Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija

QUOTE(kristina r. @ 2008 09 19, 13:44)
VIKEEE,uzsisakiau lektuvo bilietus.laiske kuri gavau buvo pasakyta kad turiu uzregistruoti visus skrendanciuju duomenis.iejus i nuoroda turejau irasyti pasu numerius ,galiojimo data.be to busit neileisti i lektuva.tik nzn ar uzteks to,ka uzpildziau internete ar dar reikes ko nors pries skrydi,bet tu pasiziurek!be tu duomenu atseit bus neileidziami i lektuva.. g.gif

Tai viskas gerai.Gali,jei nori,dar pasitikrint pagrindiniame Ryanair puslapyje iejus Advanced Passenger Information.
O del viesbucio tai jau pati rinkis,skaityk kitu zmoniu atsiliepimus.Zinau,kad nelengva is simtu viesbuciu issirinkti biggrin.gif
Atsakyti
Artejant kelionei, MB iskilo toks klausimelis: koks Ispanijoje vairuotojo kraujyje leistinas alkoholio kiekis? Gal ir kvailas klausimas, bet kadangi nuosimes masiniuka ir vazinejant po sala noresis paragauti vietines virtuves patiekalu bei vyno, tai...smile.gif Internete radau tik tokia info:

http://www.mediabv.l...et.php?id=16441
Atsakyti
Skrendam ir mes i Kanarus lapkriti. thumbup.gif

Pirkau skrydi su FlyLaL iki Madrido, o is ten su Easyjet. Gavosi tikrai nebrangiai, be to idealiai susidelioja skrydis i prieki, o atgal bus proga pabut Madride, kas irgi puiku. thumbup.gif Del viesbucio dar galutinai neapsisprendziau, bet jau viena erai vertinama turi pasirezervavus ir uz gana pigiai mano nuomone. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(vedeja @ 2008 09 19, 17:58)
o be raynairo su kokia kompnaija savarankiskai galima nuskirst i Tenerife?

Ryanairas, Easyjet, Monarch, kiek as ziurejau sios avialinijos siulo pigiausiai. Pigiausiai skristi is Londono arba Madrido/ Barselonos. Taip pat buvau berods, is Briuselio keleta pigiu skrydziu radus, bet daugumoj tai irgi brangus.

O viesbucius tai as dazniausiai renkuosi, pagal tripadvisor.com

Norejau paklaust o per kur jus pervezimus i viesbuti uzsisakinejat? Ar tiesiog atvyke taksi jamat? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 21 rugsėjo 2008 - 09:45
QUOTE(Mariposa @ 2008 09 21, 10:10)
Norejau paklaust o per kur jus pervezimus i viesbuti uzsisakinejat? Ar tiesiog atvyke taksi jamat?  mirksiukas.gif

Issinuomavau masina savaitei is oro uosto.Bet yra ir autobusai ten,jei nori pigiai.Esu karta vaziavus ir su autobusu Ispanijoj.Tenerifej is oro uosto autobusas nr.488,man atrodo g.gif O taksi apie 20 euru.
Atsakyti
QUOTE(vikeee @ 2008 09 21, 12:55)
Issinuomavau masina savaitei is oro uosto.Bet yra ir autobusai ten,jei nori pigiai.Esu karta vaziavus ir su autobusu Ispanijoj.Tenerifej is oro uosto autobusas nr.488,man atrodo  g.gif O taksi apie 20 euru.

Autobuso turbut nenoriu, nes busiu su 3 metu vaiko ir po visos dienos skrydzio is Vilniaus, radau vienam puslapyje, kad taksi kainuoja apie 30 Eur uz 35 km, kazkaip man cia pigiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2008 09 21, 11:34)
Artejant kelionei, MB iskilo toks klausimelis: koks Ispanijoje vairuotojo kraujyje leistinas alkoholio kiekis? Gal ir kvailas klausimas, bet kadangi nuosimes masiniuka ir vazinejant po sala noresis paragauti vietines virtuves patiekalu bei vyno, tai...smile.gif  Internete radau tik tokia info:

http://www.mediabv.l...et.php?id=16441

Kai as buvau pries 2 metus,tai buvo 0 promiliu....deja..
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2008 09 21, 12:27)
Kai as buvau pries 2 metus,tai buvo 0 promiliu....deja..

Gal gali pasakyti, kur butu galima rasti tikslia informacija? Nes straipsnis rasytas 2007.08 men. Gerai butu zinoti, kokia situacija yra istikruju.
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2008 09 21, 15:53)
Gal gali pasakyti, kur butu galima rasti tikslia informacija? Nes straipsnis rasytas 2007.08 men. Gerai butu zinoti, kokia situacija yra istikruju.
Cia raso kad 0,5
http://www.lvs.lt/v_turistai.html
Atsakyti
sveikos spalio menesi planuojam atostogas grand kanarijoe lotuliukas.gif tik negalim apsisspresti kuri kurorta pasirinkti: playa del ignes ar puerto rico? g.gif gal galit kas nors pasidalinti ispudziais dekui smile.gif
Atsakyti
o kiek yra oro uostu Tenerifej?as maniau kad 2.vianas pietuose-atrodo Sofia vadinasi,o kitas siaurej.. g.gif ?dar ziurekit uzsisakysiu masina ne tam oro uoste..o tiesa,autoresen ar kaip ten vadinasi,salia oro uosto yra?ar kur ieskot ju?

as kai domejaus Gran Canaria velesniu metu laiku,skaiciau kad playa del ingless butu labiau vejuota,o puerto rice kalnai uzstoja daugiau..bet kadangi ten daug kalnuociau puerto rice,tai su vezimuku gal nekas butu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 09 22, 19:15)
o kiek yra oro uostu Tenerifej?as maniau kad 2.vianas pietuose-atrodo Sofia vadinasi,o kitas siaurej.. g.gif ?dar ziurekit uzsisakysiu masina ne tam oro uoste..o tiesa,autoresen ar kaip ten vadinasi,salia oro uosto yra?ar kur ieskot ju?

as kai domejaus Gran Canaria velesniu metu laiku,skaiciau kad playa del ingless butu labiau vejuota,o puerto rice kalnai uzstoja daugiau..bet kadangi ten daug kalnuociau puerto rice,tai su vezimuku gal nekas butu.. g.gif

Oro uostų Tenerifėj yra du. Bent jau pietiniam oro uoste Auoreisen yra pačiame oro uoste. thumbup.gif
Atsakyti
as trumpai uzmeciau aki i autoresen,tai kaip supratau is keliu sakiniu,iskart moket nereikia-tik kai ten nuvyksti?ir jei vaikui beveik 3metai,tai turbut ne baby seat uzsisakyti eikia o childs seat blink.gif ?
Atsakyti