QUOTE(Cykrė @ 2008 12 17, 12:06)
Sveikos
Gal ir nuo nėštumo pykina. Net nepagalvojau, nes visas 12 savaičių nei kiek nepykino.
Tai kai pirmą kart rado padidėjusį cukrų pas nekokios reputacijos gydytoją buvau. Liepė nevalgyti saldumynų ir tiek. Pabandysiu pakalbėt su Petrenko pirmadienį gal galės ką padėt. Jis man toks malonus pasirodė.
6 v.v. jau yra arkliška dozė? Man liepė leisis pusryčiams 6 per pietus ir vakarienę po 8v.v. Ar pats insulinas kenkia vaisiui?
Aš atsiprašau, kad kalusinėjų tokių klausimų, bet šioje ligoje kol kas esu visiška neišmanėlė.
Na, Petrenko ne tik pasirodė, bet jis ir yra malonus
O 6 v.v. tikrai nėra arkliška dozė, ypač jei juos leidiesi prieš valgį. Bet mano atveju, tai prieš valgį aš susileidau 7 v.v., 1,5 val po valgio - papildomai 2 v.v., po dar 1,5 val. dar 2 v.v. ir dar po 1,5 val. - vėl 2v.v. Tai sumoj gavosi 13 v.v., ir 6 iš jų buvo suleisti 2 val. po valgio, t.y. jau tada, kai cukrus kaip ir neturi nuo ko kilti, nes per tą laiką aš gi nieko nevalgiau.
O tavo atveju nei tie 6 v.v. nei tie 8v.v. nėra didelės dozės, tikrai nėra
Taip kad viskas tavo atveju o.k.
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 12 17, 11:33)
nematavau, bet man ryte niekad nebuna pakiles, visa laika 4.4-4.9
Na, tiesiog pagalvojau, kad gal pas tave ryte buvo didesnis nei įprastai, ir todėl buvo per mažai insulino, net jei ir valgei įprastą maistą.
I'm out of my mind, but feel free to leave a message