Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija

QUOTE(Chloe @ 2009 03 16, 16:16)
drinks_cheers.gif  O kodėl jį pasirinkote?

Mes irgi apie jį labiau galvojame, bet paskitėme atsiliepimus tripadvisor, tai anglai giria, o holidaycheck.de - kas trečias atsiliepimas neigiamas- vokiečiams kažkuo neįtiko...

Na atsiliepimų visada ir visokių būna. Mes rinkomės, kad visakas arti, kad baseinų daug, kad vandenynas šalia. Mums kambariai nėra taip svarbu, nes mes važiuojam ne miegoti, labai tikiuosi, kad tarakonų nebus lotuliukas.gif O servizas, aptarnavimas mums yra visai nesvarbu, nepatinka mums kai apie mus šokinėja.
Na bus kambarys normalus, teritorija graži, kavos bus, maisto irgi.
Atsakyti
beje, Caleta gal ir nesuperinis viešbutis, bet tarakonų nebuvo biggrin.gif
Vienintelį tarakoną turėjau garbės pamatyt oro uoste biggrin.gif šlykštus padaras ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 03 16, 13:08)
Mes jau gryzom bigsmile.gif  Viskas OK, lelyte puikiai atlaike skrydi, net nesitikejom, kad sitaip lengvai prasisuksim blush2.gif  Beje, skrydis trunka ne 8, o 6 valandas drinks_cheers.gif

Gal buvote Loro parke? Ar vyksta dabar orkų pasirodymai? nes rusų forume skaičiau kad iki gegužės net nevyks unsure.gif

dar klausimas - perskaičiau, kad jei bus karšta, paplūdimyje įkaista smėliukas ir neįmanoma vaikščiuoti. Ar ten yra vietoje vaikams pirkti kokias spec. neopreono kojines ar batukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2009 03 16, 18:59)
Gal buvote Loro parke? Ar vyksta dabar orkų pasirodymai? nes rusų forume skaičiau kad iki gegužės net nevyks  unsure.gif

Nebuvom, bet kiek teko girdeti pasirodymai tikrai nevyksta schmoll.gif Remontuojamas ju baseinas. O del smeliuko - ziurint kokia bus temperatura. Prie +25 jis tikrai neisiles ant tiek, kad butu neimanoma vaikscioti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 17 kovo 2009 - 00:39
QUOTE(Chloe @ 2009 03 16, 18:59)
Gal buvote Loro parke? Ar vyksta dabar orkų pasirodymai? nes rusų forume skaičiau kad iki gegužės net nevyks  unsure.gif

vyko vyko, turiu nuotrauku is mamos keliones kovo menesio pradzioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 03 16, 13:08)
Mes jau gryzom bigsmile.gif  Viskas OK, lelyte puikiai atlaike skrydi, net nesitikejom, kad sitaip lengvai prasisuksim blush2.gif  Beje, skrydis trunka ne 8, o 6 valandas drinks_cheers.gif

Juk ne viena rašėm, kad skrydis trunka 6h smile.gif Pernai buvo 8h, kai Teztour vežė su sustojimu 4u.gif
O su Novaturu mes ir pernai 6h skridom smile.gif
Atsakyti
Mielos Tenerifes myletojos ir lankytojos ,as vel norejau pargryzti prie masinu nuomos. unsure.gif Kiek ziurinejau internete radau tik ,kad pasiemus masina oro uoste tu ja turi grazinti i oro uosta. O mes noretume pasiimti oro uoste 5-6 dienas ,pakeliauti ,o po to ,kad nuomos kompanijos darbuotojas pasiimtu ja is viezbucio.Mat mes busim 12 dienu. g.gif .Gal kas zinot toki buda ar agenturos koordinates.
Beje gal kas esate issinuomove be isankstinio uzsakymo -tiesiog oro uoste (Tenerife South )? g.gif
Atsakyti
Galima. Mes nuomaves is Autoreisen - atskridom i siaurini orouosta, o isskridom is pietinio. Tai vienam paemem, o kitam grazinom, tik kaina gavosi didesne nei imiti ir grazinti tampaciam. Cia jua anksciau rasiau, kad Autoreisen turi kontora Fanabe Sur prekybos centre. galite paziureti kokia kaina gaunasi paimti ir grazinti orouoste ar paimti orouoste, o grazinti Fanabe. Tik man idomu kaip jus planuojate po to nusigauti iki orouosto?
Atsakyti
man labai įdomu dėl maisto. essen.gif . aš didelė sūriu mylėtoja. gal kokią rūšį tiesiog privaloma paragaut??? jau skaičiau apie vynus ir krevetes... o kas dar?? ar kas valgėt tas spec. paruoštas bulves... žodžiu, jei kas turi kokių atsiliepimų - laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 03 17, 17:50)
man labai įdomu dėl maisto. essen.gif . aš didelė sūriu mylėtoja. gal kokią rūšį tiesiog privaloma paragaut??? jau skaičiau apie vynus ir krevetes... o kas dar?? ar kas valgėt tas spec. paruoštas bulves... žodžiu, jei kas turi kokių atsiliepimų - laukiu 4u.gif

Ispaniškas vytintas kumpis.Mmmmmmm wub.gif
Atsakyti
Labai skanios kanarietiskos bulvytes virtos vandenzno vandenyje,jas daznai duoda prie zuvies ir mesos patiekalu.... essen.gif essen.gif essen.gif

Suriu pilna,taciau kiekvienam pagal skoni.....mes visa laika perkam balta ozku suri prekybos centruose.....skanumelsi su Ispanisku Vino Tinto.....

siaip automobiliu nuomos ant kiekvieno kampo ir prie kiekvieno viesbucio,nematau problemu,bet geriausios masinos aerosuoste,o kainos visur vienodos,neskaitant interneto!
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 03 17, 18:50)

na būtinai reikia paragauti MOJO padažo, yra raudonas, žalias ir dar vienas , bet mano mėgstamiausias raudonas. Dar būtinai reikia paragauti Gaspačio sriubos. Net ir dabar seilė tysta... Butinai reikia paragauti Carachiljo kavos (karachiljo). Na aišku, reikia parsivežti kaktusų uogienės. Beje, jos dideliuose prekybos centriose nebūna. Gaila tik kad nedaug yra TAPA restoranų, vis tik turistinė zona... Na o kas noriute daug pavalgyti - patariu nueiti i RODEO restoraną . TIk atsargiai atsargiai smile.gif
Atsakyti