Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija

QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 03 02, 10:02)
per 3-4 d.d. ax.gif

cia ir su pagulinejimais kituose papludimiuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 03 02, 09:31)
aga, lauksim, tikrai bus idomu smile.gif
as ir kovo 15 d. keliausiu i tenerife, dar litexpo parodoj gavom bilietuku clap.gif

ir dar man iskilo klausimas, keliom dienom nuomotis auto g.gif per kiek dienu galima apvaziuoti sala, aplankant idomias, grazias vietas? mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mes imsim 3 dienom mašiniuką, bet jei kas pasiimsim dar vienai (jeigu matysim kad neužtenka). Norisi dar ir pliaže pagulėti, ir pasivaikščioti po miestą, ir pan. Mes tai labiausiai su mašinike norim iki Teidės nulėkt, į baltajį paplūdimį ir į Loro parką, ir jei dar bus laiko į Puerto de la Cruza. wub.gif

Tik idomu kiek maždaug km gali būti iki to baltojo paplūdimio g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 03 02, 12:05)
cia ir su pagulinejimais kituose papludimiuose?  mirksiukas.gif

4d. nuomavomes masina, tai pusdieni praleidom Teresitas papludimy, tik man jame salciau buvo, pute stiprus vejas. Visgi Tenerifeje oras nevienodas, siauriau salciau. Iki to papludimio apie 1val.kelio. O kitas 2 dienas pliazinomes prie viesbucio pliaze, tik nepatiko tamsus, su juoda lava susimaises smelis.
I Loro parka be vaiku ner ko vaziuot, o i La Gomera sala butinai. Mes neplaukem su mazu vaiku, bet kitai kompanijai labai patiko, geriausia ekskursija vos ne. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 03 02, 14:29)
I Loro parka be vaiku ner ko vaziuot, o i La Gomera sala butinai. Mes neplaukem su mazu vaiku, bet kitai kompanijai labai patiko, geriausia ekskursija vos ne. 4u.gif

o ka idomaus galima pamatyt La Gomero saloj? uz kiek vietiniai suorganizuoja tokia kelione? ir ar galima apsieiti be auto? blush2.gif
Atsakyti
Na, kiek zmoniu tiek nuomoniu, as tikrai nesutinku su nuomone, kad i Loro parka be vaiku ner ko vaziuot...Nesamone cia suskelet schmoll.gif tikrai verta ir netgi butina, toki grozi mazai kur pamatysi,o as pasaulio tikrai esu macius mirksiukas.gif Mes vaiku neturim ir likom be galo suzaveti tuo ,ka pamatem wub.gif sakem ir dar karta vaziuotume ten...o vat i sostine tikrai ner ko ten vaziuot, miestas kaip miestas ir dar su parkavimusi didziule problema schmoll.gif pasukom pasukom ratus po ta miesta, masinos neradom kur pastatyt, nuvaziavom i kazkoki prekybos centra, pabludijom ir isvaziavom, tik laika sugaisom schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad Loro parkas ir be vaikų vertas dėmesio. Vien ką reiškia orkų pasirodymas - daugiau nė vienas Europos parkas neturi orkų. O kur dar papūgų šou, delfinų šou, pingvinariumas, jūrų liūtai, tigrai, beždžionės, orchidėjų oranžerija, daugybė tropinių augalų...
O šiaip būtina pakilti į Teidę, virš debesų.
Aplankyti Los Gigantes.
Užsukti į Candeliaria miestuką...
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2009 03 02, 15:22)
Aš irgi manau, kad Loro parkas ir be vaikų vertas dėmesio. Vien ką reiškia orkų pasirodymas - daugiau nė vienas Europos parkas neturi orkų. O kur dar papūgų šou, delfinų šou, pingvinariumas, jūrų liūtai, tigrai, beždžionės, orchidėjų oranžerija, daugybė tropinių augalų...

na, nezinau, man tokie sou nera itin idomus, orkas ir kitus stambius gyvunus esu macius Aliaskoj naturalioj aplinkoj, o siaip ir LT yra visokiu gyvunu zoologijos sode, Klaipedoj. tai galvoju, ar cia pamatysiu kazka naujo, tikrai verta demesio rolleyes.gif nes siaip man yra idomiau naturali, laukine gamta smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors Tenerifėj bandėte eiti trasomis .Skaitinėjau vienam rusų forume , tai jų yra nemažai .Mus vilioja tai trasa Maskos tarpekliu.Gal kas bandėt tokį dalyką. Malonu būtų išgirsti jūsų nuomones.
Atsakyti
o ka vezat lauktuviu is Tenerifes? mirksiukas.gif
Atsakyti
nu o kokį viešbutį rinktis Tenerifėj su vaikais skrendant, pageidautina, kad būtų AI? apie GK jau viską buvau išsiaiškinus, ir vėl viskas iš naujo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2009 03 04, 15:59)
nu o kokį viešbutį rinktis Tenerifėj su vaikais skrendant, pageidautina, kad būtų AI? apie GK jau viską buvau išsiaiškinus, ir vėl viskas iš naujo  sad.gif

Imk Park Club Europe, tikrai nepramesi - šeimyninis viešbutis , kuris iš tiesų skirtas vaikams...
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2009 03 02, 23:12)
Gal kas nors Tenerifėj bandėte eiti trasomis .Skaitinėjau vienam rusų forume , tai jų yra nemažai .Mus vilioja tai trasa Maskos tarpekliu.Gal kas bandėt tokį dalyką. Malonu būtų  išgirsti jūsų nuomones.

man ir įdomu kas bandėt tuos žygius. su vyru važiuojam be vaikų (nes jų neturim), tad norim ne tik lepintis papludimiuos, bet ir kiek aktyvaus poislio. knygoje skaičiau, kad Masca tarpeklis skirtas 'fit' žmonėm. tai dabar ir mąstau, prirašyt mus prie tokių ar ne biggrin.gif .
praeitoje temoje kažkas rašė, kad per dieną galima salą apžiūrėt blink.gif . na, mes važiuojam tik savaitei ir panašu, kad reiks dar grįžti toliau eksplorinti smile.gif
Atsakyti