Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

ar jauciat sventines tuotaias juk jau sventes ne uz kalnu? g.gif man tai kas kaip dar isvis nesijaucia gal del to kad sniegelio nera ax.gif
Atsakyti
aga megyt,as jau vakar pastebejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 12 04, 11:36)
Hugga,o kas tave ten toj temikej supykde g.gif mano durna galva nesupranta doh.gif

manes nieks nesupykde, bet viena mamyte manes nemego, ir kitu pastebejau nelabai megsta, na nevisu zinoma.
bet tai keliausim ten kai cia baigsim.
na va jau net antra miegiuka ismiegojom.
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 11:39)
ar jauciat sventines tuotaias juk jau sventes ne uz kalnu? g.gif man tai kas kaip dar isvis nesijaucia gal del to kad sniegelio nera ax.gif

man atrodo kad jo ir nebus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
na tikekimes prims mus i gretas kitos mamytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 04, 11:18)
DELFI archivosi uz gruodzio 2d straipsnis vadinasi  [tevistes motinistes atostostogos tumpet neza bet ismokom zada racanalizacija]

Labas rytas 4u.gif
Skaičiau ir aš, tai kaip supratau, ten tik keis pašalpų skaičiavimo tvarką. Mūsų tai neturėtu paliesti, čia tik naujoms mamytėms, kurios ketina i vaiko priežiūros atostogas išeiti 2009 m 4u.gif
Atsakyti
Aaaaa,nu HUGGYTE gyvenkim draugiskai group.gif gossip.gif ir laukim kartu svenciu newyear.gif ,beje mamuliukai girdejot simet turesim nemazai iseiginiu,tiek Kaledoms 4dieneles,tiek naujiems,nu bus pilnos gatves alc.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 11:43)
manes nieks nesupykde, bet viena mamyte manes nemego, ir kitu pastebejau nelabai megsta, na nevisu zinoma.
bet tai keliausim ten kai cia baigsim.
na va jau net antra miegiuka ismiegojom.
Papildyta:

man atrodo kad jo ir nebus schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

na per orus jo dar ir nepranasauja verysad.gif
Atsakyti
oho mes jau paskutiniam puslapy, nepastebejau blush2.gif
Atsakyti
NEMURA koks grazus mazylio vardas,kaip ji sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 12 04, 11:45)
Aaaaa,nu HUGGYTE gyvenkim draugiskai group.gif  gossip.gif ir laukim kartu svenciu newyear.gif ,beje mamuliukai girdejot simet turesim nemazai iseiginiu,tiek Kaledoms 4dieneles,tiek naujiems,nu bus pilnos gatves alc.gif  lotuliukas.gif

per kaledas turesiu sveciu, reik meniu sudaryt.
ir vel mes kakojam, visai maze pampu netaupu
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2008 12 04, 11:47)
NEMURA koks grazus mazylio vardas,kaip ji sugalvojot thumbup.gif

Vyras laikė mažiuką, o aš iš kalendoriaus skaičiau vardus smile.gif. tai va į šita ir suregavo lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mano mazius taupo thumbup.gif lotuliukas.gif viena syk per diena kaku tedaro ax.gif
Atsakyti