Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(megyte @ 2008 11 30, 00:54)
na ka mamukai lendu jau i ola biggrin.gif gero vakaro visoms biggrin.gif

na ir as i ola su sampanu ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labanakt...
Atsakyti
quote=Velivija,2008 11 29, 23:51]
As buvau nesenai tamsiai ruda,beveik juoda,dabar virstu i sviesesne ruda,o ar daeisiu iki blandinkos,nezinau,plauku biski gaila g.gif
Papildyta:
Nu tai BLANSA prigazdino cia su brunetedziu dinozauru ir pati dingo,ar tik nesutiko kokio blondinedzio hihihi.gif
[/quote]
buvo buvo cia toks vienas priejes...senas bambeklis hihihi.gif ,bet nevalge,ba zino kad be manes prapuls su manekenem... tongue.gif biggrin.gif
is tikruju tai moliugeli ismaudziau...na jau visos sulindot po sparneliais brangiausiuju,tai ir as varau,kad nebambetu tongue.gif rolleyes.gif

labanakt mamukai wub.gif ...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Žiūriu aš šįryt pirma. Matau neblogai vakar pasedėjot kas su vyneliu kas su šampu bigsmile.gif Mes ir gerai vakar su mažium pasibuvom gimtadienį.Jau toks geras ir ramus vaikas buvo, tai mama biški user posted image blush2.gif
Niu reik eit kavutės, bo galvą truputuką skauda cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,mano saulute uzmigo pirmo miegelio, siandien sauniai issimiegojom iki puse desimt thumbup.gif ,na aisku su prabudimais valgyti biggrin.gif ,jo sauniai mamytes vakar pasilinksmino,neveltui sestadienis drinks_cheers.gif
Mes tai vakar visa diena Klaipedoj, buvom akropolyje, senai buvau,o grozybiu visokiu,net nakty sapnavosi, bet aisku nespejom ne puses apeiti tongue.gif ,pasinaudojom mamos ir vaiko kambariu, liuksiskas jis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Ziuriu cia musu bendraamziai bendrauja rolleyes.gif cia visiems pas jus galima uzsukt? rolleyes.gif
Atsakyti
Oi į kokį akropolį ir aš su mielu norų nuvaryčiau. Taip norisi po parduotuves pasitrainiot bigsmile.gif Net keista, nes anksčiau į akropolio puse net pažiūrėt negalėjau, nes dirbau ten 2 metus, o dabar kai kiauras dienas namie, tai akropolis tikra pramoga biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 30, 12:29)
Sveikutes smile.gif

Ziuriu cia musu bendraamziai bendrauja rolleyes.gif cia visiems pas jus galima uzsukt? rolleyes.gif

laba 4u.gif prašom prašom bigsmile.gif būsim iš to paties rajono mirksiukas.gif

Papildyta:
ir net vaikai tą pačią dieną gime bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 11 30, 11:33)
Oi į kokį akropolį ir aš su mielu norų nuvaryčiau. Taip norisi po parduotuves pasitrainiot bigsmile.gif Net keista, nes anksčiau į akropolio puse net pažiūrėt negalėjau, nes dirbau ten 2 metus, o dabar kai kiauras dienas namie, tai akropolis tikra pramoga biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

laba 4u.gif prašom prašom bigsmile.gif būsim iš to paties rajono mirksiukas.gif

Papildyta:
ir net vaikai tą pačią dieną gime bigsmile.gif

Ir net raides vardu tos pacios lotuliukas.gif
Papildyta:
Aciu uz priemima biggrin.gif

M.i.g.l.e, o kurioj vietoj kur gyvenate? Kur gimdete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 30, 12:37)
Ir net raides vardu tos pacios lotuliukas.gif
Papildyta:
Aciu uz priemima biggrin.gif

M.i.g.l.e, o kurioj vietoj kur gyvenate? Kur gimdete? smile.gif

Gimdžiau VGN, o gyvenam prie "širdies chirurgijos centro". O kaip jūs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 11 30, 11:43)
Gimdžiau VGN, o gyvenam prie "širdies chirurgijos centro". O kaip jūs? smile.gif

Tai gimdeme tan pat ax.gif tik as po cezario buvau smile.gif O gyvename taikos 95...cia prie gimnazijos smile.gif
Atsakyti
Aš anksčiau gyvenau taikos 79 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 11 30, 11:47)
Aš anksčiau gyvenau taikos 79 biggrin.gif  biggrin.gif

Mes tik metai kaip cia gyvename blush2.gif
Atsakyti