ar jauciat sventines tuotaias juk jau sventes ne uz kalnu? man tai kas kaip dar isvis nesijaucia gal del to kad sniegelio nera
aga megyt,as jau vakar pastebejau
QUOTE(aistew @ 2008 12 04, 11:36)
Hugga,o kas tave ten toj temikej supykde mano durna galva nesupranta
manes nieks nesupykde, bet viena mamyte manes nemego, ir kitu pastebejau nelabai megsta, na nevisu zinoma.
bet tai keliausim ten kai cia baigsim.
na va jau net antra miegiuka ismiegojom.
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 11:39)
ar jauciat sventines tuotaias juk jau sventes ne uz kalnu? man tai kas kaip dar isvis nesijaucia gal del to kad sniegelio nera
man atrodo kad jo ir nebus
na tikekimes prims mus i gretas kitos mamytes
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 04, 11:18)
DELFI archivosi uz gruodzio 2d straipsnis vadinasi [tevistes motinistes atostostogos tumpet neza bet ismokom zada racanalizacija]
Labas rytas
Skaičiau ir aš, tai kaip supratau, ten tik keis pašalpų skaičiavimo tvarką. Mūsų tai neturėtu paliesti, čia tik naujoms mamytėms, kurios ketina i vaiko priežiūros atostogas išeiti 2009 m
Aaaaa,nu HUGGYTE gyvenkim draugiskai ir laukim kartu svenciu ,beje mamuliukai girdejot simet turesim nemazai iseiginiu,tiek Kaledoms 4dieneles,tiek naujiems,nu bus pilnos gatves
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 11:43)
manes nieks nesupykde, bet viena mamyte manes nemego, ir kitu pastebejau nelabai megsta, na nevisu zinoma.
Papildyta:
Papildyta:
na per orus jo dar ir nepranasauja
oho mes jau paskutiniam puslapy, nepastebejau
NEMURA koks grazus mazylio vardas,kaip ji sugalvojot
QUOTE(aistew @ 2008 12 04, 11:45)
Aaaaa,nu HUGGYTE gyvenkim draugiskai ir laukim kartu svenciu ,beje mamuliukai girdejot simet turesim nemazai iseiginiu,tiek Kaledoms 4dieneles,tiek naujiems,nu bus pilnos gatves
per kaledas turesiu sveciu, reik meniu sudaryt.
ir vel mes kakojam, visai maze pampu netaupu
QUOTE(aistew @ 2008 12 04, 11:47)
NEMURA koks grazus mazylio vardas,kaip ji sugalvojot
Vyras laikė mažiuką, o aš iš kalendoriaus skaičiau vardus . tai va į šita ir suregavo
nu mano mazius taupo viena syk per diena kaku tedaro