Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

Dalissime, kiek +- per nestuma per menesi ar savaite sunaudoji juosteliu?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 16:29)
Dalissime, kiek +- per nestuma per menesi ar savaite sunaudoji juosteliu?

Na, per dieną man reikia kokių 8 kaip minimum. Tai skaičiuojam: 1 savaitei - 56, 1 mėnesiui - 224, plius dar jei cukrai grybauja, tada prireikia dar 2 -3 kad žinočiau kas vyksta. T.y. praktiškai penkios dėžutės mėnesiui mirksiukas.gif .
Atsakyti
sveikutes, niu va suradau atrodo ko man valgyti negalima smile.gif
issikepem su mazium vakar varsketuku ax.gif cukraus tik del kvapo dejau, mazius su uogiene valge o as sauksteli tecio obuoliu koses ir grietines, tai pakilo iki 5.5. Aisku juoksites is tokio cukraus kiekio, bet ko gero man nuo miltiniu visokiu ir kila, nes nei nuo bulviu nei ryziu nebuvo tiek "daug" smile.gif O nuo obuoliu koses manau neturetu, nes kai valgau visokias varksytes jos daug saldesnes uz obuoliene...nebent derinys g.gif
zodziu su varskeciais teks pakenteti, nors labai juos megstu biggrin.gif
As vaikysteje labai norejau dirbti darzelio aukletoja...bet paskui kelias pasisuko kitur ir nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.paaiskinkit man toki dalyka.dariausi siandien slapimo tyrima rado 50mg\d- gliukozrs.anksciau jos nebuvo,ir kai dariaus pati cukraus kieki kraujyje 14sav.buvo 4.4.tai reiskia norma pas mane buvo.o kas dabar cia pasidare su tuo mano slapimu.? ar cia labai blogai? g.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 09, 14:27)
Panasu, kad neissiskaitei, ka Dalissime rase - TAVO CUKRUS NERA BLOGAS ir baik tu viena karta stresuoti, panikuoti, nervinti leliuka ir laikytis dietu - valgyk viska, ka nori, o jei aparatelyje kelis kartus pamatysi daugiau kaip 8 vnt., vat tada ir susidarinek sau dietas. Sitiek kalbeta apie normas, o tau 6,6 vis tiek per daug umn.gif  doh.gif doh.gif  doh.gif  doh.gif

blush2.gif
Stresuoju nes pirmom savaitem buvo virs 4, po to jau virs 5, dabar jau virs 6. Ir suprantu kodel, gal kazkiek stresai, kruvis, prastai miegu, ir daugiau valgau. Bet manau viskas vel gris i senas vezias mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stitch @ 2008 12 09, 17:13)
issikepem su mazium vakar varsketuku  ax.gif cukraus tik del kvapo dejau, mazius su uogiene valge o as sauksteli tecio obuoliu koses ir grietines, tai pakilo iki 5.5. Aisku juoksites is tokio cukraus kiekio, bet ko gero man nuo miltiniu visokiu ir kila, nes nei nuo bulviu nei ryziu nebuvo tiek "daug" smile.gif O nuo obuoliu koses manau neturetu, nes kai valgau visokias varksytes jos daug saldesnes uz obuoliene...nebent derinys  g.gif
zodziu su varskeciais teks pakenteti, nors labai juos megstu  biggrin.gif
As vaikysteje labai norejau dirbti darzelio aukletoja...bet paskui kelias pasisuko kitur ir nesigailiu biggrin.gif

baiks stresuoti, visai cia nedaug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matai kiek as pabarimu gavau uz ta stesiuka del cukru doh.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
O jei rimtai tai varsketukai dar ir kepti, grietine, obuoliene, miltinis, cukraus tai labai mazi Tavo cukrai po tokio maisto thumbup.gif ir manau neturetum atsisakyti jei labai megsti.
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 09, 17:13)
issikepem su mazium vakar varsketuku  ax.gif cukraus tik del kvapo dejau, mazius su uogiene valge o as sauksteli tecio obuoliu koses ir grietines, tai pakilo iki 5.5. Aisku juoksites is tokio cukraus kiekio, bet ko gero man nuo miltiniu visokiu ir kila, nes nei nuo bulviu nei ryziu nebuvo tiek "daug" smile.gif O nuo obuoliu koses manau neturetu, nes kai valgau visokias varksytes jos daug saldesnes uz obuoliene...nebent derinys  g.gif

hm, o kodėl nori varškėtukų atsisakyti? Paprasčiausiai nedėk visai cukraus į juos (aš net dar kai nneturėjau CD niekada ten jo nedėdavau schmoll.gif , ir skonis tikraui nenukenčia),riebalų nepadaugink ir, manau, obuolienė kaip tik kelia cukrų, nes: 1) patys obuoliai sotūs angliavandenių, 2) ir dar ją verdant gi pridedama cukraus. Tai dviguba dozė angliavandenių.

QUOTE(velute @ 2008 12 09, 17:23)
sveikos mergaites.paaiskinkit man toki dalyka.dariausi siandien slapimo tyrima rado 50mg\d-  gliukozrs.anksciau jos nebuvo,ir kai dariaus pati cukraus kieki kraujyje 14sav.buvo 4.4.tai reiskia norma pas mane buvo.o kas dabar cia pasidare su tuo mano slapimu.? ar cia labai blogai? g.gif aciu

padėčiau ir paaiškinčiau tikrai, deja, nieko apie tai neraukiu schmoll.gif Kažkaip niekada iš šlapimo tyrimo man gliukozės niekas nenustatinėjo, čia gal toks tyrimas daromas tik nesergantiems CD? g.gif Žodžiu, tikrai nieko apie tai nežinau blush2.gif
Atsakyti
zinau kad mano kaimynei per nestuma buvo gliukozes slapime. kraujo tyrimai geri. bet jai niekas taip ir nepaaiskino, kas ir kodel.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 12 09, 17:23)
sveikos mergaites.paaiskinkit man toki dalyka.dariausi siandien slapimo tyrima rado 50mg\d-  gliukozrs.anksciau jos nebuvo,ir kai dariaus pati cukraus kieki kraujyje 14sav.buvo 4.4.tai reiskia norma pas mane buvo.o kas dabar cia pasidare su tuo mano slapimu.? ar cia labai blogai? g.gif aciu

Manau reiketu pasidaryti giukozes tolerancijos (ar kaip jis ten vadinasi) testa 4u.gif pas sveika zmogu neturetu buti cukraus slapime, nors esu girdejusi, jog pas nestukes buna, nors kiti tyrimai ir geri. Tikriausiai nieko blogo pas tave nera. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 12 09, 16:23)

kai man paskutini akrta padare slapimo tyrima buvo 0.3 mmol/l. Tai is kart siunte darytis gliukozes tolerancijos testo, nes slapime gliukozes neturetu buti, bet buna kad pas nestukes inkstu pralaidumas padideja, tai tuomet kazkiek gliukozes gali i slapima patekti, bet tas gliukozes testas ta ir parodys.

QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 09, 16:43)
baiks stresuoti, visai cia nedaug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Matai kiek as pabarimu gavau uz ta stesiuka del cukru  doh.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
O jei rimtai tai varsketukai dar ir kepti, grietine, obuoliene, miltinis, cukraus tai labai mazi Tavo cukrai po tokio maisto  thumbup.gif ir manau neturetum atsisakyti jei labai megsti.

Dar nestresuoju smile.gif tik va kad nebutu kaip tau, pradzio virs 4, paskui virs 5 ir t.t. Nes ir siandien pusryciai pakele iki 5,2. Dabar tuoj matuosiu po pietu kas dedasi smile.gif

QUOTE(Dalissime @ 2008 12 09, 16:49)
hm, o kodėl nori varškėtukų atsisakyti? Paprasčiausiai nedėk visai cukraus į juos (aš net dar kai nneturėjau CD niekada ten jo nedėdavau  schmoll.gif , ir skonis tikraui nenukenčia),riebalų nepadaugink ir, manau, obuolienė kaip tik kelia cukrų, nes: 1) patys obuoliai sotūs angliavandenių, 2) ir dar ją verdant gi pridedama cukraus. Tai dviguba dozė angliavandenių.

nu as irgi manau kad derinys su obuoliene netinkamas (nors ji nera is tu saldziuju, bet jeigu jie bus nesaldus ir be uogienes valgyti -tai neskanu smile.gif ax.gif
o be to kiek man cia liko, kelios savaites ir manau viskas baigsis su tais cukrais smile.gif

Papasakokit tom kuriom po GD pasidare CD, kaip jus tai pastebejot? Visa laika matavotes cukrus po gimdymo? Ar paskui papildomi kokie tai tyrimai atliekami?
Atsakyti
sveikos merginos tiek daug prirase, viska perskaiciau. sveikinu inguska, kaip dziugu kad leliukas sveikas, taip jau viskas idomu kaip ten buvo iki smulkmenu? o tu turejai pompa? nepamenu?
shalna labai daug vertingos info, prirasius tikrai super ziniu kaip visada trukumas.tai pravercia
kaip gaila per laiko trukumus negaliu prisesti su jumis pabendrauti. man dar vis sesija mokinuosi, labai pavargstu grizus tik asaros bega kaip pupos negaliu sustabdyti ar cia nuo pavargimo, ar nuo harmonu, nzn.
mums jau 23 savaite. kitam pirmadieniui ruosiuosi psichologiskai gultis i endokrin. eisiu dar pas Birzieti kaip gulesiu liepe ateiti.
ai cukriukai buna ivairus kaip persivalgau buna ne kas. ax.gif
Dalissime kaip gyvenimelis?
kur egle dingus kaip jai sekasi(ji pasikeite nica tai nzn kaip ji vadinasi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 18:06)
kur egle dingus kaip jai sekasi(ji pasikeite  nica tai nzn kaip ji vadinasi) 4u.gif

4u.gif labas, vietoj as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 09, 15:57)
Na, per dieną man reikia kokių 8 kaip minimum. Tai skaičiuojam: 1 savaitei - 56, 1 mėnesiui - 224, plius dar jei cukrai grybauja, tada prireikia dar 2 -3 kad žinočiau kas vyksta. T.y. praktiškai penkios dėžutės mėnesiui mirksiukas.gif .

Oho blink.gif blink.gif Reik pradet taupyti lotuliukas.gif

QUOTE(Stitch @ 2008 12 09, 16:13)

Pabandyk varsketukus issivirti-neturetu pakilti cukriukai tada mirksiukas.gif Man keptas maistas labai kelia, o virtas ne tiek ax.gif

QUOTE(velute @ 2008 12 09, 16:23)

O nekartojai slapimo tyrimo? Nesiunte taves pas endokrinologa? turetu siulyti daryti gliukozes tolerancijos testa... nors mano draugei nestumo metu ir nuolat budavo cukrus slapime, ale gydytojai nesugebejo paaiskinti kodel schmoll.gif schmoll.gif ir testas rode, kad nera jokio sutrikimo..

QUOTE(aitiii @ 2008 12 09, 18:06)
shalna labai daug vertingos info, prirasius tikrai super  ziniu kaip visada trukumas.tai pravercia
kaip gaila per laiko trukumus negaliu prisesti su jumis pabendrauti.  man dar vis sesija mokinuosi, labai pavargstu grizus tik asaros bega kaip pupos negaliu sustabdyti ar cia nuo pavargimo, ar nuo harmonu, nzn.
mums jau 23 savaite. kitam pirmadieniui ruosiuosi psichologiskai gultis i endokrin. eisiu dar pas Birzieti kaip gulesiu liepe ateiti.
ai cukriukai buna ivairus kaip persivalgau buna ne kas.  ax.gif

Nesinervuoti prasom 4u.gif 4u.gif ir nepervark smile.gif
Kokie tavo cukriukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 gruodžio 2008 - 18:59