QUOTE(softly @ 2008 12 14, 17:55)
sveikutes
rasau, tikedamasi patarimo
po atlikto gliukozes tyrimo man itarineja gestacini diabeta. dabar pati seku savo cukru ir matau, kad jis labai nepastovus
jei gerai suprantu, daznai skaiciukai nera blogi - mazdaug 4.7 ( pries valgi ), 5.6 ( po valgio). bet nevisada...
o nuo kada jau cukrus skaitosi per didelis? virs 6 ar virs 7 ?
mane tokie suoliai gasdina ir nebezinau ka valgyti
Labuka,
Patarimas vienas vienintelis ir nepakartojamas
Svarbiausia - nesinervuoti
Žinau, lengva pasakyti, sunku padaryti - bet vardan savo mažylio tikrai verta. GD tikrai nėra tai, kas nepataisoma, t.y. reikia daugiau priežiūros sau, ir tiek. Ir gaąsdintis tikrai neverta, tavo cukrai nėra blogi - ir jei juos tau pavyks išlaikyti tokius iki pat gimdymo - tiesiog puiku.
QUOTE(softly @ 2008 12 14, 20:50)
Bet kodel tu pries burokelius, as tai juos valgau, nera jie labai blogai, nesukels cukru kaip saldumynai, o kraujui bent jau man labai reikalinga...
ryzius as tebevalgau, nepastebejau, kad nuo ju cukrus kiltu
bet gal ir juos reiktu riboti, nors siaip visokios kruopos, dribsniai ypac pusryciams man labai skanu
o burokeliu atsisakiau, nes karta po burokeliu sriubos cukrus soktelejo iki 6. pagalvojau, kad burokeliai saldoki, tai gal negerai.
Taip, burokėliai, kraujui naudingi, tačiau ne visų organizmas į juos vienodai reaguoja. Man pvz. burokėliai, kad ir natūralūs, vistiek kelia cukrų, nes angliavandenių vistik jie turi.
QUOTE(softly @ 2008 12 14, 21:17)
man asareles ir ne viena diena byrejo, bet dabar jau susitvardau. iseities ieskau, o ne nervuojuos
kai pasake apie gimdyma klinikose is karto mintis, kad kazkas blogo gresia, o dabar pagalvoju, gal taip ir geriau. jeigu kas, juk viskas vietoj, nereikes niekur vezti. dabar tik suku galva, ar tartis su gyd. del gimdymo is anksto ar ne
Būtent, labai teisingas mąstymas
Klinikose siūo gimdyti ne todėl, kad kažkas jau blogai, o todėl, kad, esant būtinybei, kitur medikai tiesiog nėra pakankamai kvalifikuoti ir patyrę suteikti būtinąją medicinę pagalbą mažyliui, arba tiesiog gali net neįvertinti, kad yra būtinybė tokiai pagalbai. Todėl mažylio labui tikrai verta paaukoti savo psichologinį komfortą "gimdyti pas savo gydytoją", nes tik tokiu atveju būsi tikra, kad padarei viską, kas įmanoma, kad užtikrinti mažyliui saugų atėjimą į šį pasaulį
I'm out of my mind, but feel free to leave a message