QUOTE(Dalissime @ 2008 12 02, 19:20)
Aurosoma, tu tik nesupyk, aš gero norėdama paklausiu: na negi taip jau daug yra tie 70 kiek ten tų litų (nežinau, koks tavo aparatas tai ir nežinau kiek kainuoja juostelės tavajam) Juk ramybė ir mažylio sveikata šiuo atveju yra svarbiausia. Aš tai tikrai jau geriau nusipirkčiau tų juostelių ir pasimatuočiau - jei bus geras (ko nuoširdžiai ir linkiu), tai bus visiškai ramu ir neliks jokios nežinomybės, kuri graužtų iš vidaus. O jei kas - žinosi kaip elgtis toliau. Bet labiausiai tai aišku linkiu, pamiršti visam laikui šį skyrelį ir čia aptarinėjamas problemas, ir niekada pas mus nesugrįžti, o laimingai ir sveikai auginti savo zuikį
na mano juosteles kainuoja beveik 90Lt. bet ne tame esme, as dar ju turiu, tai pasimatuoju tik tada, kai suvalgau ka nors tokio nezinomo (ta prasme nezinau kaip nuo jo kyla cukrus), nes siaip dauguma produktu jau esu ismeginusi ir zinau nuo ko kyla nuo ko ne. todel nelabai man norisi vel taip daznai badytis. pamaciau, kad man ta dieta padeda islaikyti cukrus normalius (tik per daug pergyvenau), aisku jei nesilaikau tad jau manau butu blogai, labai blogai.