Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(Dalissime @ 2008 12 17, 12:10)
o koks buvo prieš pusryčius? ar nematavai?

nematavau, bet man ryte niekad nebuna pakiles, visa laika 4.4-4.9
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 16, 14:51)
O pykina greičiausiai ne nuo insulino, o nuo  nestuke.gif  lotuliukas.gif
O dėl juostelių - tai taip, jei tau nustatė GD. Bet jei pas tave ir iki pastojant buvo sutrikimas, tai man keista kodėl niekas nieko daugiau neišsiaiškino? nes gal pas tave net ir ne gestacinis, o tikrasis 1 tipo diabetas?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal ir nuo nėštumo pykina. Net nepagalvojau, nes visas 12 savaičių nei kiek nepykino.
Tai kai pirmą kart rado padidėjusį cukrų pas nekokios reputacijos gydytoją buvau. Liepė nevalgyti saldumynų ir tiek. Pabandysiu pakalbėt su Petrenko pirmadienį gal galės ką padėt. Jis man toks malonus pasirodė.

QUOTE(Dalissime @ 2008 12 16, 18:07)
6 v.v. tai jau visai nekas verysad.gif Na, bet mes kaip nors unsure.gif Svarbu, kad dar bent arkliškos dozės veikia, nes jei jau tos neveiktų, tai va tada tai jau tikrai būtų visai prastai

6 v.v. jau yra arkliška dozė? Man liepė leisis pusryčiams 6 per pietus ir vakarienę po 8v.v. Ar pats insulinas kenkia vaisiui?
Aš atsiprašau, kad kalusinėjų tokių klausimų, bet šioje ligoje kol kas esu visiška neišmanėlė.
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2008 12 17, 12:06)
Sveikos  4u.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal ir nuo nėštumo pykina. Net nepagalvojau, nes visas 12 savaičių nei kiek nepykino.
Tai kai pirmą kart rado padidėjusį cukrų pas nekokios reputacijos gydytoją buvau. Liepė nevalgyti saldumynų ir tiek. Pabandysiu pakalbėt su Petrenko pirmadienį gal galės ką padėt. Jis man toks malonus pasirodė.
6 v.v. jau yra arkliška dozė? Man liepė leisis pusryčiams 6 per pietus ir vakarienę po 8v.v. Ar pats insulinas kenkia vaisiui?
Aš atsiprašau, kad kalusinėjų tokių klausimų, bet šioje ligoje kol kas esu visiška neišmanėlė.

Na, Petrenko ne tik pasirodė, bet jis ir yra malonus drinks_cheers.gif
O 6 v.v. tikrai nėra arkliška dozė, ypač jei juos leidiesi prieš valgį. Bet mano atveju, tai prieš valgį aš susileidau 7 v.v., 1,5 val po valgio - papildomai 2 v.v., po dar 1,5 val. dar 2 v.v. ir dar po 1,5 val. - vėl 2v.v. Tai sumoj gavosi 13 v.v., ir 6 iš jų buvo suleisti 2 val. po valgio, t.y. jau tada, kai cukrus kaip ir neturi nuo ko kilti, nes per tą laiką aš gi nieko nevalgiau.
O tavo atveju nei tie 6 v.v. nei tie 8v.v. nėra didelės dozės, tikrai nėra mirksiukas.gif Taip kad viskas tavo atveju o.k. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 12 17, 11:33)
nematavau, bet man ryte niekad nebuna pakiles, visa laika 4.4-4.9

Na, tiesiog pagalvojau, kad gal pas tave ryte buvo didesnis nei įprastai, ir todėl buvo per mažai insulino, net jei ir valgei įprastą maistą.
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 16, 15:51)
Nu aš vis dar nežinau, kada tiksliai, nes neaišku kada MB ryt atsilaisvins g.gif Bet kadangi man vistiek reikia dar i ir į endo vaistinę, tai galvoju, kad gal aš planuosiu apie kokią 16 val. būt endo, o ten jau bus matyt kas ir kaip. O tai gal ir jums pavyktų anksčiau biški atvaryt, tada dar prieš vizitą pas B. aplankytume Aitiii. Kaip tau toks variantas? Blogiausiu atveju vietoj susiderinsim - tel. juk turim viena kitos  mirksiukas.gif

Laba 4u.gif Na, musm anksciau tikrai niekaip neiseis, nes MB ir taip is darbo begs, tad temps iki psakutines minutes. Ypac, kai tokie keliai, nelabai zinau, kaip siandien, bet jei kaip vakar, tai ir taip turesim anksciau isvaziuot, kad saugiai atsliauztume iki Kauno smile.gif Man vizitas paskirtas 16 val., o tada, jei viskas gerai (jei MB gerai jausis su savo persalimu ir vaikui viskas bus ok, nes sia nakti baisia veme, net nezinau nuo ko verysad.gif ), skambtelsiu tau ir susisnekesim, ok? wink.gif

QUOTE(Cykrė @ 2008 12 17, 12:06)

6 v.v. gali buti daug, nei nevalgai arba valgai labai mazai angliavandeniu, viska reikia zireti pagal juos wink.gif Pats insulinas vaisui tikrai nekenkia, jis yra naturalus, isgaunamas is kiauliu kasu lotuliukas.gif O kiauliu organizmas yra artimiausias zmogui (kaip ir peliu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Jums labai už paaiškinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Net nežinojau, kad insulinas gaminamas iš kiaulių kasos, galvojau, kad čia koks cheminis preparatas. doh.gif Smirda tai jis atsakančiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2008 12 17, 17:11)
Ačiū Jums labai už paaiškinimus  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Net nežinojau, kad insulinas gaminamas iš kiaulių kasos, galvojau, kad čia koks cheminis preparatas.  doh.gif Smirda tai jis atsakančiai ax.gif

Smirda? lotuliukas.gif na jis turi specifinį kvapą, bet nepasakyčiau, kad taip labai smirda. Tikriausiai kalta tavo paaštrėjusi uoslė nėštumo metu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 17, 12:26)
Pats insulinas vaisui tikrai nekenkia, jis yra naturalus, isgaunamas is kiauliu kasu  lotuliukas.gif O kiauliu organizmas yra artimiausias zmogui (kaip ir peliu) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O Lantusas irgi is kiauliu kasu isgaunamas? g.gif

Dar norejau visu paklausti, ar niekas neturit problemu su dantim, dantenom? Mano dantys lyg sveiki, bet stiprus dantenu uzdegimas, siuncia pas spec. gydytoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 17, 20:53)
O Lantusas irgi is kiauliu kasu isgaunamas? g.gif
Dar norejau visu paklausti, ar niekas neturit problemu su dantim, dantenom? Mano dantys lyg sveiki, bet stiprus dantenu uzdegimas, siuncia pas spec. gydytoja verysad.gif

oi turėjau problemų su dantim doh.gif vis skaudėdavo, nėštumo pabaigoj, net negalėjo normaliai sutaisyt, nes datenos baisiai kraujavo, tai tik vaistuų uždėjo, su kuriais vaiksčiojau iki pat gimdymo. tas kraujavimas , pagal stomotologą, nėščiom būdingas. o tau skauda? geras senas receptas: į stiklinę vandens porą šaukštelių druskos, praskalauk, turėtų šiek tiek nuimti uždegimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 17, 20:53)
oi turėjau problemų su dantim  doh.gif vis skaudėdavo, nėštumo pabaigoj, net negalėjo normaliai sutaisyt, nes datenos baisiai kraujavo, tai tik vaistuų uždėjo, su kuriais vaiksčiojau iki pat gimdymo. tas kraujavimas , pagal stomotologą, nėščiom būdingas. o tau skauda? geras senas receptas: į stiklinę vandens porą šaukštelių druskos, praskalauk, turėtų šiek tiek nuimti uždegimą  mirksiukas.gif

As dar nesilaukiu... ir gerai unsure.gif Man skauda dantenas, maniau, kad dantys kiauri, vis ejau pas stomatologus, o jie visi kaip susitare-viskas tvarkoje... tai vel kita stomatologe susiradau, kuri is pradziu ir lyg sake, kad nelabai kas yra... bet kai vale akmenis, pamate, kad krupcioju nuo skausmo daznai-tai giliau paziurinejo ir pasake, kad butina daryti "panoramine" nuotrauka, kuri viska parodys ir liepe pas odontologa (jei gerai pamenu) uzsirasyti konsultacijai... kaip minejau, dantys sveiki, bet gali tekti traukti nervus, nes emalis istirpes del dantenu uzdegimo unsure.gif

O jus geriat antibiotikus kai taiso dantis, valo apnasas? ir kokius nuskausminamuosius leidzia cukrinukems? ar iprastus kaip visiems?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 17, 22:27)
As dar nesilaukiu... ir gerai unsure.gif  Man skauda dantenas, maniau, kad dantys kiauri, vis ejau pas stomatologus, o jie visi kaip susitare-viskas tvarkoje... tai vel kita stomatologe susiradau, kuri is pradziu ir lyg sake, kad nelabai kas yra... bet kai vale akmenis, pamate, kad krupcioju nuo skausmo daznai-tai giliau paziurinejo ir pasake, kad butina daryti "panoramine" nuotrauka, kuri viska parodys ir liepe pas odontologa (jei gerai pamenu) uzsirasyti konsultacijai... kaip minejau, dantys sveiki, bet gali tekti traukti nervus, nes emalis istirpes del dantenu uzdegimo unsure.gif

odontologai ir yra stomatologai - cia tik naujobinis pavadinimas lotuliukas.gif
Atsakyti

[/quote]

labukas 4u.gif

man stomatologe patare skalauti su azuolu zieves nuoviru.
sake, kad tai labai dazna nestukiu problema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 17, 21:27)
O jus geriat antibiotikus kai taiso dantis, valo apnasas? ir kokius nuskausminamuosius leidzia  cukrinukems? ar iprastus kaip visiems?

Atsakykit, ka ax.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 12 17, 21:36)
odontologai ir yra stomatologai - cia tik naujobinis pavadinimas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokis, juokis... reiskias ne pas ta... pamirsau doh.gif blush2.gif gal periodontologa g.gif
Papildyta:
QUOTE(softly @ 2008 12 17, 21:52)
man stomatologe patare skalauti su azuolu zieves nuoviru.

Pabandysiu paskalauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 gruodžio 2008 - 07:56