sveikos, atsiprasau neskaiciau jusu pokalbio del masinos nuoo pradziu, o kodel nenorite pasiimti 150 euru ir isnuomoti pvz 5 dienom sumokant grinais. buvome per naujuosius taip ir dareme jokiu problemu.
Avietyt nesinervink
grinuju niekas dar nelikvidavo
, ir bent Tenerifeje jokiu problemu su tuo. o nuomavomes mes ant durniaus viesbutyje is lankstinuko. ir nieko, sumokejome atvare prie duru ir paeme nuo duru.
si kartta irgi jauciu taip pat darysime
be to tai jug Europa, ir viskas civilizuota, tikrai viskas bus ok
QUOTE(Avietytė @ 2009 03 10, 09:07)
Ačiū už paguodą
, šiuo metu man kaip tik jos reikia
nes jau man isterija prasidėjo nuo to nežinojimo
Kaip sakoma: kas bus tas bus, bet žemaitė nepražus
paimk grynuju na ir vistik kokia kortele, nes benetonai, mango Zara miegstamiausios lietuviu saiubimo vietos, kainos toli grazu nepaliginamos su Lietuvos
va gal biski pralinksminau ir nuraminau, mes kai buvome Tenerifeje tai lankemes Santa Crus apsipirkimas. Kandeleiarijoje labai ispudinga baznycia, Teide ir kelione po kalnus. Na ir asiku jei su vaikais vaziuojate tai butina aplankyti Loro parka, nes mano vaikas grizes sake jog net neprisimena, kad kalnus mate
, o vat Orkas su delfinais tai tikrai
na va matai
O jei rimtai, galvok tik kaip bnuskristi ir apsigyventi visa kita tikrai susitvarko savaime ir labai gerai. ten tikrai ne Egiptas ar Turkija, patikek, viskas bus gerai.
o del nuomos tai jaudintis maziausiai reikia, tik nuomojantis reiktu sutarti persiskaityti biskuti, arba geriausiai pas gida pasiklausti, ir nera baisu isleisti papildomu 10-20 euru, bus daug ramiau ir kalte turesi jei ka ant ko suversi.
ir reikia prisiminti jog tai ES ir mes ne rusai kokie, kuriems istatymai galioja biskuti kitaip nei mums nariams
Papildyta:
Panteryt, va cia irgi buvo mano klaida- apsipirkau prisikroviau, vis tiek nieko ten nepirksiu
bet griztant teko palikti viesbuti senesius dzinsus, visus sampunus ir tai buvo keli kilogramai virsvorio
si karta tai tikrai imsiu minimaliai. be to man pasiseke, kad buvo jau beprasidedantis ispardavimai, bet nuolaidos buvo minimalios, isivaizduoju jei ten nuvaziuoji per metinius ispardavimus
del stovo tai nezinau, abeju, nors.... reiktu pasidometi kas veze.
Didesne dali sostineje, kita viska kai pinigu liko
pikomes Las Amerikas kurorte nes buvome ten apsistoje, kainos vienodos jei nesiruosiate lankyti sostines tai net nezinau ar verta vaziuti, na aisku pasirinkimas kiek didesnis, bet ir kurortuose pakankams
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 03 10, 09:37)
idomu, ar dar ten bus ispardavimai
Papildyta:
o kokia cia kelione po kalnus?
ar cia aplamai pasivazinejimas?
kadangi vaoikas nelabai didelis, tai po kalnus vaikscioje tais tik nedidelius tarpsnius, apziurinejone lavos uzpiltas laukymes ir labai idomius reljefus, daugiau galima pavadinti pasivazinejima nei pasivaiksciojima, paskyreme diena ir pirmyn. siaip tai aisku visai idomu butu bent viena trasa apeiti, tik pabijojau del savo mazojo keliauninko
del apsipirkimu, tai ir be nnuolaidu pigiau, ypac sportiniai rubai ir avaline.
pvz reebok, nice sporbaciai klasikiniai vaiksciojimui pirkau po 30-40 euru suaugusiam, basutes vaiku adidas 12 euru, sporbaciai vaiikiski 15-20 euru(cia nuoismieros surasiau) kadangi turiu dukterecia 2 metuku tai jai pirkau
rubai vaikiski benetone tikrai daug pigesni nei pas mus
kadangi nelabai planavome eiti trasomis tai nememe zemelapiu, nes reikalinga vis tik atititnkama ekipiruote batai, lazdos ir t.t.
bet siaip trasu zemelapiai tikrai yra viesbutyje ir gidai turetu duoti. be to vziuojan tyra pazymetos trasos nuo kur prasideda bei nuroduti marsrutai bendrame zemelapyje. jei rimtai ruosiates eiti reiktu pasiklausineti kas jau yra apejes, nes isivaizduoju, jog keliukai kai kurie yra ne is lengvuju.
tai kad ner uz ka
, manau jog Tenerife yra viena is tokiu vietu kur vaziuoti yra ramiausiai. nors suprantu jus kuo nuosirdziausiai visada vaziuojant pirma karta yra neramu.
kai vaziavome sake, jog susisneketi galima tik angliskai ir ispaniskai. bet nuvykus pamateme jog broliai rusai padare savo, rusiskai is bedos irgi gali susitarti
(cia kam neramu del kalbos barjero)
dar noreciau pridurti apie kosmetika, kas gyvybiskai svarbu moterims
, kvepalu pasirinkimas didziulis ir tikrai daug pigiau
taigi parfiumo veztis irgi neapsimoka ypac jei tokias butinas prekes ruosiates pirkti cia Lietuvoje.
ka galesiu ta patarsiu
dar del pirkiniu, mano vyras veze dovanu, na ir aisku sau gerimus- Veterano ir Fundator, geresni uz Toresa sake jam
, as nieko pasakyti negaliu nes brendziu ir konjaku nepernesu
o vat Sangria su vaisiais pas juos butinai rekomenduoju paragauti-nereali