QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 19:06)
mums jau 23 savaite. kitam pirmadieniui ruosiuosi psichologiskai gultis i endokrin. eisiu dar pas Birzieti kaip gulesiu liepe ateiti.
ai cukriukai buna ivairus kaip persivalgau buna ne kas.
Dalissime kaip gyvenimelis?
Tai ką jau ten ruoštis reikia? veiklos tik "užklasinės" susigalvok iš anksto, ir viskas bus čiki
Na, bet kuriuo atveju aš trečiadienį, t.y. 17 d. būsiu klinikose, o tuo pačiu ir į endo vaistinę užsuksiu, taip kad būsiu visai šalia ir galiu užbėgti palinksminti jei tik noras yra
O jei rimtai noras yra - sakyk, turiu gi tavo tel. paskambinsiu prieš ateidama
Oi, kaip tau smagu kad jauti leliuko judesiukus
Aš laukiu nesulaukiu kada gi jau pagaliau pajausiu nors ką nors
Ten merginos iš gegužiukų skyrelio (t.y. tokio pačio leliukų amžiaus) vos ne visos jau tipo jaučia judesiukus, ir net nuo kokios 15 - 16 savaitės
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 09, 19:58)
Oho . Reik pradet taupyti
va va, gera mintis
QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 21:32)
cukriukai nuo ryto iki pietu 5,5 buna, na po pietu truputi pakyla. 16 val aukstesnis gal baze dar reikia didinti. arba nuo mokslu pervargstu, na o tas verkimas tikrai kaip uzplaukia bangom atrodo zeme slysta po kojomis. bet vel kabiniesi, vel mokaisi vel matuojiesi cukru, oi
jau jauciu kaip leliukas spardosi pilve tai nors kiek dziaugsmo. aciu merginos uz palaikyma.
Na tikrai, rezultati labai geri, tai manau endo tavęs tikrai ilgai nelaikys - tik tiek kiek reikalauja formalumas. O verkti reikia tik tada jei po to nusiramini
, bet jei po to dar labiau nervuojiesi - tai tada grieztai draudziam tau lieti asaras
O pas ką gulsies į endo jau žinai?
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 09, 22:24)
labai panasi situacija i mano. del mokslu ir as baisiai stresavau ir dar del maziaus pergyvenau, stogas vaziavo, kol galu gale nusprendziau mokslus atideti ir nesigailiu, pasibaigiau siemet kartu su mazium
Nu ale tikrai - iš kur mergaitei tiek drąsos ir valios geležinės?
Man kaip ir Shalnai, matyt, kai valią dalino mama stovėjo eilėj prie ... net nežinau ko, bet tikrai ne toj eilėj, kur valią dalino
Sugebėt pabaigt mokslus su lelium ant rankų ir dar tokių drakoniškų dietų besilaikant, nu tikrai ... trūksta žodžių
, todėl be žodžių
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 22:27)
merginos, o kokio jus amziaus? ziuriu nemazai besimokanciu dar
Vaje vaje, klausimas tiesiai į paširdžius
Kai pasakysiu kiek man metų, tai jum jau nebeapsivers liežuvis vadinti mane mergina
Man
30 Žodžiu, pensinykė aš pagal jumi ...
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 23:14)
o sitas nickas, tai tiesiog man mielas, sentimentu keliantis jaustukas
o man labai simpatiškas tavo avataro šunius
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 10, 01:24)
susiskaiciavau dezutes juosteliu (apie 40) ai galvoju, pasituresiu
Nu matai, aš gi sakiau, nesuges jos
I'm out of my mind, but feel free to leave a message