Tai vadinasi jei savarankiskai nuvaziuosim iki Teides, galesime pakilti su funikulieriumi, tad jokio leidimo nereikia... Kadangi as jau buvau sunerimusi, kad teks tik is toli pasigrozeti Teides ugnikalniu....
QUOTE(Romanete @ 2009 02 19, 09:36)
Tai vadinasi jei savarankiskai nuvaziuosim iki Teides, galesime pakilti su funikulieriumi, tad jokio leidimo nereikia... Kadangi as jau buvau sunerimusi, kad teks tik is toli pasigrozeti Teides ugnikalniu....
Tikrai paprastam turistui pakaks pakilti funikulierium, leidimo tam nereikia Kilti aukščiau pėsčiomis tiem, kas užsiima tuo, domisi, reikia ir specialaus pasirengimo, aprangos. Nėra ten taip paprasta
Ir matysit Teidę tikrai ne iš tolo, o iš arti
QUOTE(Romanete @ 2009 02 19, 10:36)
Tikrai užtenka pakilti su funikulieriumi - ten dar lieka berods pora šimtų metrų iki pačios viršūnės:rolleyes: . O vaizdai nepakartojami
Va (ten apačioj debesėliai)
O čia matosi kiek liko iki pačios viršūnės
QUOTE(Noja78 @ 2009 02 17, 19:43)
beje, gal ką žinot apie IBEROSTAR TORVISCAS PLAYA viešbutuką?
"Iberostar Torviscas Playa - yra apibudinamas kaip zaliausias Costa Adeje viesbutis. Labai geroje vietoje - ant vandenyno kranto, netoli Fanabe papludimio, salia centro - iki jo tik 4km. Taip pat geras ir gausus maitinimas, buna teminiai vakarai. Erdvus restoranas. Normalios 4*! Tiesa, jie neteikia maitinimo tipo viskas iskaiciuota, duoda tik pusrycius ir vakariene." - cia pacitavau savo buvusios klasiokes zodzius (ji darbuojasi kelioniu agenturoje)
Mano drauge uzlipo i Teides virsune,fotografavo,tai priziuretojas paklause,ka ji cia veikia Tada jis kartu su ja nulipo zemyn,uzsirase jos adresa ir atsiunte jai laiska i namus,kad taip negalima daryti,kad tai pavojinga ir t.t.
Kas nori ir i Loro parka, ir i Siam vandens parka,tai geriau pirkti Twin ticket.Tada kaina bus 49 EUR, o atskirai butu 31 ir 28 EUR.
Kas nori ir i Loro parka, ir i Siam vandens parka,tai geriau pirkti Twin ticket.Tada kaina bus 49 EUR, o atskirai butu 31 ir 28 EUR.
QUOTE(marlena24 @ 2009 02 18, 23:17)
Mum gide pasakojo, kad be to leidimo i kaliuze uzdaro tad jums spresti ar jo REIKIA Mes tai Teidej nebuvom, nes man i toki auksti kilt nerekomenduojama Be to, sake ten salta, o mum labai gera buvoj toj silumoj
Jo ir mes nekilom. eile kilometrine, beto tas malonumas nera pigus(beje nuo oro salygu matomumas priklauso. gali pakiles vien debesis matyt)...o ir del vaiko bijojau(5m.) ir taip veme po kalnus pavazinejus. man pakako visko ir be to kelto...
O kokius drabužius geriau imti vasariniu daugiau ar rudeninius tokiu laikukeliaujant I Tenerife , nesinori prisidėti daug
QUOTE(enrika82 @ 2009 02 20, 20:25)
O kokius drabužius geriau imti vasariniu daugiau ar rudeninius tokiu laikukeliaujant I Tenerife , nesinori prisidėti daug
Mes į Tenerifę skridom pernai, kovo 4, tai megztinių prireikė tik keliaujant į Teidę ir vieną kitą vakarą. Dieną laikėsi stabilus 27-29 laipsnių karštis. vaikščiodamas pakrante vyras per porą valandų taaaip nukepė vieną veido pusę... Pasigailėjau, kad per daug šiltų rūbų prisidėjau - didžiąją dalį parsivežiau net nepanaudojusi.
Mes irgi per daug siltu rubeliu buvom isimete Realiai nesiojau viena dzemperi ir vienus dzinsus vakare ir tai nevisada tu dzinsu prireikdavo, dazniausiai eidavau su kokiu sijonu ir dzemperi uzsimesdavau Bet sia savaite orai atsalo...Mes su vyru grizom ana sekmadieni, o vyro tevai dar savaitei liko, grizta poryt, tai sake oras zymiai atsalo, kai mes isskridom Sake, uosvis vakar balkone vakare ruke su 2 megztiniais, nes saltoka buvo bet, ziurint i kalendoriu, orai turetu silt,o ne salt
QUOTE(enrika82 @ 2009 02 21, 01:04)
O beje gal kuri nors žinok kiek alkoholio galima vežtis iš Tenerifės, pvz vyno?
Tiek kiek lagaminas išlaikys, nes tenerifė yra EU, o čia apribojimų nėra. Plačiau:
O čia kas galima atvežti vykstant iš trečiųjų šalių:
http://www.cust.lt/l...ic?rubricID=420
QUOTE(enrika82 @ 2009 02 20, 23:04)
Ačiū už atsakymus
o mes ši sekm skrendam , tikiuosi atšils , labai labai to tikiuosi , vadinas reik imt ir šiltu drabužiu
o mes ši sekm skrendam , tikiuosi atšils , labai labai to tikiuosi , vadinas reik imt ir šiltu drabužiu
O kam jums jį vežtis? Ten daug nebrangaus vyno marketuose Ir tikrai skanus Mes visiems lauktuvių parvežėm ir beveik kas vakarą patys gėrėm
QUOTE(gėliukas @ 2009 02 21, 08:42)
aš žiūrinėjau šią savaitę orus Tenerifėj, tai tikrai mačiau Novaturo puslapy rodė tik 14 laipsnių, nors kažkaip mažai tikėtina...
tikiuosi iki kovo 1 atšils
tikiuosi iki kovo 1 atšils
Mes kai važiavom pagal šį atitiko orai (+ pridėt reikėjo kokius 3-5 laispnsius) :
orai tenerifeje
QUOTE(Agniulyte @ 2009 02 21, 13:22)
Jeigu dar renkates, galite paziureti CIA Rasite daugiau viesbucio nuotrauku, bus aiskiau
renkamės ir neišsirenkam. ačiū už nuorodėlę
dabar esam gavę pasiūlymą i Gran Kanariją, į viešbutį MASPALOMAS & TABAIBA PRINCESS. tik neįsivaizduoju ar kaina skaitosi gera ar ne gal kas atsiliepimų kokių turit? kadangi vyksim su abiem vaikais, imam AI maitinimą. kiek esam keliavę su vaikais, jis mums pasiteisina. vyktume vieni, galvos nesukčiau. man ir be maitinimo gali viešbutis būti
ir dar... panašiai kiek dar planuoti išleisti saloj? beje, o kur žemėlapį gauti salos? duoda gal oro uoste, kaip Kretoj, ar ne?