Jeigu šiltų kraštų viešbučiuose NĖRA TARAKONŲ, tai reiškia tik viena- kad viešbutis tiek prisotintas chemikalų, kad daugiau jau būti negali. Tiek tarakonai, tiek vorai šiltuose kraštuose yra patys pilnateisiškiausi gyventojai, žymiai senesni evoliucijos prasme už žmogų... tad nėra čia ko piktintis... Čia mes, žmonės, į jų valdas esame įsibrovę... Tad tuo klausimu siūlau nusiteikti filofiškai ir per daug nesipiktinti.
Sveikos keliaujančios ir besiruošiančios
Tiesiai ant Velykų grįžom iš Lanzarotės. Įspūdžiai superiniai Kražtovaizdis nuostabus nes labai skirtingas. Apvažiavom visą salą, buvom Timanfaya parke, kaktusų parke, El Golfo, leidomės nuo kalvos link pasakiško paplūdimio, apvažinėjom vietinius miestelius ir pakrantes. Oras pasitaikė geras, šiltas, bet vėjuotas už tai bangos... Saulė kaitri, kremai nuo saulės tikrai būtini.
Vieną dieną ryte nulijo, gal kokių 15 min. ir vėl saulė. Vanduo gal kokių 19-20 laipsnių, oras vidutiniškai 25.
Mašinų nuoma tikrai pigi, 5 dienom su pilnu draudimu sumokėjom 90 eurų.
Sala labai tvarkinga, kiek darbo įdėta aplink kiekvieną vynuogėnojų, pakelėse ir apskritai akmeninės tvorelės išvertė iš koto. Jos tiesiog sudėtos, nemūrytos o vėjas jų net nepajudina. Privažiavus žiedą, visada pamatysite vidury arbą kokį paminklą ar palmių ir gėlių salelę prisodintą, žodžiu labai gražu. O strelicijos pas juos tiesiog puošia vietinių greitkelių skiriamąją "juostą" veją.
Vienintelis minusiukas vietiniams vynams Su ispaniškais (žemyno) tikrai nesulygint, bet tai tikrai ne problema nors ir vyno megėjai
Maistas skanus (aš apie jūros gėrybes). Kalmarai, langustinos (didelės krevetės), sepija, šviežia žuvis (kartais net nežinai pavadinimo), paelija pagaminta laabai skaniai. Pietavome įvairiuose vietinės reikšmės restoranėliuose.
Tikrai esu labai patenkinta šia kelione ir su MB nusprendėm, kad į Kanarus dar ne kartą važiuosim atostogaut
Tiesiai ant Velykų grįžom iš Lanzarotės. Įspūdžiai superiniai Kražtovaizdis nuostabus nes labai skirtingas. Apvažiavom visą salą, buvom Timanfaya parke, kaktusų parke, El Golfo, leidomės nuo kalvos link pasakiško paplūdimio, apvažinėjom vietinius miestelius ir pakrantes. Oras pasitaikė geras, šiltas, bet vėjuotas už tai bangos... Saulė kaitri, kremai nuo saulės tikrai būtini.
Vieną dieną ryte nulijo, gal kokių 15 min. ir vėl saulė. Vanduo gal kokių 19-20 laipsnių, oras vidutiniškai 25.
Mašinų nuoma tikrai pigi, 5 dienom su pilnu draudimu sumokėjom 90 eurų.
Sala labai tvarkinga, kiek darbo įdėta aplink kiekvieną vynuogėnojų, pakelėse ir apskritai akmeninės tvorelės išvertė iš koto. Jos tiesiog sudėtos, nemūrytos o vėjas jų net nepajudina. Privažiavus žiedą, visada pamatysite vidury arbą kokį paminklą ar palmių ir gėlių salelę prisodintą, žodžiu labai gražu. O strelicijos pas juos tiesiog puošia vietinių greitkelių skiriamąją "juostą" veją.
Vienintelis minusiukas vietiniams vynams Su ispaniškais (žemyno) tikrai nesulygint, bet tai tikrai ne problema nors ir vyno megėjai
Maistas skanus (aš apie jūros gėrybes). Kalmarai, langustinos (didelės krevetės), sepija, šviežia žuvis (kartais net nežinai pavadinimo), paelija pagaminta laabai skaniai. Pietavome įvairiuose vietinės reikšmės restoranėliuose.
Tikrai esu labai patenkinta šia kelione ir su MB nusprendėm, kad į Kanarus dar ne kartą važiuosim atostogaut
kas keliavot su mažais vaikais, gal galit patarti ar imti vežimą? nu skėtuką?
QUOTE(Noja78 @ 2009 04 17, 16:33)
kai mes skridom, tai kas buvo su vaikuciais turejo vezimukus, maciau kaip pasiima is bagazo
QUOTE(žuvyte23 @ 2009 04 17, 16:42)
Mes tai butinai kelsimes i Lansarote, tik dar nusprendem ar patys, ar su agentura nes jei nebus kokiu akciju, tai pasiskaiciavom, kad mums dviem su masina gaunasi tas pats, ka vaziuoti su agentura. Tai greiciausiai vaziuosim su agentura ir jei patiks, planuosim atskira kelione i Lansarote. O jei nuspresim, kad sugrizti ir geriau susipazinti su sia sala nenorim, tai bent galesim "uzdeti + ant dar vienos salos" nes norim aplankyti visas didziasias Kanaru salas:)
As jau skaiciuoju dienas iki savo isvaziavimo, bet dar labiau iki jusu isvykimo ir sugrizimo
As jau skaiciuoju dienas iki savo isvaziavimo, bet dar labiau iki jusu isvykimo ir sugrizimo
o mes tai bet kuriuo atveju patys važiuosim, kad galėtume pagal savo kleckus reguliuoti visą kelionę. nes su vaikais viskas sudėtingiau
o aš jau nebelaukiu... matyt perdegiau sekmadienį reiks vėl užsidegti
QUOTE(linaluk @ 2009 04 17, 16:20)
kai mes skridom, tai kas buvo su vaikuciais turejo vezimukus, maciau kaip pasiima is bagazo
net negali kilti klausimu apie vezimelius sulankstomus ar pusiau sudedamus,uz juos nereikia moketi tuo labiau su vaikas jokiu eiliu laukimu prie bagazo!!! Su vaikais arba nestumo metu be eiles visame pasaulyje.....vezimelyje vaikas lieka iki pat lektuvo duru,po to vaika isimate o vezimeli sulankste paliekate prie lektuvo duru pries isedant-ji paims tarnyba ir ikels i lektuva o pasiimsite kartu su bagazu.......zodziu su vaikais daug patogiau keliauti negu vieniems.....
QUOTE(Noja78 @ 2009 04 17, 15:33)
Imkit Mūsiškis skėtuke kartais nusnausdavo poguliuko paplūdimy O ir vakare išėjus pasivaikščiot visai praversdavo.
QUOTE(vilmaaa @ 2009 04 17, 18:12)
Imkit Mūsiškis skėtuke kartais nusnausdavo poguliuko paplūdimy O ir vakare išėjus pasivaikščiot visai praversdavo.
vat tai ir norėjau išgirsti, ačiū
beje, dar... mano vyras pamatęs kiek aš paėmiau vaikams rūbų, vos nenualpo.... o jūs su keliais lagaminais važiavot?
QUOTE(žuvyte23 @ 2009 04 17, 19:12)
Viskas bus puiku svarbiausia tuo tiketi ir nusiteikti, kad kitaip ir buti negali!
ech... tikiuosi
QUOTE(Noja78 @ 2009 04 17, 19:33)
vat tai ir norėjau išgirsti, ačiū
beje, dar... mano vyras pamatęs kiek aš paėmiau vaikams rūbų, vos nenualpo.... o jūs su keliais lagaminais važiavot?
ech... tikiuosi
ech... tikiuosi
Šiaip važiavom su dviem lagaminais,ėmėm dekutį, rankšluosčius. Rankšluosčius ėmėm be reikalo nes viešbučio ranšluosčius galėjom neštis kur nori ir kelis kart per dieną juos keistis(už užstatą.bet čia tik kai kuriuose viešbučiuose).Bet su tais dviem lagaminais mes dar sugebėjom visai padoriai grįžinėjant Airijoj ir apsipirk. Taip, kad sakyčiau toks geras vienas būtų buvęs apie 20 kg. Be proto tikrai nerisiimkit
Beje, maudymkių galit ir neimt nudizmas ten klesti Ir pagrinde tarp tų, tiems kam per 50
Labukas,
rasau is Fuertes. vejas siaubingas. bet siaip viskas ok. ryt pradesim keliauti. iki!
rasau is Fuertes. vejas siaubingas. bet siaip viskas ok. ryt pradesim keliauti. iki!
perskaiciau daugiau nei puse temos, ir vis apie Tenerifę. Negi niekas i Gran Kanarija nekeliauja? O as kaip tik noreciau i ten? Gal kas kokiu patarimu turit, kur nusipirkti pigiai kelione? Kokie viesbuciai geri,ka aplankyti....ir t.t.
QUOTE(pgituke @ 2009 04 22, 12:42)
perskaiciau daugiau nei puse temos, ir vis apie Tenerifę. Negi niekas i Gran Kanarija nekeliauja? O as kaip tik noreciau i ten? Gal kas kokiu patarimu turit, kur nusipirkti pigiai kelione? Kokie viesbuciai geri,ka aplankyti....ir t.t.
girdejau, kad ten labai vejuota