geras nu bet drakonas dar nemirs nes as ne blondine
QUOTE(megyte @ 2008 11 29, 23:06)
geras nu bet drakonas dar nemirs nes as ne blondine
oi,mamukas,greit dazykis
QUOTE(blansa @ 2008 11 30, 00:03)
Sklando legenda, kad pasaulyje skraido drakonas, kuris minta briunetemis. Tad išgerkim už tai, kad atskridęs į Lietuvą jis mirtų badu!
geras
paciu laiku pasviesejau (whew)
ne itema
mano dukros aukletoja dabar skyp'u mums siuncia "Liuta karaliu"
geras ar ne
Tapu...Tapu...Tapu...
Eina meškinas be batų,
Jis keliauja pas tave,
Neša bučkį už mane...
Papildyta:
idomiai
Eina meškinas be batų,
Jis keliauja pas tave,
Neša bučkį už mane...
Papildyta:
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 29, 23:12)
geras
ne itema
geras ar ne
ne itema
geras ar ne
idomiai
na teks dazytis nes busiu kaip juoda varna tarp baltu
QUOTE(megyte @ 2008 11 29, 23:20)
na teks dazytis nes busiu kaip juoda varna tarp baltu
nebusi,ba tave suniamnios...
niu gerai gal baltu varnu irgi nenemnioja...
siand super diena
savo maziukui nuemiau apykakle ir panesiojau stacia, ir nieko. Jokiu pamelinavimu nebuvo. Gal jau tikrai mes greit isaugsim is tos bedeles
bet visai faina yra keistis. as taip bijojau. pirmosios sruogeles buryzos, nes kirpeja per trumpai palaike. antra kart nuejau pas geresne kirp padare baltas sruogeles, bet visai gerai atrodo. tai dabar 19d. eisiu sake nudazys visus baltos kabvos spalva o priestai buvau juoda
savo maziukui nuemiau apykakle ir panesiojau stacia, ir nieko. Jokiu pamelinavimu nebuvo. Gal jau tikrai mes greit isaugsim is tos bedeles
bet visai faina yra keistis. as taip bijojau. pirmosios sruogeles buryzos, nes kirpeja per trumpai palaike. antra kart nuejau pas geresne kirp padare baltas sruogeles, bet visai gerai atrodo. tai dabar 19d. eisiu sake nudazys visus baltos kabvos spalva o priestai buvau juoda
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 29, 23:23)
siand super diena
oi,nuosirdziausi sveikinimai
pagisit,net neabejok-tie mazi zmogiukai labai stiprus...
Papildyta:
, varlyte:), Velivija, EvaV-junkites prie vyno ir laukiam tostu...nekabekit ten apacioj-mes vistiek jus matom
Sveikos,ismaudziau vaika,jau buvo uzmiges,tik prisedau prie kompo ir girdziu:vee vee vee,tai begau
Sakot vyno vakaras ,tai fainiai ,bet as bijau to BLANSOS dinozauro ,nes as ne blondine
Sakot vyno vakaras ,tai fainiai ,bet as bijau to BLANSOS dinozauro ,nes as ne blondine
noriu ir as pasikeisti kazi kaip atrodyciau sviesi
As buvau nesenai tamsiai ruda,beveik juoda,dabar virstu i sviesesne ruda,o ar daeisiu iki blandinkos,nezinau,plauku biski gaila
Papildyta:
Nu tai BLANSA prigazdino cia su brunetedziu dinozauru ir pati dingo,ar tik nesutiko kokio blondinedzio
Papildyta:
Nu tai BLANSA prigazdino cia su brunetedziu dinozauru ir pati dingo,ar tik nesutiko kokio blondinedzio
na ka mamukai lendu jau i ola gero vakaro visoms