Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 30, 12:48)
Mes tik metai kaip cia gyvename blush2.gif

tai mano namas buvo penkiaaukštis prie fontano, pro langus gimnazija matos mirksiukas.gif o tai kur anksčiau gyvenot?
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 11 30, 11:51)
tai mano namas buvo  penkiaaukštis prie fontano, pro langus gimnazija matos mirksiukas.gif  o tai kur anksčiau gyvenot?

Mes nuomavomes, bet irgi justiniskese-metus laiko. O siaip as esu is Lentvario, o MB is Zujunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 30, 13:02)
Mes nuomavomes, bet irgi justiniskese-metus laiko. O siaip as esu is Lentvario, o MB is Zujunu smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laabaai aktyvi mamyte, net 18tukst zinuciu blink.gif
Papildyta:
suklydau 19 tukst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 11 30, 12:52)
Sveika prisijungus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
laabaai aktyvi mamyte, net 18tukst zinuciu blink.gif
Papildyta:
suklydau 19 tukst doh.gif

Buvo laikai kai buvau nestuke.gif su pirmu, arba kai turejau tik 1 vaika biggrin.gif

Nors ir daba to laiko randu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 30 lapkričio 2008 - 12:55
labas rytelis smile.gif oi kokia sauni naktele vaikas megojo thumbup.gif pati pailsejau ir sendien valgem pirma lkosyte su mesyte nelabai patyko susirauke bet dar po poros karteliu pripras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 11 30, 13:04)
labas rytelis  smile.gif oi kokia sauni naktele vaikas megojo  thumbup.gif  pati pailsejau ir sendien valgem pirma lkosyte su mesyte nelabai patyko susirauke bet dar po poros karteliu pripras smile.gif

Taip anksti jau ragaujate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 30, 13:02)

o, vasara dažnai bunam Lentvary, nes ten MB krikštadukra gyvena.
niu mažiui kas pasidarė, iš niekur kaip pradėjo verkt net springdamas, nei gulėt, nei nešiot..Vos ne vos užmigdžiau. Matyt nuovargis nuo vakar, nes tiek žmonių, tiek triukšmo buvo. Niu tikiuosi išmiegos ir bus viskas ok ax.gif
Atsakyti
Laba dienele,koks neblogas oras smile.gif Mes siandie visi iki 12val.parpem blink.gif Dabar zvirbliukas miega balkone.
Uzsirasem nuo antradienio masazams ir mankstelei,bet pati abejoju ar vaiksciot,pilna ligoniu bacilu,dar pasigausim,net nezinau ka daryt schmoll.gif
Atsakyti
oi, tų bacilų dabar visur yra doh.gif . Va net namie MB kaip vaikščiojanti bacila, kosintis visas. Ir aš bijau kad mažius kokios nepasigautų.
Atsakyti
Mano vyras pries kokias dvi savaites sirgo,temp.net iki 39,5 buvo sukilus,tai iskraustem ji i kita kambari,gyveno,kol nepasveiko smile.gif
Atsakyti
Jo jo, maniškis ir iškraustytas biggrin.gif
Atsakyti
Tai va,galvoju,gal man ryt ten nueit,pasakyt,kad nesilankysim,gal parodytu kaip namie galima paciai pasidaryt g.gif
Atsakyti