QUOTE(wowavyva @ 2008 12 16, 12:42)
Dalissime, nu juk nevaikstai su ja 2 savaiciu? as buvau islaikius po savaite ne karta ir nieko. abejoju zinok ar uzsikimso...
Tu teisi, ne, nevaikštau aš su ja dviejų savaičių. Kalba eina ar keičiau prieš dvi dienas ar prieš penkias?
Nu bet ne tame esmė
Man tai čia reikalas tame, kad kai naudoji penus, tai žinai, kad jei cukrus nekrenta - reiškia insulino per mažai. Dabar gi visokios kvailos mintys lenda į galvą ir atsiranda visa eilė galimų interpretacijų
Šiuo atveju man su penais daugiau aiškumo ir nėra dviprasmybių. Nu bet nieko, pasiknisau darbe stalčiuose ir radau užsilikusį peną - tai juo ir pasinaudojau. Tai dabar jau viskas normaliai
QUOTE(Cykrė @ 2008 12 16, 14:31)
Išrašė jis man vakar leistis insulino. Vakar po insulino dozės praėjus 2 val. cukrus buvo 3.9. Ar jis ne per žemas? Jį susileidus kažkaip labai keistai jaučiuos. Ar gali nuo insulino pykinti?
Ir dar kiek nėštukiai priklauso juostelių? Ar gali būti, kad tik 150 vnt.?
Ne, cukrus tikrai ne per žemas sveikam žmogui. O keistai jaustis galėjai dar ir dėl to, kad jei pas tave pastaruoju metu cukrus visada buvo padidintas, tai 3.9 organizmui pasirodė per mažas, t.y. na, kaip ir gavosi, kad atsirado hipoglikemijos būsena. Nors iš tikrųjų hipoglikemija laikoma būsena, kai cukrus būna mažiau kaip 3,3 mmol. O pykina greičiausiai ne nuo insulino, o nuo
O dėl juostelių - tai taip, jei tau nustatė GD. Bet jei pas tave ir iki pastojant buvo sutrikimas, tai man keista kodėl niekas nieko daugiau neišsiaiškino? nes gal pas tave net ir ne gestacinis, o tikrasis 1 tipo diabetas?
QUOTE(Shalna @ 2008 12 16, 15:17)
Tai kelinta ryt pas B. varai? Gal susimatysim?
O gal net ir Aitii prisijungsiu aplankyti, jei MB kaip zmogus jausis, bo sirguliuoja, tai bijau, kad gali nenoret laukt
Tai gal tu trumpo veikimo pena nesiokis tokiems atvejams, kad neliktum visai be nieko?
Nu aš vis dar nežinau, kada tiksliai, nes neaišku kada MB ryt atsilaisvins
Bet kadangi man vistiek reikia dar i ir į endo vaistinę, tai galvoju, kad gal aš planuosiu apie kokią 16 val. būt endo, o ten jau bus matyt kas ir kaip. O tai gal ir jums pavyktų anksčiau biški atvaryt, tada dar prieš vizitą pas B. aplankytume Aitiii. Kaip tau toks variantas? Blogiausiu atveju vietoj susiderinsim - tel. juk turim viena kitos
I'm out of my mind, but feel free to leave a message