QUOTE(gėliukas @ 2009 02 09, 13:32)
o ar tikrai šiemet taip ilgai skrydis trunka??? man rodos čia pernai taip buvo kai su persėdimu, o šiemet tiesiai skrenda, tai gal kokias 5 val.
kas čia neseniai grįžo?
mes kai su dviem nenustygstančiais vietoj, tai labai aktualu
o dėl žmonių nepergyvenk, dažniausiai visus tokius vaikuotus sodina į lėktuvo priekį, tai ten žmonės supranta vieni kitus
kas čia neseniai grįžo?
mes kai su dviem nenustygstančiais vietoj, tai labai aktualu
o dėl žmonių nepergyvenk, dažniausiai visus tokius vaikuotus sodina į lėktuvo priekį, tai ten žmonės supranta vieni kitus
QUOTE(DaliaG @ 2009 02 09, 13:43)
Mes pernai skridom tiesiogiai į priekį skridom lygiai 6h ir 2 min. Atgal jau tiksliai nežiūrėjau. Vaikų buvo daug, juos sodina vietose priekyje, per vidurį arba į galą (ten kur netoli išėjimai ir WC), tai koncertuojančių buvo, bet visi suprantingi buvo
Maniškis, iš kurio gali tikėtis nežinia ko, tik ne ramaus sėdėjimo, į priekį iš viso puikiai laikės, nupirkau dvi naujas knygutes, kur galima klijuoti lipdukus, haribbo meškučiu, paėmiau piešti, pora mašinyčių ir visą tą laiką jam net nekilo mintis kur nors eiti Mano hiperaktyviukas pirmą kartą gyvenimą lėktuve buvo pavadintas ramiu vaiku Čia aišku su vaikučiu, kai jį jau galima užimti ir dar pasisekė, kad gavome jam laisvą vietą (nes dar buvo be kelių sav. 2 metukai). Su kūdikėliais manau sudėtingiau
Maniškis, iš kurio gali tikėtis nežinia ko, tik ne ramaus sėdėjimo, į priekį iš viso puikiai laikės, nupirkau dvi naujas knygutes, kur galima klijuoti lipdukus, haribbo meškučiu, paėmiau piešti, pora mašinyčių ir visą tą laiką jam net nekilo mintis kur nors eiti Mano hiperaktyviukas pirmą kartą gyvenimą lėktuve buvo pavadintas ramiu vaiku Čia aišku su vaikučiu, kai jį jau galima užimti ir dar pasisekė, kad gavome jam laisvą vietą (nes dar buvo be kelių sav. 2 metukai). Su kūdikėliais manau sudėtingiau
nesvarbu 5 ar 6, tai ne 8 val Taidi nudziuginot Nes praeitais metais, kai norejom skristi, dar nescia buvau, tai sake, kad 8 val. Tai nuskridom i Costa del Sol, o ne i Kanarus. Dar kitokiu priezasciu buvo.
O jis pas mane dar nevaiksciontis, bet nesedintis vietoj + OOOOOziukai
Bet jau taip noriu pailset, kad vistiek skrisiu
QUOTE(gėliukas @ 2009 02 09, 13:57)
mes dėl tos pačios priežasties pernai atsisakėm, nes dar pailgino skrydį prieš mūsų kelionę su persėdimu Malagoj berods skridom tada antrą kart į Rodą
dabar aš pasiryžus
dabar aš pasiryžus
panasiai mums is vis vietos lektuve neliko, o man jau buvo 30 sav. tai nenorejom laukt...
o dabar jau tiesioginiai?
as dar nedomejausi, po savaites turesiu vaiko pasa, o dabar noriu paieskot ko nors idomaus, i kokia sala, i koki viesbuti, su kuo jus dazniausiai vaziuojat. Mes su horizontravel, ir kol kas tikrai visiskai patenkinti. Bet kainos tai ju ziuriu brangiausi. Bet kaip supratau, kad geriausius pasiulymus 2 sav. tai novaturo...