QUOTE(Mamyte
@ 2008 12 03, 09:51)

grazu, ir net labai, o as dabar svajoju apie va toki kirpima
Šukuosena
penktadieni tikriausiai eisiu kirptis
Šukuosena

penktadieni tikriausiai eisiu kirptis

nerodo

man patinka ir tinka ilgi plaukai, nors kartais uzsimanau patrumpinti, o kai patrumpinu, vel prasideda ilgas plauku auginimo laikotarpis

Prisijungsiu ir as prie jusu diskusijos. Siaip turiu vidutinio ilgumo - beveik iki menciu pabaigos. bet va pries pora savaiciu variau kirptis ir vyras visaip mane ikalbinejo kirptis trumpai, net nepatingejo paieskoti sukuosenu
mat jam atrodo, kad ilgi plaukai jau "atgyvena", o trumpi (truputi virs peciu, bet ne berniuko sukuosena) tai jau naujausia mada. ir klausia jis manes: ko cia tos visos moteros taip baisiai tuos plaukus augina, juk nei cia baisiai grazu, nei patogu. zodziu, neikalbejo jis manes ( nors plaukus nusikerpu periodiskai kas pora metu ir tada vel auginu
), bet man butu idomu suzinot kaip jusu vyrai, ar jiems patinka ilgaplaukes ar trumpaplaukes. cia mano vyras vienas toks keistas, kad jam nepatinka ilgi plaukai, ar cia taip jau siuolaikiniams vyrams patinka.
nezinau ar suprantamai cia isdesciau ar nelabai...
P.S. koks kirpimas yra "kare" ?

nezinau ar suprantamai cia isdesciau ar nelabai...

P.S. koks kirpimas yra "kare" ?

kare

maniskiui kazkaip vienodai sviecia ar su trumpais ar su ilgais, man gerai ir jam gerai, sako visaip grazi
bet itin ilgi ty siekiantis upakali tai nepatinka, kaip ir man. nei man stilinga atrodo toks ilgis, nei patogu, nei grazu nei dar kaip nors. ir berniukiskai trumpos sukuosenos man nedailu.

maniskiui kazkaip vienodai sviecia ar su trumpais ar su ilgais, man gerai ir jam gerai, sako visaip grazi

bet itin ilgi ty siekiantis upakali tai nepatinka, kaip ir man. nei man stilinga atrodo toks ilgis, nei patogu, nei grazu nei dar kaip nors. ir berniukiskai trumpos sukuosenos man nedailu.
QUOTE(ingridatita @ 2008 12 04, 19:36)
naujausios tentencijos deja neilgaplaukiu naudai
trumpi plaukai su gristomis geometrinemis formomis
kare jau seniai nebemadingas
jo ispudis buvo pries 3metus.niekas nestovi vietoje 

kare jau praeina, bet tikrai ne pries tris metus, tik ka buvo madinga. o siaip sita sukuosena klasika.
Tai kas tada madinga? Ilgi nemadinga, trumpi negailu.... Jei žiūrėt į stilistų darbus tai daugeliua tvejų arba kaip su šalmu reiktų vaikščiot, arba plaukai turėtų būti išdažyti Indėnų karo spalvom. Nu o kas paprastoms moteroms dirbančioms solidų darbą ir neturinčioms po 2 valandas kasdien, kad susišukuot?
QUOTE(ingridatita @ 2008 12 04, 22:13)
todel ir rasau, kad praeina.