Įkraunama...
Įkraunama...

Madingiausios plaukų šukuosenos ir kirpimai

Apklausa: Koks plaukų ilgis patinka labiausiai? (874 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Mazulytee @ 2011 07 12, 20:33)
As irgi mastau gal but garbanei  lotuliukas.gif  Ir grazu ir greitai susitvarkyt , jokiu tiesinimu  thumbup.gif
O plaukui labai nekenkia sukavimas , neslenka po chemino plaukai ? Kiek laiko issilaiko scheminis ( kiek menesiu) ? g.gif

nu kiek teko paciai tureti tai tikrai cheminis pagadina plaukus, jei to ir nesimato is karto tai po keliu menesiu pasimatys, be to reikia ivertinti kad jis ataugineja ir prie saknu jau plaukai lygus, todel po kokio pusmecio vaizdas nelabai koks smile.gif o norin su cheminiu atrodyti graziai irgi reikia pastovet prie veidrodzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2011 07 12, 19:11)
Man tik para praejo,
neperdegino, greiciau dziusta patys tikrai greitai, o laikosi kol uzauga, sake ateit jei patiks tai po metu kai gerai ataugs smile.gif
man patinka, kolkas nesigailiu tik dziaugiuosi thumbup.gif
beje ir plauku kaip ir padaugejo, nuo saknu pakilo ir apimtis didesne 4u.gif

liuks thumbup.gif Gal gali idet foto ? butu idomu pamatyt 4u.gif
Atsakyti
Oj kazda norejau cheminio. Jau buwom su drauge susitarusios nueit,taciau man atsitiko nelaime . Tai atidejau,pasirodo teisingai padariau. Drauge po metu ilgus iki liemens plaukus turejo nusikirpt visiskai trumpai. Nes labai sugadino visiskai plaukus. Pasirodo ji atejo ir paprase cheminio o jei net neuzsimine kad jei tavo plaukai is prigimties yra tiesus cheminio daryt negalima, tai suzinojo nuejus pas kita kirpeja. Tai jos nelaime isgelbejo mano plaukus
Atsakyti
QUOTE(woriuukee @ 2011 07 13, 01:13)
Oj kazda norejau cheminio. Jau buwom su drauge susitarusios nueit,taciau man atsitiko nelaime . Tai atidejau,pasirodo teisingai padariau. Drauge po metu  ilgus iki liemens plaukus turejo nusikirpt visiskai trumpai. Nes labai sugadino visiskai plaukus. Pasirodo ji atejo ir paprase cheminio o jei net neuzsimine kad jei tavo plaukai is prigimties yra tiesus cheminio daryt negalima, tai suzinojo nuejus pas kita kirpeja. Tai jos nelaime isgelbejo mano plaukus

Mano mamos plaukai iš prigimties tiesūs bet chemini jau daro daugeli metu ir nieko, nesiskundė niekad thumbup.gif

man patinka, gražu o ar gadina negalvoju, juk ir dazymas gadina ir dziovinimas smile.gif nesuku sau del to galvos,

o priziuret labai paprasta, prie veidrodzio praleidziu kur kas maziau laiko, na aisku gal daug toms kurios is vis prie jo nepriedavo, o taip tai visai nedaug
Atsakyti
[COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times]LABAI PRAŠAU PADĖTI. Gal kas žinote kaip vadinasi šis plaukų kirpimas?
http://t3.gstatic.co...Ixa8zUyGT1k_ugg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nearingutea @ 2011 07 28, 13:26)
[COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times]LABAI PRAŠAU PADĖTI. Gal kas žinote kaip vadinasi šis plaukų kirpimas?
http://t3.gstatic.co...Ixa8zUyGT1k_ugg  smile.gif

nesakyciau kad jis turi pavadinima isvis. tiesiog plaukai labai iskarpyti, ypac pakausyje..
Atsakyti
del cheminio tai manau kad labai individuolau. mano plaukai normalus, poilgiai ispirmo zvilgsnio jokio vargo su jais netureciau tureti, taciau labai jautrus ir labai reaguoja i viska-nuo sampuno pakeitimo iki oro salygu ir t.t. pasidariau pries kelis metus chemini ir as, procedura atliko tikrai geras kirpejas kuris pazysta mano plaukus, dejo minimalios fiksacijos ir neilagai laike, bet.....tiesa teisingumo delei turiu pasakyti kad turejau kirpeja ikalbineti gana ilgai padaryti man chemini vis atsisakinedavo. taigi graziai atrodziau dvi savaites, tada plaukai tapo pakuliniai ,pradejo veltis ir slinkti. sekantis kirpimas buvo "berniukiskai". o va mano mama turi silpnus is paziuros ir labai plonus plaukucius- ju nedaug, darosi chemini pas ta patikirpeja. atrodo jai tikrai graziai ir laikosi kol nuauga, o ji pati galetu prisiekti kad cheminis net geina jos plauku bukle biggrin.gif nu tikrai jai labai gerai. taip kad cia labai priklauso nuo plauko strukturos manu kaip reaguos jie i chemini susukavima g.gif
Atsakyti
Tema vadinasi "Madingiausios plaukų šukuosenos ir kirpimai, 2008-2009 metais", tai kaip jau ir praeitis siandien, taciau matau vyksta ir apklausa, kokie plaukai patinka - trumpi, vidutinio ilgio ar ilgi? Tai vat as ne pirma karta susivokiu kad nezinau kaip apibudinti vidutinio ilgio plaukus? ax.gif

Kai yra vos dengiantys ausis tai tikrai suprantu ir apibudinu juos kad trumpi.
Kai plaukai iki juosmens ir ilgesni, tada jau tikrai vadinu ilgais.
O jeigu uzdengiantys kakla, bet nesiekiantys peciu?
Siekiantys pecius bet ant ju nekrentantys?
Krentantys ant peciu, bet nesiekiantys mentikauliu?
Siekantys mentikaulius?
Iki liemeneles uzsegimo?

Kaip juos apibudinat, kada trumpi o kada jau galim sakyt kad pusilgiai, arba ilgi?
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 09 05, 10:56)
Tema vadinasi "Madingiausios plaukų šukuosenos ir kirpimai, 2008-2009 metais", tai kaip jau ir praeitis siandien, taciau matau vyksta ir apklausa, kokie plaukai patinka - trumpi, vidutinio ilgio ar ilgi? Tai vat as ne pirma karta susivokiu kad nezinau kaip apibudinti vidutinio ilgio plaukus? ax.gif

Kai yra vos dengiantys ausis tai tikrai suprantu ir apibudinu juos kad trumpi.
Kai plaukai iki juosmens ir ilgesni, tada jau tikrai vadinu ilgais.
O jeigu uzdengiantys kakla, bet nesiekiantys peciu?
Siekiantys pecius bet ant ju nekrentantys?
Krentantys ant peciu, bet nesiekiantys mentikauliu?
Siekantys mentikaulius?
Iki liemeneles uzsegimo?

Kaip juos apibudinat, kada trumpi o kada jau galim sakyt kad pusilgiai, arba ilgi?

trumpi plaukuciai kai plaukai nesiekia peciu, vidutinio ilgio kai plaukai su mentim o ilgi savaime jau suprantama smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Meistrai profesionalai rengia naujos kolekcijos pristatymą Lietuvoje. Kviečiame merginas būti mūsų modeliais. Atrinktų modeliu plaukus nudažysime ir madingai apkirpsime (cirkų nedarome, kirpimai būna tikrai labai gražūs, šiuolaikiški, parinkti pagal veido formą).
Modeliai dalyvaus seminaruose, kurie skirti kirpėjams. Kiekvienam atrinktam modeliui organizatoriai garantuoja maitinimą ir plaukų priežiūros priemones dovanų. Nei kirpimai, nei dažymai - niekas nekainuos:) Atsinaujinkite pavasarį ir lai plaukai įgauna naujo šarmo:)
Atranka vyks šiandien (balandžio 28d.) 16val. "Kauno" viešbučio (Laisvės al. 79, Kaunas) konferencijų salėje.
Jei turite klausimų skambinkite tel: 869873391 arba rašykite info@meistropasaulis.lt
Atsakyti
Sveiki, ieškoma kirpėja, ar šiaip sugebanti moteris, mergina, padaryti šukuoseną nebrangiai. Reikia sekmadieniui, galima pas jus namuose ar pas mus. kaunas
Atsakyti
Sveikos, turiu ilgus storus ir sviesius plaukus. Galbut yra temele (kurios as neradau), o gal cia tinkama vieta padiskutuoti apie sukuosenas. Eisiu i vestuves draugu, reikia issirinkti kazka grazaus.. 4u.gif
Atsakyti