Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(Shalna @ 2008 12 12, 15:01)
Na, man labiau ima musti sirdis, kai cukrai nukrenta zemiau normos, tik nezinau, kodel - ar kad cukrai nukrito, ar labiau is baimes, kad koma neistiktu doh.gif

biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 12 12, 16:29)
Na, man tie "musimai" skiriasi, kai krenta cukrus ir kai suvalgau daugiau angliavandeniu ax.gif

As vakar kai uzejo sirdies musimas suvagiau pyrago kasni - ir praejo musimas, o cukrus pakilo iki 5,7 ...turiu itarima, kad jie pas mane labai sokinejantys gal?

O iki kiek gali nukristi cukrus, kad dar butu norma?
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 11, 11:16)

Na, dėl gydytojos tai klausiau tik todėl, kad jei žinai pas ką - tai ir aš iš anksto žinosiu kurioj palatoj ieškoti  mirksiukas.gif Beje, nors ir apsiskelbiau, kad aš čia seniausia, nenustebk mane pamačius - man parduotuvėj ne visada alkoholį parduoda  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir man taip buna del alkoholio, dabar nusitamsinau plaukus tai kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 12, 12:26)
o nostalgija kokia proga? blink.gif
O rinkinį tai naudoju Flexlink'ą (tą, kur adata kampu įvedama). Ir keičiu paprastai kas tris dienas. Žodžiu, laikausi metodinių nurodymų  mirksiukas.gif

as tai kur adatele duriasi tiesiai nors man patogiausi , bet nezinau, gal reikia pakeisti, kazka minejo sesute. bet ar kas bandete i sedyne durti. nes jau man atrodo daug jau badau ta pilvuka.
Atsakyti
wowavyva kada jusu vestuves vyko? Labai grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 12 12, 18:01)
Labai dziaugiuos,kad musu nestukems viskas gerai mirksiukas.gif ,taip pat laukiu naujienu is planuojanciu biggrin.gif
O mes jau po truputi pradedam mastyti apie pirmaji gimtadieni.Tai galva uzimta kolkas mielais dalykeliais wub.gif

agha, as irgi laukiu ziniu is palnuojanciu ir is taves wink.gif Nepasikeite planai? Mantukui jau metukai tuoj... Aik tu sau, pamenu, as dar nestuke.gif buvau, kai pasakei, jog pagimdei wub.gif Tada galvojau, kad nestumas truks visa amzinybe, o stai jums jau metukai, mums - puse smile.gif Isties tai, kaip greit laikas bega, matosi tik auganciuose vaikuose. Viena karta, maudant vaika, sakau vyrui, ale kokie prasmingi dabar vakarai - kai vaiko nebudavo, prastumi vakara, diena, savaite, menesi, metus ir lyg niekas nepasikeite, viskas tas pats, o dabar tik ziuri, tai sypsena, tai dantukas, tai maniskis siandien jau bando is paskos rodyti, kokias dideles bandutes kepam (cia is katu katu katuciu serijos lotuliukas.gif ) Ets... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 12, 20:30)
wowavyva kada jusu vestuves vyko? Labai grazios nuotraukos wub.gif

Ir dar primink, is kokio tu miesto? ax.gif Siandien Vilniuje prie Lukiskiu aikstes buvau tikra, kad tave maciau einancia bigsmile.gif blink.gif ar gali buti?

Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 12 12, 22:59)
agha, as irgi laukiu ziniu is palnuojanciu ir is taves wink.gif

Isties tai, kaip greit laikas bega, matosi tik auganciuose vaikuose. Viena karta, maudant vaika, sakau vyrui, ale kokie prasmingi dabar vakarai - kai vaiko nebudavo, prastumi vakara, diena, savaite, menesi, metus ir lyg niekas nepasikeite, viskas tas pats, o dabar tik ziuri, tai sypsena, tai dantukas, tai maniskis siandien jau bando is paskos rodyti, kokias dideles bandutes kepam (cia is katu katu katuciu serijos lotuliukas.gif ) Ets... wub.gif  wub.gif

blush2.gif lotuliukas.gif As lauksiu vasaros... greiciausiai kito rudens... noriu dukreles... o pagal skaiciavimus (pagal kuriuos ir pati esu savo teveliams dukrele isskaiciuota wub.gif ), dabar tik sunus iki mano gimtadienio blush2.gif

Tikrai, mums vaikas ir iprasmino musu gyvenima... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 12, 22:59)
agha, as irgi laukiu ziniu is palnuojanciu ir is taves wink.gif Nepasikeite planai? Mantukui jau metukai tuoj... Aik tu sau, pamenu, as dar nestuke.gif buvau, kai pasakei, jog pagimdei wub.gif Tada galvojau, kad nestumas truks visa amzinybe, o stai jums jau metukai, mums - puse smile.gif Isties tai, kaip greit laikas bega, matosi tik auganciuose vaikuose. Viena karta, maudant vaika, sakau vyrui, ale kokie prasmingi dabar vakarai - kai vaiko nebudavo, prastumi vakara, diena, savaite, menesi, metus ir lyg niekas nepasikeite, viskas tas pats, o dabar tik ziuri, tai sypsena, tai dantukas, tai maniskis siandien jau bando is paskos rodyti, kokias dideles bandutes kepam (cia is katu katu katuciu serijos lotuliukas.gif ) Ets... wub.gif  wub.gif

Taip,labai greitai jie auga.Ka tik buvo leliukas,o uz menesio jau pirma gimtadieni svesim doh.gif
Tikiuos,kad nepasikeis mano planai ax.gif Labai esam susimaste,kaip ta krize mus paveiks doh.gif doh.gif doh.gif Dar palauksiu pavasario,paziuresim kaip cia kas bus ax.gif
Atsakyti
laba visoms. Sianakt labai prastai miegojau, nes... visa nakti sapnavau kaip perku vaikiukui rubelius ir kitus daigtelius lotuliukas.gif wub.gif Taigi siandienai buvo suplanuota kelione i parduotuves, kai isitikinom vaiko lytimi, suplanavom siam savaitgalui apsipirkimus. Juk po to svantes, ir kas zino kada musu mazylis gali pasibelsti. ax.gif
buvo labai smagu, aisku dar ne viska nupirkome, bet jau gerokai nei puse.
Bet deja siandien gal del poilsio stokos jauciausi ne kaip, nuo pat ryto ir aisku per visa diena, kol vaiksciojau po parduotuves stiprokai skaudejo pilvo apacia, nugara ir kojas, bet emocijomis stangiausi viska numusti, dabar vyras nelabai isleidzia is lovos, kad pailseciau ax.gif biggrin.gif
beja jau kelinta diena, kaip valios ir tikrai kartais dideliu pastangu deka, o kartu ir uzimtumo, gana graziai maitinuosi. Nors kartais pasvajoju apie skanu skanu torta, arba saldainius mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
madmuazele, vestuves vyko si rugpjuti smile.gif aciu uz komplimentus smile.gif
Taip, as vilniete, bet siandien prie Lukiskiu nebuvau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 13, 21:15)
madmuazele, vestuves vyko si rugpjuti smile.gif aciu uz komplimentus smile.gif
Taip, as vilniete, bet siandien prie Lukiskiu nebuvau  schmoll.gif

Buvau 100 proc. tikrai, kad ten tu bigsmile.gif bigsmile.gif tokia pti kaip nuotraukose... berods net balta striuke g.gif
P.S. Darysim meetuka su leliukais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2008 12 13, 16:48)
Tikiuos,kad nepasikeis mano planai ax.gif Labai esam susimaste,kaip ta krize mus paveiks doh.gif  doh.gif  doh.gif Dar palauksiu pavasario,paziuresim kaip cia kas bus ax.gif

Aga, as ir susimasciau kaip cia su ta krize unsure.gif jei nuims 100 proc. mokejima iki metu ir 85 proc. iki dveju-sunku bus schmoll.gif

Merginos, vis neprisiruosiu paklausti... kurios planuoja ir pompa uzsidejot, kiek jums kainuoja jos islaikymas kas menesi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 gruodžio 2008 - 22:42
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 13, 22:41)
Merginos, vis neprisiruosiu paklausti... kurios planuoja ir pompa uzsidejot, kiek jums kainuoja jos islaikymas kas menesi ?

as planuoju nestuma ax.gif uzsidejau poma, bet man ji nieko nekainuoja, nes gi keiciamas dalis metus laiko kompensuoja planuojant nestuma. uz pompos nuoma roche irgi nieko neima.
Atsakyti
sveikos merginos. visa nakti nemigojau nuo vakar pietu cukriukai auksti,cray.gif aisku shalna lieps nesinervuoti, bet as tiek pergyvenau kiek susileidziu tiek nekrenta o kyla, labai nenorejau i ligonine, bet dabar laukiu nesulaukiu greiciau ryt i endokr.
cray.gif cray.gif
as jau taip pavargau nuo visko atrodo, nuo to matavimosi net kartais bijau matuotis, kad vel aparatelyje isvysiu 10.
ir kaip zinoti kiek kenkia vaikeliui. dar didinti baze bet kiek as ja galiu didinti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
na merginos parasysiu dar vakare. o ryt isvykstu tai nepasikalbesim griziu penktadini.
pasiguodziau einu deti daiktu i ligonine ko nepamirsciau.
Dalissime jei busi netoli uzeik. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 14 gruodžio 2008 - 10:18
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 13, 23:41)
Aga, as ir susimasciau kaip cia su ta krize unsure.gif  jei nuims 100 proc. mokejima iki metu ir 85 proc. iki dveju-sunku bus schmoll.gif

Kal kas, bent jau kiek ziurejau zinias ir domejausi, niekas nekalba apie motinystes-tevystes ismoku nemokejima. Girdejau, kad tik naikinamos digubos pasalpos dvynukams ir pametinukams. O gal ka nors praklausiau? Aisku, kad sumazins ismokas yra galimybe, o gal but ir panaikins, nes labai jie cia spaudzia budzeta, bet kol kas tokiu realiu svarstymu dar negirdejau.
Atsakyti