Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living kosmetika

QUOTE(edna @ 2009 01 28, 18:33)
Ar galima ju produktu parduotuvese isigyti, ar per platintojus tiktai?


Sie produktai parduosami tik per distributorius. Parduotuvese nera.

Labai geras oliusas - 30 dienu garantija. Jei kas netinka, asmuo is kurio pirkote turi grazinti pinigus ir pasiimti produkta. O tam, kad zinoti, kada pirkote, prasykite cekiuko. Distributoriai israso, yra spec. knygutes.

Ausra, aloe vera
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 01 28, 18:05)
Tai vat, kad ziema mano oda labai balta  g.gif kaip suprantu, stiprus tas losjonas g.gif Tai tau taip lygiai ir issitepa, nelieka dryziu (nebesikartojant apie alkunes ir kelius)? Greitai nudziusta jis??
O FL dezodorantas man labiausiai nepatikes produktas, visiskai neapsaugojo manes  schmoll.gif Iki tol maniau, kad "neprakaituoju", o su juo budavo lb nepatogu.. Pakeiciau ji i Clinique, t.p. neva, be "priedu", bekvapi, bespalvi - kitas reikalas  blush2.gif  rolleyes.gif



taip, stiprus jis...Man lb lygiai issitepe. Parasyta, kad geriau tepti didele kempine, kad lygiau issiteptu, bet as ranka tepiau ir vis tiek jokiu dryziu nera. Bet vel gi, gal nuo odos priklauso. Ant labai baltos odos gal ir matysis dryziai. Gsrantuot negaliu. Tik sakau kaip man yra wink.gif
Papildyta:
dar klausimukas iskilo, nors gal ne sioje temoje ji reiktu uzduoti... Kas dedama i ekologiskus produktus, kad jie taaaaaip ilgai laikosi?! pvz. pasiemiau dbr ekologiska kuno pieneli ir matau, kad galioja iki 2010 metu!! o pirkau pries kelis men., neaisku, kada pagamintas.
Nepatingesiu ir surasysiu sudeti, gal kuri zinosit, kuris cia yra tas geris, kuris leidzia produktui negesti ne vienerius metus wink.gif
INCI:
aqua, aloe barbadensis gel, prunus armeniaca kernel oil, glycerin, glyceryl stearate se, cetyl alcohol, butyrospermum parkii butter, cetearyl olivate, sorbitan olivate, simmondsia chinensis cera, citrus grandis seed extract, citrus aurantium dulcis oil, cymbopogon schoenanthus oil, citric acid, citral, limonete, linalool, geraniol, citronellol, eugenol. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrammm @ 2009 01 28, 19:14)
O tam, kad zinoti, kada pirkote, prasykite cekiuko. Distributoriai israso, yra spec. knygutes.

Mat kaip, kiek pirkau, jokiu cekiuku negavau.
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 01 29, 16:20)
Mat kaip, kiek pirkau, jokiu cekiuku negavau.


Kita karta reikalauk, jei pati/pats distributorius neduoda wink.gif Tikrai visi turi duoti cekiukus wink.gif
Atsakyti

Beje, kad Forever produktai tinka visiems odos tipams nėra stebuklas - pagrindinė sudedamoji dalis yra alavijas, kuris labai gerai drėkina, bet neturi riebalų, todėl ir tinka visiems odos tipams. Mano dvi draugės naudoja tą pačią priemonę, tik neatsimenu jos pavadinimo, bet žinau, kad vienos oda sausa, o kitos blizgi ir abiems tinka, nes atstato odos drėgmę. Taip ir su paprasta alijošiaus šakele būtų, tik jis paprastas nepatogus naudoti, greičiausiai kita veislė ir būtų tikrai labai kartus.
Nesuprantu, kaip kai kurie žmonės šitoje temoje turi tiek atsidavimo kabinėtis prie kitų žodžių. Pasakė žmogus, kad gerai alavijo sultys, tai iš karto perfrazavo, kad nuo visų ligų. Jei žmogui padėjo, bent man kyla noras už jį pasidžiaugt, nes alijošių seniau žmonės vieną valgė (labai kartų) nuo ligų, todėl nieko keisto, kad specialios veislės jis tikrai padeda. Logiška, kad apie dezodorantus be aliuminio yra gerų atsiliepimų, nes jie natūralus, todėl nekemša porų ir svarbiausia nekelia vėžio. Logiška, kad produktas, kurio didžiausia dalis yra alavijo žele, veikia žymiai geriau negu tas, kurio veikliųjų medžiagų yra maža dalis ir jos nei nėra natūralios. Ko kabinėtis, kad žmonės tuo džiaugiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 rugsėjo 2009 - 21:01
sliver, paskaityk atidziau ir suprasi ko kabinejames. Siaip man tai labiausiai nepatinka kad va kaip ir tu, vadini ta kosmetika naturalia. Jau buvo sioj temelej rasyta apie naturaluma, kunigunda netgi isvardino medziagos kurios nu niekaip nenaturalios ir yra dedamos i sios firmos produktus. Taigi taip ir sakykit - gera kosmetika, bet prasom nevadinti jos naturalia. Naturali kosmetika yra visai kas kita.
Atsakyti
Natūrali ir ekologiška yra du visiškai skirtingi dalykai. Nuo to ir reikia pradėt ir pagaliau, jeigu norit diskutuot, galėtumėt paklausti, kodėl va tas ar kitas žmogus mano, kad ta kosmetika yra natūrali? Ir kaip bent kartą gyvenime pradėsit klausytis kitų žmonių, nustebsit, kaip viskas pasidarys aišku.


Logiška, kad produktas, kurio didžiausia dalis yra alavijo žele, veikia žymiai geriau negu tas, kurio veikliųjų medžiagų yra maža dalis ir jos nei nėra natūralios. Ko kabinėtis, kad žmonės tuo džiaugiasi.


Aš kalbėjau apie natūralių produktų dalis gaminyje, ar ne? Tai nėra ekologiška. Jei kažkokia neturinti supratimo platintoja pasakė, kad Forever kosmetika yra ekologiška, tai ne priežastis ant viso pasaulio išsiliet. Aš čia ne jums asmeniškai sakau, bet man nesuprantamas toks kalbėjimo būdas, kai sakiniai pradedami "man tai pikta", "aš negaliu suprasti kas čia tokias nesąmones". Jei žmogui pikta, tai ne viso forumo problemos, taip? Niekam čia neįdomus žmonių sarkazmas, įdomios tik nuomonės.

Tikriausiai nėra apie ką diskutuot, kad Forever kosmetika yra alavijo pagrindu, todėl natūralesnė negu kokios, pavyzdžiui, Nivea. Kad dėl to kosmetika žmonėms tikrai tinka ir padeda nėra ko stebėtis ir tai tikra tiesa - pati žinau.

Aš nenoriu šituo postu užsipulti ko nors asmeniškai, bet noriu pasakyti, kad kai žmogus neturi kokių žinių, jis nėra durnas. Jei kažkas mano, kad Forever ekologiška, galima jami ramiai pasakyti kaip yra. Jei kažkas įsimylėjo šitą firmą, tai jo reikalas ir šaunu, kad jis džiaugiasi, tai nebūtinai reiškia, kad tas žmogus yra platintojas arba nieko nežino apie kosmetiką.
cool.gif
Atsakyti
na is patirties galiu pasakyti, kad jau metai kaip naudoju piestuka pazastims smile.gif is pradziu jis man irgi nepatiko schmoll.gif pazastys buvo dregnos prastai laike prakaita, bet man konsultante pasake kad pradzioje taip buna, gali iki menesio taip buti.... na ir ka jus manot na gal ir po menesio o gal ir greiciau viskas susitvarke... thumbup.gif pazastys neprakaituoja ir nera slapios. labai dziaugiuosi radus si produkta mirksiukas.gif jei ka ir dirbu smakiai ir kiek paprakaituoju tai net nera to nemalonaus kvapo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2009 01 31, 22:52)
na is patirties galiu pasakyti, kad jau metai kaip naudoju piestuka pazastims smile.gif  is pradziu jis man irgi nepatiko schmoll.gif  pazastys buvo dregnos prastai laike prakaita, bet man konsultante pasake kad pradzioje taip buna, gali iki menesio taip buti....

Naudojau tikrai daugiau, nei 2 men., nieks nepasikeite, lukesciu nepateisino.
Atsakyti
Neberandu kur pacituot žmogaus, parašiusio apie alavijo gėrimo kvapą, bet va ką pastebėjau. Didesnis kiekis lietuviško alavijo labai smirda. Aš gerai jaučiu kvapus, nors blogai skiriu vieną nuo kito, bet šitą kvapą daugelis pajustų. Nuskynus šakelę gal ir galima neužuost, bet šiandien pasiėmiau visos didelės šakos minkštimą, nulupau odą ir jis smirdėjo supuvusiomis daržovėmis ar kažkuo panašaus. Nieko stebėtino, kad gėrimas smirda - tai ne nuo chemijos.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 02 08, 17:46)
Neberandu kur pacituot žmogaus, parašiusio apie alavijo gėrimo kvapą, bet va ką pastebėjau. Didesnis kiekis lietuviško alavijo labai smirda. Aš gerai jaučiu kvapus, nors blogai skiriu vieną nuo kito, bet šitą kvapą daugelis pajustų. Nuskynus šakelę gal ir galima neužuost, bet šiandien pasiėmiau visos didelės šakos minkštimą, nulupau odą ir jis smirdėjo supuvusiomis daržovėmis ar kažkuo panašaus. Nieko stebėtino, kad gėrimas smirda - tai ne nuo chemijos.

blink.gif jau savaite pas mane saldytuve guli didziules sakos alijosiaus ir jokio kvapo nera schmoll.gif , o kvapams uosle turiu itin jautria, ypac "smirdantiems" doh.gif Gal tavo alijosius sugedes g.gif, daugybe metu turiu alijosiu ir ji naudoju - jokios smarves nera
Atsakyti
Beje, nusilaužiau savo alijošiaus šakelę, daviau pauostyt keletui žmonių, sakė, kad tai natūralus alijošiaus kvapas. Niekas nenustebo.
Atsakyti