Aurosoma, tu freestyle mini aparata naudoji? as turiu labai daug juosteliu pripirkus, kai kuriu terminas uz keliu menesiu, uz pusmecio baigsis, tai jei ka galeciau kazkiek pigiau tau parduot.
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 09, 12:28)
As viena issilaikiau vakar, vieno gavau parasa (fizinio aktyvumo) ir dar 5 egzaminai liko. 4 apsigynimai ir 1 labai jau rimtas ir sunkus, tai jo labiausiai ir bijau. bus daugiau kaip uz savaites bet jau dabar pradesiu kalti teorija. O akademiniu neimsiu, grisiu tik balandzio menesi, nes praktika jau atlikau, tuos 2 men su laisvu grafiku kaip nors. O tada mokslai yra, lelius yra, oi kaip gerai.
O kiek dar Tau liko studijuoti?
Man tai irgi su tuo gimdymu, vis galvoju, kad nepagimdyciau kai dabar ir kruvis ir stresiuku buna, as dar i bileteni neisejus neparanku del pinigeliu, o jei pagimdysiu anksciau menesiu tai jau ne kas
O kodel pas Petrenko nesilankysi?
man su tom juostelem irgi idomu, man dabar cukriukai sukile buvo, norejau dazniau matuotis, bet galvoju tik bereikalonervinuosi, o ir juosteliu dar noriu tureti, liko gal tik 10. bet galvoju jei labai reikes po gimdymo stebeti, tai prasysiu, kad daugiau israsytu, nes man tik viena karta israse.
beja, Tau jau tikriausiai gimdymas bus tik klinikose?
O kiek dar Tau liko studijuoti?
Man tai irgi su tuo gimdymu, vis galvoju, kad nepagimdyciau kai dabar ir kruvis ir stresiuku buna, as dar i bileteni neisejus neparanku del pinigeliu, o jei pagimdysiu anksciau menesiu tai jau ne kas
O kodel pas Petrenko nesilankysi?
man su tom juostelem irgi idomu, man dabar cukriukai sukile buvo, norejau dazniau matuotis, bet galvoju tik bereikalonervinuosi, o ir juosteliu dar noriu tureti, liko gal tik 10. bet galvoju jei labai reikes po gimdymo stebeti, tai prasysiu, kad daugiau israsytu, nes man tik viena karta israse.
beja, Tau jau tikriausiai gimdymas bus tik klinikose?
nu tau kruvis tikrai didelis, ziurek nepersistenk as baigiau kolegija ir istojau siemet i universiteto 3 kursa. tai liko 1.5 metu. as irgi galvojau neimt akademiniu, bet tas vazinejimas is kauno i vilniu netureciau kur leliuko det. tai geriau pailsesiu nuo mokslu dekretiniu as irgi dar nepasiemiau, imsiu sausio menesi, tikiuosi kad napagimdysiu iki tol o Petrenko jau savo darba atliko, sureguliavo insulino doze, kadangi viskas normaliai, tai jau nereiks eit pas ji. nu tik pogimdymo dar turbut reiks o gimdyt ruosiuos klinikose. is pradziu turejau nekokia nuomone nusistacius pries klinikas ir kliniku daktarus, bet dabar kai pavaiksciojau tai pasikeite nuomone
Papildyta:
Papildyta:
beja mano cia pirmagimis, tai atrodo nieko nezinau, nieko nemokesiu daryti, nemokesiu laikyti, zindyti ir t.t. Tikriausiai taip visoms buna. tai dabar daug skaitineju interneta apie pataliukus, ciuzinius, rubelius ir t.t. Tai labai daug naudingos info radau, knygose tiek visko prirasyta, galvojau viska susipirkti, o vos ne puses kaip paaiskejo nereikia.
Dar del mitybos, tai dabar maziau valgau angliavandeniu, ta prasme maziau duonos, truputi kosiu ir bulviu kasdien. dar stengiuosi kad butu varskes, zuvies, kiausiniu arba mesos, valgyti 5 kartus, po mazai. Siandien pasirasiau sau toki valgerasti, bet kad gaunasi kokia 1300Kcal. tai bijau kad cia man nebutu per mazai. ta prasme, kad leliukui visko uztektu. Juk besidietinancios tiek suvalgo, aisku kai mano puse maisto darzoves, viskas liesa tai is kur ten kalorijos
[/quote]
as skaiciau tokius straipsnelius, kur raso apie kiekviena nestumo savaite, tai va kas parasyta 33 savaitei
"Atkreipk dėmesį į valgiaraštį. Dabar svarbiau negu bet kada yra ką Tu valgai. Artimiausiomis savaitėmis vaikui reikės daugiau baltymų ir riebalų, daug daugiau negu kitais nėštumo tarpsniais. Tad ir toliau turi valgyti suderintą maistą. Dabar vaikas yra apie 42 cm ilgio ir sveria daugiau nei 1800 gramų. Per paskutines septynias nėštumo savaites vaisiaus svoris padvigubės. Kiek reikia priaugti? Tu taip pat turėtum priaugti svorio apytikriai po pusę kilogramo per savaitę iki pat gimdymo. Nebandyk dabar vengti pasitaisyti, net jeigu ir labiau pastambėjai, negu tikėjaisi. Dabar vaikui reikia Tavo papildomų kilogramų. Turėsi daugybę laiko jais atsikratyti vaikui gimus."
del zinojimo tai as irgi biski pasimetus, tai bandau sisizinot kuo daugiau info is interneto
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 11:38)
Aurosoma, tu freestyle mini aparata naudoji? as turiu labai daug juosteliu pripirkus, kai kuriu terminas uz keliu menesiu, uz pusmecio baigsis, tai jei ka galeciau kazkiek pigiau tau parduot.
mano tas pats aparaciukas. kol kas man tu juosteliu nereikia, o kai reikes manau Petrenko israsys. dar daug liko neisnaudota.
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 12 09, 11:45)
nu tau kruvis tikrai didelis, ziurek nepersistenk as baigiau kolegija ir istojau siemet i universiteto 3 kursa. tai liko 1.5 metu. as irgi galvojau neimt akademiniu, bet tas vazinejimas is kauno i vilniu netureciau kur leliuko det. tai geriau pailsesiu nuo mokslu dekretiniu as irgi dar nepasiemiau, imsiu sausio menesi, tikiuosi kad napagimdysiu iki tol o Petrenko jau savo darba atliko, sureguliavo insulino doze, kadangi viskas normaliai, tai jau nereiks eit pas ji. nu tik pogimdymo dar turbut reiks o gimdyt ruosiuos klinikose. is pradziu turejau nekokia nuomone nusistacius pries klinikas ir kliniku daktarus, bet dabar kai pavaiksciojau tai pasikeite nuomone
as skaiciau tokius straipsnelius, kur raso apie kiekviena nestumo savaite, tai va kas parasyta 33 savaitei
"Atkreipk dėmesį į valgiaraštį. Dabar svarbiau negu bet kada yra ką Tu valgai. Artimiausiomis savaitėmis vaikui reikės daugiau baltymų ir riebalų, daug daugiau negu kitais nėštumo tarpsniais. Tad ir toliau turi valgyti suderintą maistą. Dabar vaikas yra apie 42 cm ilgio ir sveria daugiau nei 1800 gramų. Per paskutines septynias nėštumo savaites vaisiaus svoris padvigubės. Kiek reikia priaugti? Tu taip pat turėtum priaugti svorio apytikriai po pusę kilogramo per savaitę iki pat gimdymo. Nebandyk dabar vengti pasitaisyti, net jeigu ir labiau pastambėjai, negu tikėjaisi. Dabar vaikui reikia Tavo papildomų kilogramų. Turėsi daugybę laiko jais atsikratyti vaikui gimus."
del zinojimo tai as irgi biski pasimetus, tai bandau sisizinot kuo daugiau info is interneto
Tai aisku, kad pailsek, juk vis del to dar nemazai liko.
O kas del mitybos tai supratau, kad reikia daugiau valgyti, bet kaip tai daryti jei cukrai kyla kai valgau ne tai ka reikia, per daug arba angliavandenini maista...
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 09, 12:55)
Papildyta:
O kas del mitybos tai supratau, kad reikia daugiau valgyti, bet kaip tai daryti jei cukrai kyla kai valgau ne tai ka reikia, per daug arba angliavandenini maista...
tai reik valgyt daugiau baltymu bent, nes riebalu nelabai galima
QUOTE(waidoshele @ 2008 12 09, 12:02)
tai reik valgyt daugiau baltymu bent, nes riebalu nelabai galima
bandysiu kazka galvoti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 09, 10:02)
tai perejai i kita specialybe?
ne, nieko nekeiciau, tik dirbu ne pagal specialybe, nors toje pacioje srityje
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 11:38)
nekreipk demesio i galiojimo datos pabaiga, tos juosteles gi taip greit 'negenda' kaip maisto produktai
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 09, 11:55)
Panasu, kad neissiskaitei, ka Dalissime rase - TAVO CUKRUS NERA BLOGAS ir baik tu viena karta stresuoti, panikuoti, nervinti leliuka ir laikytis dietu - valgyk viska, ka nori, o jei aparatelyje kelis kartus pamatysi daugiau kaip 8 vnt., vat tada ir susidarinek sau dietas. Sitiek kalbeta apie normas, o tau 6,6 vis tiek per daug
Aurosoma, tikrai calm down jamciau tavo rezultatus negalvodama
Shalna, as irgi nemanau, kad jos labai jau "pages". ka padarysi, kad prikaupiau kaip kaupike kokia pirkdavau anksciau kai atliekamu pinigu turedavau daugiau nei reikedavo.
Shalna, as irgi nemanau, kad jos labai jau "pages". ka padarysi, kad prikaupiau kaip kaupike kokia pirkdavau anksciau kai atliekamu pinigu turedavau daugiau nei reikedavo.
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 14:31)
Baik tu čia jas pardavinėti, geriau sau pasitaupyk Taigi išnyks jos tau kaip dūmas kai tik pastosi Ir dar mažai bus, pamatysi, paminėsi mano žodį
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 09, 14:31)
Baik tu čia jas pardavinėti, geriau sau pasitaupyk Taigi išnyks jos tau kaip dūmas kai tik pastosi Ir dar mažai bus, pamatysi, paminėsi mano žodį
sakai nepasens ane? nu tikiuos
kol kas nepanasu, kad man pritruks, mama man kaskart pas juos grizus paperka. as ja vis baru, sakau geriau man pudros ir lupdaziu pirk, ale neklauso
QUOTE(inguška @ 2008 12 08, 13:50)
Tūriu dar vieną stebūklėlį. Aš jau nebe ; Tūriu gražų sūnelį. Svarbiausiai sveiką. Gimė 12 02. Įvertintas 10 balų. Džiaugiuosi nerealiai. . Lygoninėje išbuvau 4 dienas. Viena diena prieš gimdymą, ir 3 po. Prasidėjo viskas savaime, nereikėjo net skatinti. Gimusi nei minutės neatėmė vaikelio. Sugebėjo jis laikyti ir cukriukus, ir atitiko visas normas.
Noriu labai labai visoms jums padėkoti, nes čia radau daug informacijos, pagalbos, supratimo, padrąsinimo ir t.t. Čia visoms Jums . Esu labai labai laiminga....
Noriu labai labai visoms jums padėkoti, nes čia radau daug informacijos, pagalbos, supratimo, padrąsinimo ir t.t. Čia visoms Jums . Esu labai labai laiminga....
Didziausi sveikinimai nuo musu
Papasakok viska smulkiau kai galesi
Gimdžiau pas gyd. Biržietį, nerealus gydytojas. Ir jei dar kas turi abejonių, tai rekomenduočiau tik pas jį. Geras gydytojas, geras psichologas ir tampa lygoninėje geru draugu. lanko ne tik prieš gimdymą, atsakinėja į klausimus telefonu, bet nepamiršta ir po gimdymo. Galima su juo pabendrauti ir apie gyvenimą. Nu vienu žodžiu patikimas.
Gimdžiau pati, greitai, tai jo pagalbą tikrai labai jutau.
Cukriukai laikosi palyginus normaliai, insulino poreikis labai sumažėjo.
Vardas turbūt bus Arnas. Lyg atsakiau į klausimėlius.
Ačiū už sveikinimus.
Gimdžiau pati, greitai, tai jo pagalbą tikrai labai jutau.
Cukriukai laikosi palyginus normaliai, insulino poreikis labai sumažėjo.
Ačiū už sveikinimus.
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 09, 15:48)
sakai nepasens ane? nu tikiuos
kol kas nepanasu, kad man pritruks, mama man kaskart pas juos grizus paperka. as ja vis baru, sakau geriau man pudros ir lupdaziu pirk, ale neklauso
hm, nu jei tik planuosi, bet nesidarbuosi, tai tada kas žino - gali ir pasenti O šiaip tai juk pirmiausia ir naudoji tas, kurios ant ribos, tai visos vistiek ir sueis, o tie keli mėnesiai tikrai nemanau, kad iškreipia rezultatus
O dėl mamos auklėjimo tai jei tu jų daugiau turi - taigi nusivežk pas mamą kelias pakuote ir palik jas ten. Gal tada nebepirks, kai matys kad sočiai turi? Bet vistiek aš liksiu prie savo nuomonės, kad jų per daug nebūna
Papildyta:
QUOTE(inguška @ 2008 12 09, 16:00)
Irgi gražus vardas, ir prie sesutės dera