Sveikos esamos ir būsimos mamytės
Čia mes plepam ir dalinamės patirtimi apie viską, kas susiję su cukriniu diabetu ir nėštumu... Lai ligos debesėliai netemdo mūsų džiaugsmo ir nedaužo visų mūsų vilčių ir svajonių
Už tai, kad visų mūsų svajonės išsipildytų ir kad palaikytume viena kitą, kai sunku ir neramu
Nuoroda į ankstesnę temą
Tik prieš persikraustydamos čia pirma damuškim senąją temutę
kraustomės čia
Kraustomės
nu geras... maniau ir aš, kokia čia drąsuolė
Beje... man daug davė šis skyrelis
QUOTE(wowavyva @ 2008 12 02, 09:21)
ups, pasirodo nepasakiau pakeiciau nicka, egle_83 buvau
nu geras... maniau ir aš, kokia čia drąsuolė
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 02, 10:58)
Na va, o dabar jau ir pati gali su kitom pasidalint tuo ką sužinojai
Man irgi šis skyrelis jau daug davė, bet aš "apžora" ir man dar negana. Todėl tikiuosi, kad ir toliau merginos dalinsis patirtim ir žiniom, kurių man dar tikrai labai prireiks
Sveikos saldziosios
Jau gryzau su mazuoju namo po kelioniu.Viskas labai liuks Tik kosuliuka su savim Mantukas parsiveze,bet tikiuos,kad greitai isgys.
Jau gryzau su mazuoju namo po kelioniu.Viskas labai liuks Tik kosuliuka su savim Mantukas parsiveze,bet tikiuos,kad greitai isgys.
QUOTE(aister @ 2008 12 02, 15:22)
Sveikos saldziosios
Sveika sugrįžus
O primink kur jūs buvot išlėkę?
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 02, 14:40)
I Londona draugu aplankyti ir pinigu isleisti Apsipirkom nuo galvos iki koju Dabar laukiu kol mano visa tase parsius i lt su autobusiuku
Pirmiausiai atsakau i praeitos temeles klausima, kodel toliau nesimatuoju cukraus, nes gydytojas sake, kad nereikia. tai gal kartais pasimatuosiu, bet turiu jau visai nedaug juosteliu. jis mane isleido ir aisku daugiau neisrase.
labai smagu, kad yra nauji namuciai ir toliau galesime plepeti
Na man si tema labai labai padejo, kai tik suzinojau apie GD nieko nesupratau apie tai kas tai yra, ka man reikia daryti ir t.t. O dabar jau geriau suprantu ir zmones su CD. labai tuo dziaugiuosi!
Na man si tema labai labai padejo, kai tik suzinojau apie GD nieko nesupratau apie tai kas tai yra, ka man reikia daryti ir t.t. O dabar jau geriau suprantu ir zmones su CD. labai tuo dziaugiuosi!
smagus mūsų skyrelis...
O aš sergu bet turiu eiti į darbą, nes labai svarbūs reikaliukai dabar... tad jei nepasveiksiu iki penktadienio-nors kitą savaitę paimsiu biuletenį, nes cukriukai išsibalansavo visiškai - vakar vakare 17 buvo, ryte vėl 17 tad padidinau ryte leidžiamo ilgojo insulino dozę nuo 10 iki 14 vnt. tikiuosi pakaks... gal dar ką galit patarti
Dziaugiuosi, kad nesilaukiu
O aš sergu bet turiu eiti į darbą, nes labai svarbūs reikaliukai dabar... tad jei nepasveiksiu iki penktadienio-nors kitą savaitę paimsiu biuletenį, nes cukriukai išsibalansavo visiškai - vakar vakare 17 buvo, ryte vėl 17 tad padidinau ryte leidžiamo ilgojo insulino dozę nuo 10 iki 14 vnt. tikiuosi pakaks... gal dar ką galit patarti
QUOTE(aister @ 2008 12 02, 15:59)
I Londona draugu aplankyti ir pinigu isleisti Apsipirkom nuo galvos iki koju Dabar laukiu kol mano visa tase parsius i lt su autobusiuku
OI, kaip smagu Priminei senus laikus, tai taip vėl norisi sugrįžti į UK parduotuves Tai dabar kuriamlakui su pirkiniais bus ramu
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 02, 16:20)
Pirmiausiai atsakau i praeitos temeles klausima, kodel toliau nesimatuoju cukraus, nes gydytojas sake, kad nereikia. tai gal kartais pasimatuosiu, bet turiu jau visai nedaug juosteliu. jis mane isleido ir aisku daugiau neisrase.
Aurosoma, tu tik nesupyk, aš gero norėdama paklausiu: na negi taip jau daug yra tie 70 kiek ten tų litų (nežinau, koks tavo aparatas tai ir nežinau kiek kainuoja juostelės tavajam) Juk ramybė ir mažylio sveikata šiuo atveju yra svarbiausia. Aš tai tikrai jau geriau nusipirkčiau tų juostelių ir pasimatuočiau - jei bus geras (ko nuoširdžiai ir linkiu), tai bus visiškai ramu ir neliks jokios nežinomybės, kuri graužtų iš vidaus. O jei kas - žinosi kaip elgtis toliau. Bet labiausiai tai aišku linkiu, pamiršti visam laikui šį skyrelį ir čia aptarinėjamas problemas, ir niekada pas mus nesugrįžti, o laimingai ir sveikai auginti savo zuikį
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 02, 16:24)
smagus mūsų skyrelis...
Pasižiūrėk šitą nuorodą. Baziniai dalykai ten yra.
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 02, 18:20)
Aciu bet as tu juosteliu neturiu ketonam matuoti-atsimenu klausiau vaistineje-sako nera gal Vilnietes zino kur jas rasti?
labas merginos. jau man atostogos, tai namie mazai kada atsisedu prie komp. mokslai prasidejo, negalejau pagalvoti kad taip pavargsiu, siandien grizau, tai taip pilva skaudejo. pagulejau praejo. bet kad taip pavargsiu tikrai nesitikejau.
cukriukai diena geri, bet vakare iskyla ir nakti auksti.
Dalissime kaip tau jau susitvarke cukriukai. skaiciau apie tavo +++ svarbu kad susitvarke.
buvau siandien pas edokr, tai pagal Birziecio patarimus gultis 23 sav.nestumo ir ji rekomendavo, tat labai nuliudau, guluosi i endokr. gruodzio 15d. aisku gaila mokslu liks savaite nenueita, bet sveikata svarbiau
cukriukai diena geri, bet vakare iskyla ir nakti auksti.
Dalissime kaip tau jau susitvarke cukriukai. skaiciau apie tavo +++ svarbu kad susitvarke.
buvau siandien pas edokr, tai pagal Birziecio patarimus gultis 23 sav.nestumo ir ji rekomendavo, tat labai nuliudau, guluosi i endokr. gruodzio 15d. aisku gaila mokslu liks savaite nenueita, bet sveikata svarbiau