Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 22:14)
aga 25, o tau irgi?
mano nickas labai jau identifikuojamas buvo, kilo sioks toks incidentas...
o sitas nickas, tai tiesiog man mielas, sentimentu keliantis jaustukas tongue.gif

Ne, man daugiau lotuliukas.gif 28 mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 10, 00:24)
susiskaiciavau dezutes juosteliu (apie 40) ai galvoju, pasituresiu  lotuliukas.gif

o is kur tu tiek juosteliu prikaupei blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 10, 06:04)
o is kur tu tiek juosteliu prikaupei blink.gif  blink.gif

na kadangi nuo susirgimo pradzios visada as ar tevai vis pirkdavom papildomai, taip va ir prisikaupe... Mama kaip minejau ir dabar dar taskos. O dar buvo laikotarpis, kai man biski buvo reikaliuku, tai as budavo kelios dienos net nematuoju cukraus. Jausdavaus gerai, glikuotas geras, tai buvau truputi metus ta nepatogu reikala lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 19:06)
mums jau 23 savaite. kitam pirmadieniui ruosiuosi psichologiskai gultis i endokrin. eisiu dar pas Birzieti kaip gulesiu liepe ateiti.
ai cukriukai buna ivairus kaip persivalgau buna ne kas.
Dalissime kaip gyvenimelis?

Tai ką jau ten ruoštis reikia? veiklos tik "užklasinės" susigalvok iš anksto, ir viskas bus čiki mirksiukas.gif Na, bet kuriuo atveju aš trečiadienį, t.y. 17 d. būsiu klinikose, o tuo pačiu ir į endo vaistinę užsuksiu, taip kad būsiu visai šalia ir galiu užbėgti palinksminti jei tik noras yra lotuliukas.gif O jei rimtai noras yra - sakyk, turiu gi tavo tel. paskambinsiu prieš ateidama mirksiukas.gif
Oi, kaip tau smagu kad jauti leliuko judesiukus wub.gif Aš laukiu nesulaukiu kada gi jau pagaliau pajausiu nors ką nors doh.gif Ten merginos iš gegužiukų skyrelio (t.y. tokio pačio leliukų amžiaus) vos ne visos jau tipo jaučia judesiukus, ir net nuo kokios 15 - 16 savaitės blink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2008 12 09, 19:58)
Oho .  Reik pradet taupyti

va va, gera mintis drinks_cheers.gif

QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 21:32)
cukriukai nuo ryto iki pietu 5,5 buna, na po pietu truputi pakyla. 16 val aukstesnis gal baze dar reikia didinti. arba nuo mokslu pervargstu, na o tas verkimas tikrai kaip uzplaukia bangom atrodo zeme slysta po kojomis.  bet vel kabiniesi, vel mokaisi vel matuojiesi cukru, oi
jau jauciu kaip leliukas spardosi pilve tai nors kiek dziaugsmo.  aciu merginos uz palaikyma.

Na tikrai, rezultati labai geri, tai manau endo tavęs tikrai ilgai nelaikys - tik tiek kiek reikalauja formalumas. O verkti reikia tik tada jei po to nusiramini lotuliukas.gif , bet jei po to dar labiau nervuojiesi - tai tada grieztai draudziam tau lieti asaras mirksiukas.gif cool.gif O pas ką gulsies į endo jau žinai?

QUOTE(Asciuke @ 2008 12 09, 22:24)
labai panasi situacija i mano. del mokslu ir as baisiai stresavau ir dar del maziaus pergyvenau, stogas vaziavo, kol galu gale nusprendziau mokslus atideti  ir nesigailiu, pasibaigiau siemet kartu su mazium 

Nu ale tikrai - iš kur mergaitei tiek drąsos ir valios geležinės? lotuliukas.gif Man kaip ir Shalnai, matyt, kai valią dalino mama stovėjo eilėj prie ... net nežinau ko, bet tikrai ne toj eilėj, kur valią dalino lotuliukas.gif
Sugebėt pabaigt mokslus su lelium ant rankų ir dar tokių drakoniškų dietų besilaikant, nu tikrai ... trūksta žodžių wub.gif , todėl be žodžių first.gif

QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 22:27)
merginos, o kokio jus amziaus? ziuriu nemazai besimokanciu dar

Vaje vaje, klausimas tiesiai į paširdžius lotuliukas.gif Kai pasakysiu kiek man metų, tai jum jau nebeapsivers liežuvis vadinti mane mergina lotuliukas.gif Man 30 ax.gif Žodžiu, pensinykė aš pagal jumi ... doh.gif

QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 23:14)
o sitas nickas, tai tiesiog man mielas, sentimentu keliantis jaustukas

o man labai simpatiškas tavo avataro šunius wub.gif

QUOTE(wowavyva @ 2008 12 10, 01:24)
susiskaiciavau dezutes juosteliu (apie 40) ai galvoju, pasituresiu 

Nu matai, aš gi sakiau, nesuges jos schmoll.gif
Atsakyti
Dalissime, nejuokink lotuliukas.gif sakai, motera jau esi lotuliukas.gif
Aciu, aciu uz komplimentus mano vaiko veislei smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 10 gruodžio 2008 - 09:50
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 10, 10:44)
Dalissime, nejuokink  lotuliukas.gif  sakai, motera jau esi  lotuliukas.gif
Aciu, aciu uz komplimentus mano vaiko veislei smile.gif

Klausyk, o tu tikiuosi planuodama kitą vaiką ne keturkojį turėjai minty ? lotuliukas.gif Nors šitas labai jau simpatiškas wub.gif Nors apskritai, geriau tu nedėk savo šito vaiko nuotraukų daugiau, nes man gi reikia sarginio šuns į būdą, namui saugot doh.gif doh.gif O va pasižiūrėjau tas nuotraukas ir galvoju, o gal dar ir tokio reiks doh.gif Taigi gausis jau visa šunidė, vyras iš namų išvarys lotuliukas.gif
Beje, komplimentai vaikui tai kaip vaikui, ale jei nežinočiau kuo ir kur pati dirbi - tai sakyčiau modelis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dalissime, dar galiu toki sabakiu pasiulyt biggrin.gif
user posted image
o geriausia tureti ir toki ir toki. Mazasis loja, o didysis del vaizdo salia. Galutinis rezultatas buna toks, kad visi bijo lotuliukas.gif
o as tai jo, xxl klubo makenene lotuliukas.gif
O kas del vaiku gauruotu ir ne, tai laaabai noreciau dar vieno mazo suns, jau ir varda sugalvojus esu. Bet va, kad negauruoto vaiko pirma reikia nors vieno tongue.gif
Eisiu kokia diena darytis glikuoto, idomu koks bus... Pries pompa paskutinis 6.4 berods buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 10 gruodžio 2008 - 10:06
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 10, 11:04)
Dalissime, dar galiu toki sabakiu pasiulyt  biggrin.gif
o geriausia tureti ir toki ir toki. Mazasis loja, o didysis del vaizdo salia. Galutinis rezultatas buna toks, kad visi bijo  lotuliukas.gif
o as tai jo, xxl klubo makenene  lotuliukas.gif
O kas del vaiku gauruotu ir ne, tai laaabai noreciau dar vieno mazo suns, jau ir varda sugalvojus esu. Bet va, kad negauruoto vaiko pirma reikia nors vieno tongue.gif
Eisiu kokia diena darytis glikuoto, idomu koks bus... Pries pompa paskutinis 6.4 berods buvo.

Nu bet ot vredna tu blink.gif Gi prašiau gražiai negundyti manęs niekuo daugiau lotuliukas.gif Beje, o čia ne retriverį įdėjai? Nes mes tai dabar blaškomės tarp retriverio ir Podhalės (tatrų) aviganio wub.gif Tai iki pavasario dar turim laiko apsipręst, bet kaip sunku doh.gif Jaučiu bus kaip tu ir sakai - vienas didelis, o kitas mažas lotuliukas.gif
Beje, glikuotas tavo super thumbup.gif Tai nemanau, kad su pompa labai jau jis kuo nors skirsis, juo labiau, kad ir tą pompą tu turi gi kokius 2 mėn. turbūt? aš tai daryčiau po trijų mėnesių naudojimo, tada jau rezultatas būtų grynai pompos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 10, 10:14)
Nu bet ot vredna tu  blink.gif Gi prašiau gražiai negundyti manęs niekuo daugiau  lotuliukas.gif Beje, o čia ne retriverį įdėjai? Nes mes tai dabar blaškomės tarp retriverio ir Podhalės (tatrų) aviganio  wub.gif Tai iki pavasario dar turim laiko apsipręst, bet kaip sunku  doh.gif Jaučiu bus kaip tu ir sakai - vienas didelis, o kitas mažas  lotuliukas.gif

taip, cia auksaspalvis retriveris Ella, o ta mazoji - vakaru skotijos baltasis terjeras Perla smile.gif mano sutve tongue.gif
Atsakyti
wowavyva labai grazus suniukai tavo wub.gif wub.gif wub.gif
Na ir pati tikrai grazi panele,tikrai ne pro kur neisipaisai i ta xxl kaip pati rasai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Labai puiku,kad pagal amziu as per viduriuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vasara bus 28
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2008 12 10, 13:05)
Na ir pati tikrai grazi panele,tikrai ne pro kur neisipaisai i ta xxl kaip pati rasai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na, sakyčiau ji čia avansu "pasigyrė". Na, nebent kai bus nestuke.gif tai gal ir galės pretenduoti į tą klubą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet abejoju ar ją ten kas priims mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 22:27)
merginos, o kokio jus amziaus? ziuriu nemazai besimokanciu dar smile.gif

man 21 metukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 10, 10:31)
Oi, kaip tau smagu kad jauti leliuko judesiukus wub.gif Aš laukiu nesulaukiu kada gi jau pagaliau pajausiu nors ką nors  doh.gif  Ten merginos iš gegužiukų skyrelio (t.y. tokio pačio leliukų amžiaus) vos ne visos jau tipo jaučia judesiukus, ir  net nuo kokios 15 - 16 savaitės  blink.gif 

Su tais judesiukais, tai ir as labai velai pradejau jausti. Bet labai laukiau. O dabar mazutis nuolat su kojytemis man isiremes i sonkaulius, tai taip baisiai skauda, negaliu visai sedeti. Nei paskaitose, nei pas gydytojus ir kenciu. Tai kai graziai paspardo tai smagu, bet siaip tai yra ir labai skaudziu pojuciu, bent jau man. ax.gif
Papildyta:
Na o dabar siandieniniai mano ispudziai.
Buvau darytis ultragarso. Koks grazus mano maziukas wub.gif Nuostabus. pritrauke veiduka, tai ziovauja, pirsciukais mojuoja, kaip graziai sirdute plaka, patvirtino, kad berniukas (parode irodymus rysiai ir aiskiai, labai aiskiai lotuliukas.gif ).
Nufotografavo, tai labai grazi nuotraukyte. is vis isimylejau savo leliuka wub.gif
beja sake, kad visai jis nera toks didelis, kaip isgasdino klinikose, vidutinis, trupuciuka prie didesniu. dabar jau 2kg su virsumi.
Tai va, labai dziaugiuosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 10, 15:40)
Su tais judesiukais, tai ir as labai velai pradejau jausti. Bet labai laukiau. O dabar mazutis nuolat su kojytemis man isiremes i sonkaulius, tai taip baisiai skauda, negaliu visai sedeti. Nei paskaitose, nei pas gydytojus ir kenciu. Tai kai graziai paspardo tai smagu, bet siaip tai yra ir labai skaudziu pojuciu, bent jau man.  ax.gif
Papildyta:
Na o dabar siandieniniai mano ispudziai.
Buvau darytis ultragarso. Koks grazus mano maziukas  wub.gif Nuostabus. pritrauke veiduka, tai ziovauja, pirsciukais mojuoja, kaip graziai sirdute plaka, patvirtino, kad berniukas (parode irodymus rysiai ir aiskiai, labai aiskiai  lotuliukas.gif ).
Nufotografavo, tai labai grazi nuotraukyte. is vis isimylejau savo leliuka  wub.gif
beja sake, kad visai jis nera toks didelis, kaip isgasdino klinikose, vidutinis, trupuciuka prie didesniu. dabar jau 2kg su virsumi.
Tai va, labai dziaugiuosi.  thumbup.gif

ai, pakentėčiau, kad ir kaip besispardytų lotuliukas.gif , bi tik spardytųsi greičiau blush2.gif
Nu kaip tau fainai wub.gif Jazau, kaip man reiks iki kito treciadienio echo isgyvent doh.gif Taip noriu pamatyti mūsų zuikį jau dabar (nes toj 6 savaičių nuotraukytėj nieko nesimato, taškiukas tik, ir tai aš į jį jau akis pražiūrėjau ax.gif ), kad nebegaliu wub.gif
Na, o dėl leliuko dydžio, tai man atrodo mes šitoj temoj jau diskutavom, kad vienintelis "teisingas " metodas įvertint leliaus dydį - tai yra tik gimus jį išmatuoti lotuliukas.gif Pagaliau, koks skirtumas - didesnis, mažesnis - svarbu kad viskas gerai ir mamytė laiminga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 10 gruodžio 2008 - 16:17