Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living kosmetika

Sveikos 4u.gif na ka, anyta pradejo platint sia kosmetika, tai pasiimiau dantu pasta, pazastim ir muila Avokado 4u.gif 4u.gif tai dantu pasta labai patiko, lb mazai reikia, toks svaros pojutis poto, muilas as kaip suprantu tinka ir veidui ir kunui, prausiau veida, tai tempe oda poto biski, bet nebaisiai.. kvepia labai skaniai.. ir jei ten tikrai 100% avokado ten kazkas, tai manau gerai.. o pazastim, tai nzn.. gal per mazai tepiau, bet jis man per silpnas toks vaizdas.. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo ar naudoja akių makiažo valiklį? Nesuprantu kas čia man su juo darosi. Tušą suvelia smulkiais gumuliukais, blogai valo ir dar akis graužia. Gal jis skirtas vandeniu atspariai kosmetikai valyti g.gif Dėžutę išmečiau, nebeturiu kur pažiūrėti.
Atsakyti
ir aš pabandžiau keletą produktų, tai "aloe propolis creme, visai kaip ir tiko (bent šiuo metų laiku), esu patenkinta; aloe losjonas niekuo ney"patingas; lūpų pieštukas, tai vėlgi niekuo neišsiskiriantis iš kitų, net rinkoje būtų geresnių produktų; o pieštukinis dezodorantas tai tik tuo, kad jame nėra aliuminio druskų (čia manau yra didelis pliusas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vike: 08 sausio 2010 - 12:05
QUOTE(amber123 @ 2009 12 26, 16:14)
Sveikos  4u.gif na ka, anyta pradejo platint sia kosmetika, tai pasiimiau dantu pasta, pazastim ir muila Avokado  4u.gif  4u.gif tai dantu pasta labai patiko, lb mazai reikia, toks svaros pojutis poto, muilas as kaip suprantu tinka ir veidui ir kunui, prausiau veida, tai tempe oda poto biski, bet nebaisiai.. kvepia labai skaniai.. ir jei ten tikrai 100% avokado ten kazkas, tai manau gerai.. o pazastim, tai nzn.. gal per mazai tepiau, bet jis man per silpnas toks vaizdas.. 4u.gif


Mano oda sausa, tai po muilo būtinai reikia kremu pasitepti, bet šiaip man jis labai patinka.
Prie dezodoranto reikėtų priprasti, toks jausmas, kad po kelių mėnesių jau lyg ir mažiau prakaituoji. O iš pradžių tikrai pasijuto skirtumas po antiperspirantų, kad jis mažiau apsaugo. Aš jau net galvojau, kad mano prakaitas bekvapis :-) Visgi, didelis privalumas, kad šis dezodorantas be aliuminio.
Turiu ir makijažo valiklį, bet irgi išmečiau pakuotę. Man jis irgi iš pradžių akis graužė, bet platintoja patarė iš pradžių vatos tamponėlį sudrėkinti su vandeniu, tik po to valikliu, nes jis gana koncentruotas. Tai sudrėkinus tikrai maloniau valyti. Aš tušą naudoju labai retai, tai nepastebėjau, kad valant gumuliuotųsi ar blogai nuvalytų.
Beje, labiausiai patinka Sonya šveitiklis veidui (kitaip tariant pilingas). Nesausina odos, ir nešiurkščiai nušveičia, nes tie grūdeliai labai smulkūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 08 sausio 2010 - 21:29

 i 
Ši tema išskirtinai skirta dalintis nuomonėm apie kosmetiką.
Ne platinančių kosmetiką reikalų aptart. Tuo labiau ne šeimyninių problemų spręst.
Atsakyti
Noriu pagirti keleta prekyciu: bandziau ne pati, kaimyne, tai manau tikrai nemelavo ir pasake teisybe, nes to ir prasiau, kad atvirai pasakytu. Zodziu moteriske skundesi sanariu skausmais, tai ji nusipirko MSM geli, sake tikrai labai nuima skausma ir palengvina gyvenima biggrin.gif , o jos dukra pirko paakiu krema, sake kol kas rezultatu nepastebi rolleyes.gif , bet malonus, lengvai isigeria ir Sonia giliai drekinanti krema, tai sake labai nedaug jo reikia, lengvai tepasi, gerai isigeria, jai labai labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors bandet juros dumbliu kauke (Forever Marine Mask)? smile.gif Mano oda problemine ir noreciau kokios kaukytes is foreverio.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 05 25, 21:29)
Sveikos, gal kuri nors bandet juros dumbliu kauke (Forever Marine Mask)?  smile.gif Mano oda problemine ir noreciau kokios kaukytes is foreverio.

Aš naudoju,mano oda irgi probleminė.tai man tinka ax.gif
Atsakyti
Mano draugė išbandžiusi ne vieną panašią kaukę, po Foreverio dumblių kaukės, sakė daugiau neeksperimentuos ir pirks tik šitą. Va, neseniai paskambino ir dar vieną užsisakė, matyt sesei davė pabandyti tai ir jai prisireikė biggrin.gif .
Atsakyti
Kazi kodėl foreverio temukė taip užgęso?
Papildyta:
Kažkuri buvot minėjus,kad dėl rutulinio reikės iškentet periodą,kai prakaitavimas labiau "užsiuos".Jau beveik 2 men. naudoju ir nieks nesusireguliavo g.gif Vistiek save užuodžiu,o va pasitepus rutuliniu,kuris turi aliuminio drusku,visai normaliai jaučiuos.Galvoju,jei namie sėdėdama tepliosiuos forever livingo rutuliniu,o,eidama,tarkim,i svečius "stipresniu",kaži labai jau čia kenksiu sau?
Atsakyti
Nesenai įvyko ir mano pažintis su Forever living...
Bandžiau natūralias alijošiaus sultis - poveikį pajutau tik po 3 savaičių. Baigus pakuotę, įsigijau alavijo sultis su uogom (spanguolėm). Drauge su juo vartoju antioksidantų šaltinį. Man poevikis nerealus..
Naudoju kremą su propoliu - nuostabus ! Išnaikino spuogus, maloniai kvepia. Aš net vakare guldamasi miegot, nesulaukiu, kada bus rytas ir galėsiu užsitept to kremo..Toks malonus pojūtis...
Šildomasis kremas - irgi puikus, pradedant nuo stipraus kvapo iki stipraus šildančio poveikio. Naudojm nuo slogos, trinant po nosim, smilkjinius, krūtinę, kojų padus, darom inhaliacijas.
Mes dar pirkomės arbatą. Joje gausu vitaminų ir labai stiprus poveikis, nėra jokių nereikalingų š.. ARbatą užplikau į didelį arbatinuką ir išpilstau vyrui, vaikams.
Ateity dar noriu išbandyti kitus produktus. Džiaugiuosi atradus, nes meximiniai, avon'iniai, nivea, garnier ir kt. firmos man visiskai netiko..
Atsakyti
esu bandziusi dantu pasta, labai faina, bet kaina dydele tai gryzau prie parduotuviniu dantu pastu schmoll.gif
Atsakyti