Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija

QUOTE(dista @ 2009 02 05, 07:39)
*tada aišku, iš kur tokios sumos  smile.gif
** pati gyvenau Norvegijoje. 4 asmenų šeima ten nieko sau neribojanti (aišku, kas dieną kavinėse nevalgo, bet gamina maistą namuose), maistui per savaitę išleidžia ~ 1000-1500 NOK. Mes Lietuvoje daugiau išleidžiam maistui...  ax.gif  Kai keliavom irgi pirkdavome maistą supermarketuose ir darydavomės patys...

*Dabar kur buvome viesbutyje, tai buvo tik vienas restoranas jame. Pabandeme viena vakara. Daugiau noras ten valgyti nekilo... Praeitais metais, kai buvom Tenerifej, tai viesbutyje buvo gal 6 ar 7 valgymo vietos. Bet mums patiko tik vienas vienintelis kinieciu restoranelis. Tai negi ten valgyti kiekviena miela vakara? Uztat pas mus tarsi atrakcija, bevaikstant atrasti puikias pavalgymo vieteles bigsmile.gif arba nelabai... lotuliukas.gif
** va to as niekaip nesuprantu... Kaip galima tiek mazai isleisti maistui? Mums, 2 suaugusiems ir mazam vaikui, per menesy iseina 14000 - 15000NOK blink.gif Kavinese nesimaitinam (na per 2men gal karta nuvaziuojam y kinietiska ar indiska restoranely), vien namuose darytas maistas unsure.gif
Atsakyti
labas ax.gif

o man labai idomu butu kiek skrydziai trunka. Isivaizduoju, kad ivairiai, bet gal man kazkas apytiksliai pasakytu blush2.gif buciau dekinga, mes ketinam skristi su maziuku ir sunku isivaizduoti, kaip jis istvers blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2009 02 05, 15:15)
Manau būtina nuvažiuoti į Playa de las Teresitas baltąjį paplūdimį wub.gif Teidė, Masca. Man asmeniškai labai patiko Puerto de la Cruzas, Garachikas. Būtinai sugrįšiu į šiuos išvardintus smile.gif

Aš nepatarčiau neščiai važiuoti prie ugnikalnio. Nes ten yra aukštai ir trūksta oro. Gali ir nualpti.
Atsakyti
QUOTE(my_secret @ 2009 02 05, 18:03)
Aš nepatarčiau neščiai važiuoti prie ugnikalnio. Nes ten yra aukštai ir trūksta oro. Gali ir nualpti.

Žinoma į patį ugnikalnį kilti tai tikrai ne, bet pasivažinėti ir pavaikštinėti po Teidės nacionalinį parką parką man atrodo aukštis ne labiau ką skirias nei kylant serpantinais link Los Gigantes ar Masca ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2009 02 05, 19:55)
Žinoma į patį ugnikalnį kilti tai tikrai ne, bet pasivažinėti ir pavaikštinėti po Teidės nacionalinį parką parką man atrodo aukštis ne labiau ką skirias nei kylant serpantinais link Los Gigantes ar Masca ax.gif

Gal ir kvailai nuskambes, bet kas tas serpantinas? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Ar verta pamatyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2009 02 06, 10:16)
Gal ir kvailai nuskambes, bet kas tas serpantinas? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ar verta pamatyti? ax.gif

Vingiuotas kalnų kelias
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 02 06, 09:25)
Vingiuotas kalnų kelias

Wow wub.gif wub.gif wub.gif Kap nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Ar jis yra vaziuojant link Teides? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2009 02 05, 17:47)
labas  ax.gif

o man labai idomu butu kiek skrydziai trunka. Isivaizduoju, kad ivairiai, bet gal man kazkas apytiksliai pasakytu  blush2.gif  buciau dekinga, mes ketinam skristi su maziuku ir sunku isivaizduoti, kaip jis istvers  blush2.gif

Skrydis trunka maždaug apie 6-7 val.
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2009 02 06, 10:21)
Wow  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kap nuostabu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ar jis yra vaziuojant link Teides? g.gif

Taip smile.gif Bet ten jau ne tokie "smagūs" kaip važiuojant vakarine Tenerifės pakrante bigsmile.gif Kai važiavom nuo Los Gigantes link Puerto, tai truputį net pilvuką suko lotuliukas.gif Tai antrą kartą į Puerto važiavom per aplinkui - autostrada, kuria beje atvažiavome greičiau, nes ji trijų juostų ir galima važiuoti 120km/h. Bet vėliau supratau, kad Tenerifėj tai tie serpantinai superiniai, sąlyginai platūs, su apsauginėm sienelėm, o va Rodo saloj doh.gif Važiuoji siauručiu keliuku, kuris vingiuoja aplink kas pora metrų, jokių apsaugų, ties kiekvienu posūkiu galvoji, jei dabar atvažiuotų mašina iš priekio, turbūt ir nugarmėtum žemyn unsure.gif

Čia tarkim kelias į Masca:
user posted image
user posted image

O tiesioginis skrydis trunka 6h 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2009 02 09, 14:22)
aciu, labai laukiau atsakymo 4u.gif
sunku bus man su mano spoku istvert lektuve  doh.gif gal zmones nesupyks  unsure.gif

o ar tikrai šiemet taip ilgai skrydis trunka??? man rodos čia pernai taip buvo kai su persėdimu, o šiemet tiesiai skrenda, tai gal kokias 5 val. ax.gif
kas čia neseniai grįžo?

mes kai su dviem nenustygstančiais vietoj, tai labai aktualu tongue.gif
o dėl žmonių nepergyvenk, dažniausiai visus tokius vaikuotus sodina į lėktuvo priekį, tai ten žmonės supranta vieni kitus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 09 vasario 2009 - 13:34
QUOTE(gėliukas @ 2009 02 09, 13:32)
o ar tikrai šiemet taip ilgai skrydis trunka??? man rodos čia pernai taip buvo kai su persėdimu, o šiemet tiesiai skrenda, tai gal kokias  5 val.  ax.gif
kas čia neseniai grįžo?

mes kai su dviem nenustygstančiais vietoj, tai labai aktualu  tongue.gif
o dėl žmonių nepergyvenk, dažniausiai visus tokius vaikuotus sodina į lėktuvo priekį, tai ten žmonės supranta vieni kitus  lotuliukas.gif

Mes pernai skridom tiesiogiai į priekį skridom lygiai 6h ir 2 min. 4u.gif Atgal jau tiksliai nežiūrėjau. Vaikų buvo daug, juos sodina vietose priekyje, per vidurį arba į galą (ten kur netoli išėjimai ir WC), tai koncertuojančių buvo, bet visi suprantingi buvo smile.gif
Maniškis, iš kurio gali tikėtis nežinia ko, tik ne ramaus sėdėjimo, į priekį iš viso puikiai laikės, nupirkau dvi naujas knygutes, kur galima klijuoti lipdukus, haribbo meškučiu, paėmiau piešti, pora mašinyčių ir visą tą laiką jam net nekilo mintis kur nors eiti biggrin.gif Mano hiperaktyviukas pirmą kartą gyvenimą lėktuve buvo pavadintas ramiu vaiku smile.gif Čia aišku su vaikučiu, kai jį jau galima užimti ir dar pasisekė, kad gavome jam laisvą vietą (nes dar buvo be kelių sav. 2 metukai). Su kūdikėliais manau sudėtingiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2009 02 09, 14:43)
Mes pernai skridom tiesiogiai į priekį skridom lygiai 6h ir 2 min. 4u.gif Atgal jau tiksliai nežiūrėjau. Vaikų buvo daug, juos sodina vietose priekyje, per vidurį arba į galą (ten kur netoli išėjimai ir WC), tai koncertuojančių buvo, bet visi suprantingi buvo smile.gif
Maniškis, iš kurio gali tikėtis nežinia ko, tik ne ramaus sėdėjimo, į priekį iš viso puikiai laikės, nupirkau dvi naujas knygutes, kur galima klijuoti lipdukus, haribbo meškučiu, paėmiau piešti, pora mašinyčių ir visą tą laiką jam net nekilo mintis kur nors eiti biggrin.gif Mano hiperaktyviukas pirmą kartą gyvenimą lėktuve buvo pavadintas ramiu vaiku smile.gif Čia aišku su vaikučiu, kai jį jau galima užimti ir dar pasisekė, kad gavome jam laisvą vietą (nes dar buvo be kelių sav. 2 metukai). Su kūdikėliais manau sudėtingiau ax.gif

ai ai kaip ilgai doh.gif mano abu hyperaktyviukai ax.gif didžioji jau ramiau pasėdi, ja gali knygutėm sudomint, bet ačiū D jau jai ir vieta priklauso thumbup.gif su mažium sunkiau bus, bet kaip nors, ne pirmas ir na antras skrydis abiem, tik tokių ilgų nebuvo smile.gif
Atsakyti