Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - Tenerifė, Gran Kanarija

QUOTE(Inesssija @ 2008 09 11, 13:48)
O imanoma savarankiskai organizuoti kelione i Tenerife, ar kokia kita Ispanijos sala?  blush2.gif Niekad dar neteko organizuot, bet jeigu gaunasi pigiau tai galvoju  gal reik pabandyt g.gif

imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 09 11, 20:12)

bigsmile.gif gal galima smulkiau ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2008 09 11, 19:21)
bigsmile.gif gal galima smulkiau ?  ax.gif

as kazko naujo nepasakysiu. Dazniausiai mano pazistami skrenda su raynairu iki Franfurto, o is ten i Tenerife. Uzsisako viesbuti, masina ir atostogauja doh.gif Kiti tai dar su laivu plauke i Lanzarotes sala. Tai per viena kelione aplanke dvi Kanaru salas.
Atsakyti
na as ieskau pigesniu bilietu www.ryanair.com ir tada per google ziuriu viesbucius.zodziu,kaip tik dabar tuo ir uzsiimu-kaip pigiau nuvaziuot savo chodu.tik mes skrisim is dublino,nes gyvenam airijoj.viesbuciu aisku yra visokiu,bet nepasakyciau kad pigu..nors kur kelioniu agenturos organizuoja is airijos,tai arba labai brangu arba viesbuciai labai jau neisvaizdus..
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2008 09 11, 14:48)
O imanoma savarankiskai organizuoti kelione i Tenerife, ar kokia kita Ispanijos sala?  blush2.gif
Niekad dar neteko organizuot, bet jeigu gaunasi pigiau tai galvoju  gal reik pabandyt g.gif

Imanoma. Mes vasarį skridom savarankiškai į Tenerifę, o dabar lapkritį skrisim savarankiškai į Fuerteventurą. Visi skrydžiai su Ryanair'u per Dubliną. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 09 12, 12:04)
na as ieskau pigesniu bilietu www.ryanair.com ir tada per google ziuriu viesbucius.zodziu,kaip tik dabar tuo ir uzsiimu-kaip pigiau nuvaziuot savo chodu.tik mes skrisim is dublino,nes gyvenam airijoj.viesbuciu aisku yra visokiu,bet nepasakyciau kad pigu..nors kur kelioniu agenturos organizuoja is airijos,tai arba labai brangu arba viesbuciai labai jau neisvaizdus..

As kaip tik dabar irgi bandau pasiziuret, kaip pigiau gaunasi - su agentura is Lietuvos, ar ieskant paciai. Skrydzius randu be problemu - o su viesbuciais sunkiau g.gif Kol kas susidelioju taip, kad uz panasia kaina iseina 7 nakvynes su Teztour, arba 9 nakvynes skrendant patiems.
Gal galit patart koki demesio verta puslapi viesbuciams uzsakinet? Gal dar neuzmaciau kokio biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, per ka uzsisakinejo kitos keliauninkes, bet as tai stebejau kainas, rinkausi ir uzsisakinejau visbucius Tenerifeje ir Barselonoje is cia:
www.hotelsclick.com
www.canarias.com
www.canary-isles.com
Gal kas surasit sau ka tinkamo.
Atsakyti
O jeigu nerezervuoti is anksto? o jau atskrydus idomu ar yra galimybe susirast g.gif Aisku geriau kai uzsakyta, bet .... ar buvo kas vaziavo nerezervave? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 09 12, 13:50)
As  kaip tik dabar irgi bandau pasiziuret, kaip pigiau gaunasi - su agentura is Lietuvos, ar ieskant paciai. Skrydzius randu be problemu - o su viesbuciais sunkiau  g.gif  Kol kas susidelioju taip, kad uz panasia kaina iseina 7 nakvynes su Teztour, arba 9 nakvynes skrendant patiems.
Gal galit patart koki demesio verta puslapi viesbuciams uzsakinet? Gal dar neuzmaciau kokio biggrin.gif

Gal tu skrydzius ziuri labai artimai datai,tada gali buti brangoka.Keista,kad tau toks mazas skirtumas gaunasi nuo agenturos kainu g.gif Nes man tai gaunasi ziaurus skirtumas.Gal gali parasyti koki viesbucio pavadinima ir uz kokia kaina radai?
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 09 12, 19:05)
kaina tai dar pakenciama,nes sakau,airijoj siulo mano akiai prastus viesbucius uz nemenka kaina..bet ir asmuo trecias tik 2ju metu.musu lovoj ir gules,ir beveik nieko nevalgys... doh.gif

Pabandykit pasižiūrėti čia.
Mes iš šito puslapio vis viešbučius renkamės. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiu kas pasidalino info kur viešbučių ieškot aciuks.gif
Tik nusprendėm šiemet dar i Kanarus nevažiuot unsure.gif Kol ten šilčiau - mums neišeina išvažiuot, o pačiais šalčiausiais mėnesiais nesinori važiuot. Bet info užsisauojau, ir kitais metais būtinai pasinaudosim biggrin.gif Ir vaikai jau didesni bus, lengviau bus po salą keliaut.

QUOTE(vikeee @ 2008 09 12, 16:30)
Gal tu skrydzius ziuri labai artimai datai,tada gali buti brangoka.Keista,kad tau toks mazas skirtumas gaunasi nuo agenturos kainu  g.gif Nes man tai gaunasi ziaurus skirtumas.Gal gali parasyti koki viesbucio pavadinima ir uz kokia kaina radai?

Mums labai nedaug datų tiko - tikriausiai todel taip mirksiukas.gif Žiūrėjom per Kalėdas - gaunasi beveik tas pats, kaip su agentūra, ir dar sausio pradžioj. O viešbučio jau nebepamenu, daug aš ten jų žiūrėjau.
Kitais metais pasistengsim, kad būtų didesnis datų pasirinkimas - tada esu tikra, kad keliausim daug pigiau, nei su agentura biggrin.gif

Atsakyti
Vikeee,as tau jau 5kart rasiau i az,bet vis nenusisiuncia man..tai rasau i cia tongue.gif
ar kai tu uzsakinejai bilietus su ryanair,tau mete tokia lentele,kad you mus provide advance passenger information?tada paspaudi ok ir uzsakineji toliau.tai kur reikia pateikt ta asmenine informacija ryneirui?oro uoste?
apsistojau ties tuo gala viesbuciu,bet man nepatinka kad ten full board o ne all incl g.gif vis dar abejoju..
Atsakyti