir turi būti, ir sveriam jau 260 g. blush2.gif tik va ūgio tai neatsimenu doh.gif Bet B. sakė, kad panašu, jog mažius bus į tėvą panašus (kuris yra 195 cm ir 100 kg doh.gif Nu, tikiuosi ne iš karto lotuliukas.gif ).
Na, o Aitiii aplankiau šiandien. Malonu buvo susipažint ir paplepėt drinks_cheers.gif
Beje, mes taip su ja pagalvojom, kad ko gero su tavim reiks telefonu išssiaiškint visas gulimosi ir tarimosi su B. subtilybes jei jau nepavyko tiesiogiai (na, kada, kaip ir kokia ten tvarka). Tai dar patrukdysiu mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 12 18, 08:55)
Atsakykit, ka ax.gif [/color]

Na, aš irgi kai einu pas dantistą, jei leidžia vaistus, tai leidžia kaip ir visiems, sakė, kad nieko atskirai nėra ir tie, kurisuo leidžia, cukrinukėms tinka. Tai tikiutuo ką sako, ir ramiai tvarkausi dantukus su nuskausminimu.
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 18, 16:43)

Ai, koks fainas jausmas buvo matyti savo 2.gif per telika, ania? Fotkiu nepadare? Saunu, kad vystotes pagal plana, kitaip ir negaletu buti wink.gif Kaip aitii laikosi? Kaip jos cukrai? Labai pergyveno del ju pries gulantis i ligonine..

Nu jo, orai paskutinem dienom tai doh.gif Mes masina tik prie Rimi radom vietos pasistatyti, tai einant atgalios slystelejusi spejau nugara pasitempti - bet nieko baisaus, salia kliniku buvom, jei ka lotuliukas.gif Siandien jau viskas gerai, tik as, pusbeprote, isvaziavau su bateliais! Galvoju, ai, is masinos i masina, ka as cia su zieminiais doh.gif Nu tikra kvaisa - siandien su skaudancia gerkle sedziu, o ir mazius mano sloguoja ir negaluoja (matyt nuo MB uzsikrete) verysad.gif

Del tu visu subtilybiu, tai jauciu, visoms skirtingai. Pas mane vel kitokia situacija - man saremiai prasidejo anksciau laiko, tai vaziavau ne pagal plana, kaip turi buti 38 savaite, o prasaremiavusi pora paru. Na, jei ka, tai skambtelkit - papasakosiu telefonu savo gimdymo istorija lotuliukas.gif Siaip ji yra Gimdymo istoriju forume mirksiukas.gif

Tiesa, del dantu, labai gerai dantenoms yra Dentosept skalavimo skystis (ten su azuolo zieve, kaip ir minejo, ir visokiom kitokiom zolelem - medetkom, kurios garseja priesuzdegiminiu poveikiu, ir kt.)
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 18, 18:41)
Ai, koks fainas jausmas buvo matyti savo 2.gif per telika, ania? Fotkiu nepadare? Saunu, kad vystotes pagal plana, kitaip ir negaletu buti wink.gif Kaip aitii laikosi? Kaip jos cukrai? Labai pergyveno del ju pries gulantis i ligonine..

Del tu visu subtilybiu, tai jauciu, visoms skirtingai. Pas mane vel kitokia situacija - man saremiai prasidejo anksciau laiko, tai vaziavau ne pagal plana, kaip turi buti 38 savaite, o prasaremiavusi pora paru. Na, jei ka, tai skambtelkit - papasakosiu telefonu savo gimdymo istorija  lotuliukas.gif Siaip ji yra Gimdymo istoriju forume mirksiukas.gif

Aha, padare fotke blush2.gif
O aitiii laikosi neblogai, ir cukrai sakė, geresni nei namuose. Tai nusprendė, kad vistik namuose matyt nelabai tos dietos laikosi lotuliukas.gif Bet manau ji pati rytoj, o gal jau ir šiandien atraportuos kas ir kaip. Nes kai aš buvau, tai kaip tik laukė vizito pas B., tai sakė jei šiandien pavyks pas jį apsilankyti, tai ir važiuos jau namo. Na, jei nepavyktų, tai tada rytoj jau tikrai.

o tavo istoriją būtinai perskaitysiu, bet spėju ten mums rūpimais klausimais info nebus lotuliukas.gif nes tai ne spaudai lotuliukas.gif bet kaip ir sakai, ko gero, tavo situacija buvo tokia, kad iki mums rūpimo etapo dar nebuvai priėjus blush2.gif Na, reiks gal dar inguską pakalbint, jos gi dar visai šviežia patirtis mirksiukas.gif Beje, aitiii minėjo, kad tipo galima gimdyt ir nebūtinai pas B., o norint pas jį - reikia tartis? blink.gif INGUSKA, help help.gif su šituo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 18 gruodžio 2008 - 18:24
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 18, 19:23)
Beje, aitiii minėjo, kad tipo galima gimdyt ir nebūtinai pas B., o norint pas jį - reikia tartis?  blink.gif INGUSKA, help  help.gif su šituo klausimu  mirksiukas.gif

nebutinai pas ji schmoll.gif O jei nori pas ji, tartis reikia del to, kad jis dabar dirba ne akuseriniame, o ginekologiniame (ten juos rotuoja kas keleri metai), tad gimdymu siaip nepriimineja mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos as jau grizau is endok.namie. apie 17 val grizau. toks jausmas kad pabegus is ligonines. laukiau Biržiečio iškvietimo tai pakviete po geru pietu, vyras buvo tai nuejom paziurejo viskas gerai lelius jau 760g. tai jau man atrodo toks didelis.
grizus neradau savo daktares tai pasakiau kad vaziuoju namo sesutems ir isvaziavau biggrin.gif nors gydytoja minejo kad po ginekol. konsult. galesiu vaz tai toks ir jausmas kad pabegus biggrin.gif
gali pasidziaugti Dalissime mane aplanke, kaip man malonu buvo. kokia sauni, miela. matosi kad zmogus geras thumbup.gif aciu kad aplankiai mirksiukas.gif
perskaiciau jusu prirasyta foruma Dalissime vargsta su pompa. pamirsau jei pasakyti kad as vargstu su uzpildymu del burbulu. idedu nebuna burbulo tik uzsuku ir atsiranda iskart doh.gif vel nuimu istumiu ir vel tas pats kankinausi taip ir stovi dabar burbuliukas toks. dieve koks vargas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 18, 19:44)
nebutinai pas ji schmoll.gif O jei nori pas ji, tartis reikia del to, kad jis dabar dirba ne akuseriniame, o ginekologiniame (ten juos rotuoja kas keleri metai), tad gimdymu siaip nepriimineja mirksiukas.gif

a, nu tai dabar jau viskas aišku ax.gif reiškias, reikės kažkaip tartis - nes pas visai nežinomą ir nepažįstamą tai jau tikrai nenorėsiu gimdyt schmoll.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif O as ir pati issigandau vakar nuskausminamuju, ir gydytoja blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 12 18, 20:30)
grizus neradau savo daktares tai pasakiau kad vaziuoju namo sesutems ir isvaziavau biggrin.gif  nors gydytoja minejo kad po ginekol. konsult. galesiu vaz tai toks ir jausmas kad pabegus biggrin.gif

Nu ką, tavo pabėgimas buvo sėkmingas - nacionalilnė paieška per TV nepaskelbta, reiškia viskas o.k. lotuliukas.gif juo labiau kad biuletenio tau nereikia, tai parašų niekur irgi nereikia. Tiesa, kalbėjom kalbėjom, bet vistiek pamiršau pasitikslint kur tau darė glikuotą - jau stacionare ar tu pati prieš atvažiuodama pasidarei?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kaip Jūsų cukriukai? Pas mane cukriukai aukščiau 5.6 pradėjus leistis insuliną nepakilo. Aišku ir maisto prisilaikau. Labai dėl todžiaugiuos , ir dėl mažiuko ramiau ax.gif Nors vistiek negeros mintys kartais aplanko blush2.gif
Norėčiau gydytojui Petrenko piniginę dovanėlę įteikti, bet net neįsivaizduoju kiek tokiems gydytojams reikia duoti? Gal kuri iš jūsų žinot g.gif
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 17, 17:33)
Smirda? lotuliukas.gif  na jis turi specifinį kvapą, bet nepasakyčiau, kad taip labai smirda. Tikriausiai kalta tavo paaštrėjusi uoslė nėštumo metu  nestuke.gif

Gal ir dėl to. bigsmile.gif Bet man jis smirda. Leidžiuos jį valgio metu tai po susileidimo kokias 5 minutes net valgyt nebesinori doh.gif
Ar gali būti, kad produktai turintys daug angliavandenių ne taip stipriai kelią cukriuką kaip mažiau anglaivandenių turintys produktai g.gif

QUOTE(Dalissime @ 2008 12 18, 15:43)
Na, bet B. mane nuramino, kad mano nusileidimas ant šiknos mažiui nepakenkė, ir per echo jis nuobodžiaudamas visą laiką žiovavo  lotuliukas.gif O šiap pagal echo pilnai atitinkam savo savaites, t.y. 18 sav. ir 5 d., viskas tfu tfu tfu vystosi gerai ir kaip ir turi būti, ir sveriam jau 260 g.  blush2.gif tik va ūgio tai neatsimenu  doh.gif Bet B. sakė, kad panašu, jog mažius bus į tėvą panašus (kuris yra 195 cm ir 100 kg  doh.gif Nu, tikiuosi ne iš karto  lotuliukas.gif ).

Kai fainiai thumbup.gif Kai gera girdėti tokias naujienas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2008 12 19, 10:59)
Norėčiau gydytojui Petrenko piniginę dovanėlę įteikti, bet net neįsivaizduoju kiek tokiems gydytojams reikia duoti? Gal kuri iš jūsų žinot  g.gif

aha ir man idomu, ar neprasoviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 19, 11:03)
aha ir man idomu, ar neprasoviau  lotuliukas.gif

O kiek pati daviai?
Atsakyti