QUOTE(Shalna @ 2008 12 17, 13:26)
Laba
Na, musm anksciau tikrai niekaip neiseis, nes MB ir taip is darbo begs, tad temps iki psakutines minutes. Ypac, kai tokie keliai, nelabai zinau, kaip siandien, bet jei kaip vakar, tai ir taip turesim anksciau isvaziuot, kad saugiai atsliauztume iki Kauno
Nu va, taip ir nesusitikom vakar, o aš taip jau tikėjausi, kad minimeet'as gausis
Bet tai kad ir aš pati vakar visai ne pagal planą viską dariau, viskas taip susivėlino, kad aš iki klinikų atšliaužiau tik prie pat penkias
Negana to, nesugebėjau nueiti nuo mašinos iki durų 100 metrų neišsidrėbus
Tai taip bijojau, kad tik mažiukui viskas būtų gerai, kad siaubas
O prieš eidama pas B. tai dar pas endo gydytoją, tada į vaistinę ir tada jau bėgom ir baimės pilnom kelnėm pas B.
O po vizito jau buvo pakankamai vėlu, tai net Aitiii vakar neaplankiau
O kaip jums sekesi grizti?
Na, bet B. mane nuramino, kad mano nusileidimas ant
šiknos mažiui nepakenkė, ir per echo jis nuobodžiaudamas visą laiką žiovavo
O šiap pagal echo pilnai atitinkam savo savaites, t.y. 18 sav. ir 5 d., viskas
tfu tfu tfu vystosi gerai ir kaip ir turi būti, ir sveriam jau 260 g.
tik va ūgio tai neatsimenu
Bet B. sakė, kad panašu, jog mažius bus į tėvą panašus (kuris yra 195 cm ir 100 kg
Nu, tikiuosi ne iš karto
).
Na, o Aitiii aplankiau šiandien. Malonu buvo susipažint ir paplepėt
Beje, mes taip su ja pagalvojom, kad ko gero su tavim reiks telefonu išssiaiškint visas gulimosi ir tarimosi su B. subtilybes jei jau nepavyko tiesiogiai (na, kada, kaip ir kokia ten tvarka). Tai dar patrukdysiu
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 18, 08:55)
Atsakykit, ka [/color]
Na, aš irgi kai einu pas dantistą, jei leidžia vaistus, tai leidžia kaip ir visiems, sakė, kad nieko atskirai nėra ir tie, kurisuo leidžia, cukrinukėms tinka. Tai tikiutuo ką sako, ir ramiai tvarkausi dantukus su nuskausminimu.
I'm out of my mind, but feel free to leave a message