Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 19:06)
kaip gaila per laiko trukumus negaliu prisesti su jumis pabendrauti.  man dar vis sesija mokinuosi, labai pavargstu grizus tik asaros bega kaip pupos negaliu sustabdyti ar cia nuo pavargimo, ar nuo harmonu, nzn.
mums jau 23 savaite. kitam pirmadieniui ruosiuosi psichologiskai gultis i endokrin. eisiu dar pas Birzieti kaip gulesiu liepe ateiti.
ai cukriukai buna ivairus kaip persivalgau buna ne kas.  ax.gif
Dalissime kaip gyvenimelis?
kur egle dingus kaip jai sekasi(ji pasikeite  nica tai nzn kaip ji vadinasi) 4u.gif

As irgi daug mokausi, dabar sesija, tai tiek pervargstu, kad irgi paasarojimo buvo, tai ir cukriukai pasidaro ne kokie. bet dabar jau stengiuosi nesinervinti, na ne visada gaunasi, bet juk mes ne robotai, turim jausmus, kai sunku turim kaip nors sau padeti: vieniems padeda issiverkimas, kitiems prisigerimas, kitiems pavargymas, parukymas ir t.t. drinks_cheers.gif
Tai va laikykis, labai labai palaiko cia tave visos group.gif
Atsakyti
cukriukai nuo ryto iki pietu 5,5 buna, na po pietu truputi pakyla. 16 val aukstesnis gal baze dar reikia didinti. arba nuo mokslu pervargstu, na o tas verkimas tikrai kaip uzplaukia bangom atrodo zeme slysta po kojomis verysad.gif bet vel kabiniesi, vel mokaisi vel matuojiesi cukru, oi doh.gif
jau jauciu kaip leliukas spardosi pilve tai nors kiek dziaugsmo. 4u.gif

group.gif group.gif aciu merginos uz palaikyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 09 gruodžio 2008 - 20:32
aitiiii-tai tikrai labai geri cukriukai 4u.gif o tu del maisto riboji save? ka valgai?
Atsakyti
Man tik nėštumo metu buvo cukraligė, bet ir tai insulino leistis nereikėjo, pakako dietos, iki nėštumo jokių problemų neturėjau, o kai pagimdžiau, vėl viskas gerai, cukraligė išgaravo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaEstera @ 2008 12 09, 21:48)
Man tik nėštumo metu buvo cukraligė,  bet ir tai insulino leistis nereikėjo, pakako dietos, iki nėštumo  jokių problemų neturėjau, o kai pagimdžiau, vėl viskas gerai, cukraligė išgaravo.  4u.gif

tai tau gestacinis diabetas buvo , o ne cukralige, nemaisyk, tai dvi skirtigos diagnozes biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 21:32)
cukriukai nuo ryto iki pietu 5,5 buna, na po pietu truputi pakyla. 16 val aukstesnis gal baze dar reikia didinti. arba nuo mokslu pervargstu, na o tas verkimas tikrai kaip uzplaukia bangom atrodo zeme slysta po kojomis verysad.gif  bet vel kabiniesi, vel mokaisi vel matuojiesi cukru, oi doh.gif
jau jauciu kaip leliukas spardosi pilve tai nors kiek dziaugsmo.  4u.gif
group.gif  group.gif aciu merginos uz palaikyma.

labai panasi situacija i mano biggrin.gif del mokslu ir as baisiai stresavau ir dar del maziaus pergyvenau, stogas vaziavo, kol galu gale nusprendziau mokslus atideti biggrin.gif ir nesigailiu, pasibaigiau siemet kartu su mazium biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o kokio jus amziaus? ziuriu nemazai besimokanciu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 21:27)
merginos, o kokio jus amziaus? ziuriu nemazai besimokanciu dar smile.gif

Na, kaip sunku tavo nick'a perskaityti, o juo labiau parasyti blush2.gif lotuliukas.gif kodel pasikeitei? o tau paciai kartais ne 25 metai g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 09, 21:46)
Na, kaip sunku tavo nick'a perskaityti, o juo labiau parasyti blush2.gif  lotuliukas.gif  kodel pasikeitei? o tau paciai kartais ne 25 metai g.gif

aga 25, o tau irgi?
mano nickas labai jau identifikuojamas buvo, kilo sioks toks incidentas...
o sitas nickas, tai tiesiog man mielas, sentimentu keliantis jaustukas tongue.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės, už patarimus. ketvirtadienį važiuosiu į Klaipėdą, tai žiūrėsim ką pasakys daktarė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 12 09, 22:38)
ačiū, mergaitės, už patarimus. ketvirtadienį važiuosiu į Klaipėdą, tai žiūrėsim ką pasakys daktarė. 4u.gif

pas ka lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 09, 16:57)
Na, per dieną man reikia kokių 8 kaip minimum. Tai skaičiuojam: 1 savaitei - 56, 1 mėnesiui - 224, plius dar jei cukrai grybauja, tada prireikia dar 2 -3 kad žinočiau kas vyksta. T.y. praktiškai penkios dėžutės mėnesiui  mirksiukas.gif .

man irgi panasiai per menesi iseidavo 4-5 dezutes, per para sunaudodavau apie 10 juosteliu doh.gif

QUOTE(velute @ 2008 12 09, 17:23)
sveikos mergaites.paaiskinkit man toki dalyka.dariausi siandien slapimo tyrima rado 50mg\d-  gliukozrs.anksciau jos nebuvo,ir kai dariaus pati cukraus kieki kraujyje 14sav.buvo 4.4.tai reiskia norma pas mane buvo.o kas dabar cia pasidare su tuo mano slapimu.? ar cia labai blogai? g.gif aciu

as irgi nelabai ka galiu apie tai pasakyti, bet man atrodo, cukrus slapime nieko bendra su diebetu gali netureti wink.gif
Sekmes 4u.gif

QUOTE(Asciuke @ 2008 12 09, 22:24)
tai tau gestacinis diabetas buvo , o ne cukralige, nemaisyk, tai dvi skirtigos diagnozes  biggrin.gif
Papildyta:
labai panasi situacija i mano  biggrin.gif del mokslu ir as baisiai stresavau ir dar del maziaus pergyvenau, stogas vaziavo, kol galu gale nusprendziau mokslus atideti  biggrin.gif ir nesigailiu, pasibaigiau siemet kartu su mazium  biggrin.gif

manau, ten mergina klause del to, kad ar neperina gestacinis diabetas i tikraji diabeta. Deja, buna, kad ir pereina (kaip madmuazeles atveju)

Ale kokia saunuole, su mazium sugebejai mokslus pasibaigt thumbup.gif As tai niekaip nesugebeciau taip schmoll.gif O ka studijavai, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 10 gruodžio 2008 - 00:24
susiskaiciavau dezutes juosteliu (apie 40) ai galvoju, pasituresiu lotuliukas.gif
man irgi siaip idomu ka baiget, ka mazdaug dirbat smile.gif
Atsakyti