Laba diena,
Laukiuosi 23 savaitę. Šiaip jaučiuosi neblogai, nesenai atliko echoskopiją, tačiau nieko negero gydytoja nesakė. Mane neramina tai, kad į savaitę 4-5 kartus pasirodo balkšvų, gal tiksliau permatomų, labai tąsių (beveik tokių pačių, kokios būdavo per ovuliaciją, panašių į kiaušinio baltymą) išskyrų. Jų nebūna labai daug, bet mane tai neramina. Ar negali pats gleivių kamštis taip po truputėli išeidinėti?
Ačiū labai.
Ne,tai tikrai ne gleivių kamštis.Manau, kad tai visiškai normalu nėštumo metu.
Laba diena,
Norėjau pasiklausti kiek laiko gali "tepti" po spiralės išėmimo. Kai gydytoja išėmė spiralę, įspėjo, kad gali būti kraujingų išskyrų. Tačiau aš nepasiklausiau , kiek daugiausiai laiko tai užtrunka. O ir jaučiu kažkokį maudimą pilvo apačioje, šone. Gal iškilo kokių papildomų problemų
Norėjau pasiklausti kiek laiko gali "tepti" po spiralės išėmimo. Kai gydytoja išėmė spiralę, įspėjo, kad gali būti kraujingų išskyrų. Tačiau aš nepasiklausiau , kiek daugiausiai laiko tai užtrunka. O ir jaučiu kažkokį maudimą pilvo apačioje, šone. Gal iškilo kokių papildomų problemų
Kažkokių konkrečių terminų šiuo atveju nėra.Galit pakraujuoti 1-ą,o galit ir 3-4 dienas.Manau, kad ir nemalonūs jutimai ilgainiui praeis. bet, jei skausmas stiprės, ar sukarščiuosite-kreipkitės į gydytoją.
Dukra maitinu krutimi, dar neprimaitinu. neseniai pasirode rusvu issksyru, labai nedaug patepliojo pora dienu ir viskas..... Ar tai galejo buti menesines? Ir dar, pries kokia savaite pasidare jautrus speneliai, buvo nemalonu maitinti, dabar man tai praejo, o dukrai prasidejo pienlige. Ar tai ji nuo manes ja uzsikrete? Ar cia visai nesusije dalykai?Visai tie pojuciai ir tas tepliojimas buvo panasiu laiku. net nestuma testa pasidariau issigandusi(buvo neigiamas).
Dukrytės bėdos ir Jūsų spenelių problemos visiškai nesusiję.
Gali būti, kad tas"tepliojimas" ir buvo mėnesinės.Kol maitinte, neatsistačiuosi hormonų pusiausvyra ir mėnesinės gali būti labai negausios.
Gali būti, kad tas"tepliojimas" ir buvo mėnesinės.Kol maitinte, neatsistačiuosi hormonų pusiausvyra ir mėnesinės gali būti labai negausios.
Laba diena.Jau keletą mėnesių mane kamuoja gausios išskyros.Pačios išskyros yra baltos spalvos ir ,atrodo,bekvapės.Tačiau jei į tualetą nueinu po ilgesnio laiko tarpo įklotas būna geltonos spalvos ir aštraus kvapo(tarsi būtų pastovėjęs šlapimas).Kadangi nuolat naudoju įklotus tai jokios drėgmės nejaučiu.Ginekologė sakė ,kad tepinėlis geras.Kas tai galėtų būti?Gal aš nelaikau šlapimo?Gimdžiau prieš 3 metus,man 33 metai.Iš anksto dėkoju.
Nemanau, kad jūs nelaikote šlapimo. Moterys jaučia bet kokį nevalingą šlapimo tekėjimą.
Didesnė dalis makšties išskyrų nuteka šlapinantis. Jei ilgiau neinate į tualetą, daugiau išskyrų susikaupia ant įkloto, jų baltyminis komponentas pradeda irti, ir įgauna nemalonų kvapą.
Didesnė dalis makšties išskyrų nuteka šlapinantis. Jei ilgiau neinate į tualetą, daugiau išskyrų susikaupia ant įkloto, jų baltyminis komponentas pradeda irti, ir įgauna nemalonų kvapą.
Jau apie puse metu man atsiranda "sokoladines" iskiros 1-2 dienas pries menesines. Pries 2 men buvau pas ginekologa- nustate pienlige,dave vaistu,po ju viena menesi tos isskiros nesirode,veliau ir vel atsirado. Man 24m,ciklas 27-30d. Pirma menesiniu diena dazniausiai maudzia pilva,menesines nera labai kraujingos.Trunka apie 6 dienas.Ar tos isskiros gali buti kazkokiu rimtu ligu priezastis(pvz: indometriozes).Ar paprastos apziuros metu gydytoja galejo ju nenustatyti?ar reikalingi papildomi tyrimai?
Jei jokių kitų nusiskundimų neturite, nesijaudinkite. Greičiausiai tai ne endometriozė, o tiesiog tokia mėnesinių pradžia. Tačiau, kai kitą kartą eisite pas ginekologą, apie tai pasisakykite.
Noriu paklausi, pas mane išskyros labai panašios į varškę, kuo galėčiau gydytis(šiuo metu pas ginekologą nueiti negaliu). Ačiū už atsakymą.
Jei jaučiate stiprų niežulį, perštėjimą, panaudokite priešgrybelines žvakutes. Tačiau, jei apart išskyrų jokių kitų simptomų nėra, savarankiškai nesigydikite - greičiausiai išskyros susitvarkys savaime.