Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 23:18)
pas ka lankaisi?

lankausi Salygienes klinikoj.iki 14sav.ejau pas ja.o dabar su didesniu nestumu jau einu pas Galvosiene.siaip gaila,kad Salygiene nepriziuri didesniu nestumu.man ji superine ir daktare ir zmogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 09, 22:40)
aitiiii-tai tikrai labai geri cukriukai 4u.gif  o tu del maisto riboji save? ka valgai?

as jau CD sergu 12 metu tai kazkaip ta dieta jau ikyrejus dabar tai su leliuku tai laikausi o seip tai nelabai ax.gif ne toki jie geri buna visko, 7 ir 9. juk neislaikysi visada gero.
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 23:27)
merginos, o kokio jus amziaus? ziuriu nemazai besimokanciu dar smile.gif

man 27, bet as jau mokausi atrodo visa gyvenima biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Dalissime,2008 12 10, 11:31]
Tai ką jau ten ruoštis reikia? veiklos tik "užklasinės" susigalvok iš anksto, ir viskas bus čiki mirksiukas.gif Na, bet kuriuo atveju aš trečiadienį, t.y. 17 d. būsiu klinikose, o tuo pačiu ir į endo vaistinę užsuksiu, taip kad būsiu visai šalia ir galiu užbėgti palinksminti jei tik noras yra lotuliukas.gif O jei rimtai noras yra - sakyk, turiu gi tavo tel. paskambinsiu prieš ateidama mirksiukas.gif
Oi, kaip tau smagu kad jauti leliuko judesiukus wub.gif Aš laukiu nesulaukiu kada gi jau pagaliau pajausiu nors ką nors doh.gif

sveika manau kad ilgai nelaikys, bet penktadieni prasysiu kad isleistu i egzaminus, jei pavyks. prasom uzsukti pas mane idomu butu susipazinti. dar pas ka gulsiesiu nezinau, pas ka paguldys ir tiks nes ten 3 aukste visi tie gydyt. vienodai nusimano smile.gif
oi judesius tai as jauciu jau kokia 2savaite. nestiprus bet tikrai jauciasi.
Atsakyti
kazkoks kosmaras. Isivazduojate as visada alkana, valgau kas valanda laiko, o alkana kaip zveriukas. Gydytoja butinai siandien prisake laikytis tos dietis, o as vien apie valgy galvoju blink.gif doh.gif
Na dabar jau 6 dienas busiu namuciuose, mokysiuosi, ilsesiuosi, tai gal geriau pavyks susidelioti mityba. Kaip nemalonu, kai taip norisi valgyti, o atrodo ka tik prikimsai. aisku jau ir tas liesesnis maistukas nusibodo, taip noretusi toero, saldainiu, kibinu, taip megiamu bulviniu patiekalu blush2.gif
Uzjauciu labai kai kai kurioms sergancioms CD reikia pastoviai laikytis tokios dietos, nors as ir nesirgau pastoviai dietindavausi, nes labai sunkiai issilaikydavo ir krisdavo svoris. jauciu gimdydama sversiu tiek kiek sveriau budama 16 metu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimeli kokie pojuciai buna kai padideja cukraus kiekis?
As dabar kazkaip pastebejau, kad valanda po valgio man ima sirdis dazniau plakti. Va ir dabar taip, plaka 110 per minute... pasimatavau - 7.3. bet plaka stipriai ir net silpna darosi. Ar taip ir buna? ar cia man koks spaudimas uzkilo? Gaila, kad neturiu spaudimo matuoklio...
siaip, kol nenustate man GD, jauciausi puikiai, o dabar atrodo ir tas negerai ir anas...smile.gif
ir valgyti labai norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 10, 21:09)
Sveikos,
turiu klausimeli kokie pojuciai buna kai padideja cukraus kiekis?
As dabar kazkaip pastebejau, kad valanda po valgio man ima sirdis dazniau plakti.  Va ir dabar taip, plaka 110 per minute... pasimatavau - 7.3. bet plaka stipriai ir net silpna darosi. Ar taip ir buna? ar cia man koks spaudimas uzkilo? Gaila, kad neturiu spaudimo matuoklio...
siaip, kol nenustate man GD, jauciausi puikiai, o dabar atrodo ir tas negerai ir anas...smile.gif
ir valgyti labai norisi biggrin.gif

Nesuprantu kodel Tu matuojiesi valanda po valgio, bereikalingas nervu gadinimas. Juk visai kitoki cukrai po 2 val. As niekada nematuodavau valanda po valgio.
del pulso tai man daznai labai didelis, net pries nestuma, o jei dar lipdavau laiptais, tai kokia 150... is tiesu tai nespedavau skaiciuoti doh.gif
O alkis tai siom dienom ir mano priesas, gal cia koks menulis, tikrai visai net nelogiska, privalgai kaip parsiukas ir vis tiek alkana, baisiai alkana...
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 10, 20:26)
Nesuprantu kodel Tu matuojiesi valanda po valgio, bereikalingas nervu gadinimas. Juk visai kitoki cukrai po 2 val. As niekada nematuodavau valanda po valgio.
del pulso tai man daznai labai didelis, net pries nestuma, o jei dar lipdavau laiptais, tai kokia 150... is tiesu tai nespedavau skaiciuoti  doh.gif
O alkis tai siom dienom ir mano priesas, gal cia koks menulis, tikrai visai net nelogiska, privalgai kaip parsiukas ir vis tiek alkana, baisiai alkana...

Na man sake, kad jeigu kokie silpnumai uzeitu ar dar kas kad pasimatuociau gliukoze, gal jos per mazai, gal uzvalgyt reikia ir pan. O pulso padidejimo pas man nebudavo, bet va dabar tai siaubas, ramiai sedint toks didelis, ir silpna...
Atsakyti
Stich, primink, insulina leidiesi?

Siaip ir as kai tik pradejau sirgti CD-po valgio praejus 30 min. - 1h, sirdis kalatodavosi... ir pasimatavus cukriukai budavo aukstesni,... ai, taip budavo tada, kai didesni kieki angliavandeniu suvalgydavau is karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 10, 21:37)
Stich, primink, insulina leidiesi?

Siaip ir as kai tik pradejau sirgti CD-po valgio praejus 30 min. - 1h, sirdis kalatodavosi... ir pasimatavus cukriukai budavo aukstesni,... ai, taip budavo tada, kai didesni kieki angliavandeniu suvalgydavau is karto ax.gif

ne, nesileidziu, man gestacinis .
Pagulejau, praejo sirdele, dabar cukrus 5,4...
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 10, 22:40)
Pagulejau, praejo sirdele, dabar cukrus 5,4...

Labai dziaugiuosi, kad viskas susitvarke su sirdele thumbup.gif
O del cukriuku, tai ziuriu ir Tavo cukriukai didesni nei pirma savaite, normalus, bet didesni, vis budavo virs 4 kaip ir pas mane, o veliau daugiau. idomu kas tai lemia: ar tai, kad suzinome apie ta GD ir per daug jaudinames, ar tai, kad Gd pirmomis savaitemis cukrai buna gal mazesni, ar mano dar variantu, pradzioje labiau mityba prisiziurejau, labai grieztai, o dabar ir vaisius valgau ir daugiau palalgyti sau leidziu, o anksciau grieztai pagal dieta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 10, 20:44)
Uzjauciu labai kai kai kurioms sergancioms CD reikia pastoviai laikytis tokios dietos, nors as ir nesirgau pastoviai dietindavausi, nes labai sunkiai issilaikydavo ir krisdavo svoris. jauciu gimdydama sversiu tiek kiek sveriau budama 16 metu  doh.gif

Vaje, Aurosoma, nu ir radai gi problemą doh.gif lotuliukas.gif Tik jau nereikia mūsų (ir tuo pačiu savęs) gailėtis ar užjausti. Nu kame čia ta problema? Aš tai nematau tame jokios problemos: juk rankas, kojas turim, vaikščioti galim, kalbėti galim, girdim ir matom - žodžiu galim pilnai savim, ir ne tik savim, pasirūpinti mirksiukas.gif O kad kažko nedavalgysi - nuo to tik sveikiau bus thumbup.gif Tiesiog, jei negali pakeisti savo valgymo įpročių, keisk požiūrį į patį valgymą - žvelk į visa tai kitaip ir gyvenimas iš karto pagerės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 12 10, 18:23)
as jau CD sergu 12 metu tai kazkaip ta dieta jau ikyrejus dabar tai su leliuku tai laikausi o seip tai nelabai ax.gif  ne toki jie geri buna visko, 7 ir 9. juk neislaikysi visada gero.
Papildyta:
man 27, bet as jau mokausi atrodo visa gyvenima biggrin.gif
dar pas ka gulsiesiu nezinau, pas ka paguldys ir tiks nes ten 3 aukste visi tie gydyt. vienodai nusimano smile.gif
oi judesius tai as jauciu jau kokia 2savaite. nestiprus bet tikrai jauciasi.

Na, dėl gydytojos tai klausiau tik todėl, kad jei žinai pas ką - tai ir aš iš anksto žinosiu kurioj palatoj ieškoti mirksiukas.gif Beje, nors ir apsiskelbiau, kad aš čia seniausia, nenustebk mane pamačius - man parduotuvėj ne visada alkoholį parduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 11, 10:16)
Vaje, Aurosoma, nu ir radai gi problemą doh.gif  lotuliukas.gif Tik jau nereikia mūsų (ir tuo pačiu savęs) gailėtis ar užjausti. Nu kame čia ta problema? Aš tai nematau tame jokios problemos: juk rankas, kojas turim, vaikščioti galim, kalbėti galim, girdim ir matom - žodžiu galim pilnai savim,  ir ne tik savim, pasirūpinti  mirksiukas.gif O kad kažko nedavalgysi - nuo to tik sveikiau bus  thumbup.gif Tiesiog, jei negali pakeisti savo valgymo įpročių, keisk požiūrį į patį valgymą - žvelk į visa tai kitaip ir gyvenimas iš karto pagerės mirksiukas.gif

be abejo tai nera labai didele problema, bet vistiek, nesakyk kartais norisi gyventi laisviau. Bet siai mitybai as gekinga uz tai, kad atribojo mane nuo blogu maisto produktu, kurie nei maziukui nei man nera labai reikalingi, ir svorio nepriaugsiu per daug. bet kartais tikrai nori ir riebiai ir labai labai saldziai, kai pabusta tas dietinis maistas lotuliukas.gif
beja su tais nestukiu kaprizais ar jums yra kas nors panasaus ar cia tiesiog moteru issigalvojimai, tikra to zodzio prasme vyrui vaikumai, kaprizai. Visos moterys sako jau kai per nestuma uzsimanau ko nors tai negaliu, vyras lekia nakti i parduotuve: vienos vien saltibarscius kimso, kitos pomidoru sultis gere, kitos bilenkiek ledu. Man asmeniskai nera ir nereikia, tikrai vyro nevaikau... O gal cia tik man... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 11, 09:16)
Beje, nors ir apsiskelbiau, kad aš čia seniausia, nenustebk mane pamačius - man parduotuvėj ne visada alkoholį parduoda  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mat ta pati problema-visi sako, kad aš esu savo sūnaus sesuo, o parduotuvėje reikalauja asmens dokumento blush2.gif
Atsakyti