Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija

Vilmaaa, kokiam mieste buvot apsistoje Fuertej? Labai grazios foto.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 12 09, 23:58)
Vilmaaa, kokiam mieste buvot apsistoje Fuertej? Labai grazios foto..  wub.gif

Buvom apsistoję Costa Calmoj. Kitą kartą labai norėčiau apsistoti Coraljecho miestelyje. Labai jaukus ir šiltas miestukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2008 12 10, 16:10)
Buvom apsistoję Costa Calmoj. Kitą kartą labai norėčiau apsistoti Coraljecho miestelyje. Labai jaukus ir šiltas miestukas wub.gif

Mes buvom apsistoje Corralejo miestely thumbup.gif Oasis viesbutyje-apartamentuose.. Tikrai buvom patenkinti ir kaina, ir kokybe wub.gif Ech, svajoju vel ten nuvykti.. wub.gif
Atsakyti
Bent jau tenerifeje nei su viena VISA kortele problemu atsiskaitant nebuvo. Poroj vietu tik neprieme American Expres. Tik visur, mokant kortele net ir poros EUR suma, reikalavo dokumento. Ir ne visur tiko Tapatybes kortele, dazniausiai prase paso.
O del oro, tai beveik visur rodo oro temperatura salos sostineje, kuri randasi siaures rytuose, todel ten temperatura gali buti daug mazesne nei pietiniuose kurortuose.
Atsakyti
Sveikos moteriskutes smile.gif
Mes pries pora dienu gryzom is Tenerifes. Viskas buvo tiesiog thumbup.gif Taigi, mes buvom nuo gruodzio 1 iki 9 dienos. Gyvenome Costa de Silencio miestelyje Alondras park apartamentuose. Uz 9 dienas uz 4 zmones sumokejome 120 svaru, bet be maisto. Bet nieko baisaus, kad be maisto. Mes vaziavome be vaiku, nutare daug keliauti, todel gaila ismesti pinigeliu... Ir pasiteisino!!! Keldavomes 8 valanda,. tada kol issikrapstydavome, sesdavome i masiniuka isnuomota ir keliaudavome. Ir gryzdavome jau velai vakare smile.gif Oras puikus, temperatura virs 20, vandens temperatura siek tiek maziau nei 30, o paskutine diena buvo net 32 smile.gif
Dabar turiu lekti, truputeli veliau parasyti galesiu, ka aplankeme, kokie ispudziai smile.gif
Atsakyti
labukas visoms smile.gif

su draugu ruosiames skristi i Lanzarote arba tenerife, laukiam paskutines minutes bilieto tongue.gif kuria sala rinktis?nes kainos panasios biggrin.gif
ir ar vyksta ten kokios nors sventes per kaledas ir naujus?
kokios plius minus temperaturos?nes kiek internete ziurejau tai nera silta :)kokius rubelius isideti?kiek apytiksliai kainuoja masinos nuoma parai??
Atsakyti
Didžiausios šventės tiek Tenerifėje tiek ir gran kanariojoje yra 2 savaičių karnavalas, kuris vyksta vasario mėnesį. Šiemet tai atrodo įvyks vasario 15 d. Sako, tenerifėje šilčiau. O kad lanzarotė ir tenerifė kainuoja panašiai - tai iš lietuvois taip nėra, nebent iš lenkų kokių žiūrėti...
Atsakyti
Musu seimynele jau antri metai atostogaujam Fuerteje, ir nenusivylem:)labai ramus poilsis, laukiniai papludymiai,saule ir tt...Jei ruosiates keliauti siulau apsistoti Morajableje arba Coralejho miesteliuose..Jei norit daugiau "triuksmo" tai reiktu rinktis Tenerife ar Gran Kanarija, Lanzerote. smile.gif

Galima plaukti i negyvenama sala(kazkur 7km),galima keltis su keltu i salia esancia sala Lanzerote, aplankyti ugnikalniu parka.Pacioje Fuerteje yra labai didelis ir grazus zologijos-botanikos sodas.Druskos muziejus man patiko.Akvaparkas( nors man jis nelabai).Galima mokintis ciuozt banglente ,ten labai daug banglentininku,nes visada yra bangos:)Yra kelione vykti serpantinais i senovini miesteli ir ten vyksta surio bei vyno degustacijos.Ir aplamai man ten visa sala kaip muziejus,nes daug laukiniu papludymiu, beje galima zvejot, tik atsargiai,nes ten daug raju ir raniju (cia tokios zuvys).tiesa Tezturas lyg organizuoja ten keliones, bet mes tai patys skrendam be tarpininku:)pigiau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 22 gruodžio 2008 - 20:17
QUOTE(Luna888 @ 2008 12 22, 22:36)
Galima plaukti i negyvenama sala(kazkur 7km),galima keltis su keltu i salia esancia sala Lanzerote, aplankyti ugnikalniu parka.Pacioje Fuerteje yra labai didelis ir grazus zologijos-botanikos sodas.Druskos muziejus man patiko.Akvaparkas( nors man jis nelabai).Galima mokintis ciuozt banglente ,ten labai daug banglentininku,nes visada yra bangos:)Yra kelione vykti serpantinais i senovini miesteli ir ten vyksta surio bei vyno degustacijos.Ir aplamai man ten visa sala kaip muziejus,nes daug laukiniu papludymiu, beje galima zvejot, tik atsargiai,nes ten daug raju ir raniju (cia tokios zuvys).tiesa Tezturas lyg organizuoja ten keliones, bet mes tai patys skrendam be tarpininku:)pigiau:)

ooo kiek visko, o aš galvojau ten tik poilsis be jokios veiklos tongue.gif
P. S. ar ilgai kelia į Lanzerotę?
Atsakyti
nee ten viskas salia, na koki 20 min.kazkur.matai kazkaip ten daugiau atostogauja vokieciai ir anglai,tik nesenai is skandinavijos pradejo keliaut.Tai skaitos naujausia sala,is visu kitu kanaru salu ir ji yra pati pieciausia,tai nera zalumos,va cia tai minusas:)
ten tik nesenai pradejo priiminet turistus,tai gal superinio serviso kaip Turkijoje nera,na bet man labai patinka.

ps.o i kitas salas tai jau nebent skrist, nes su keltu reiktu jau para ,o gal ir daugiau keltis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 22 gruodžio 2008 - 22:57
Musu seimynele trauksim sausio 17d y Gran Canaria. Labai tikiuos, kad gydytojai nepersigalvos ir nuims man gipsa kelios dienos pries isvaziavima, nes kazkaip neysivaizduoju atostogu su ramentu ir gipsu lotuliukas.gif Kadangi vaziuojam su vaiku tai rinkomes viesbuti, kur butu apartamentai. Vaziuojant su vaiku istiesu yra daug patogiau, kai yra mini virtuvele, atskiras miegamasis. Apsistosim Las Meloneras viesbutyje Cay Beach. MB dar sugalvojes yra pakarpiauti doh.gif Gal kas yra buves toje salos dalyje ir galetu pasidalinti patirtimi? 4u.gif

QUOTE(Kurmiukė @ 2008 12 23, 13:44)
O jeee, o mes sausio 19- 30 irgi i Gran Canaria, i Puerto Mogan  drinks_cheers.gif  Skrisim savarankiskai, per Frankfurta... As buvau pries 10 metu, ir man ten labai labai labai patiko thumbup.gif

Labai norejau y Puerto Morgan, nes miestelis atrodo toks jaukus wub.gif Bet nuo jo sunkiau pasiekti vaikiskas pramogas (pvz. vandens parka), tai rinkomes Las Meloneras, nes per triuksminga, bet viskas ranka pasiekiama. Ko nepadarysi del vaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 12 25, 18:03)
Labai norejau y Puerto Morgan, nes miestelis atrodo toks jaukus wub.gif Bet nuo jo sunkiau pasiekti vaikiskas pramogas (pvz. vandens parka), tai rinkomes Las Meloneras, nes per triuksminga, bet viskas ranka pasiekiama. Ko nepadarysi del vaiko bigsmile.gif

As irgi su vaiku, tik mano didelis jau, 7 metu ax.gif Mes tik atvyke oro uoste nuomuojames masina, ja vaziuosime i Mogana ir auto turesime visas 11 dienu thumbup.gif, paskui juo grisime i oro uosta pries isskrendant, ir ten paliksime... Tai manau, kasd bus thumbup.gif O Meloneras tai cia prie Maspalomo???
Atsakyti