cia as skaiciau utenio laikratsi kadangi gyvenu utenoje tai cai toki leidzia
nerandu kur skaityt toj delfi, straipsnio pavadinima kas galit parasykit
Papildyta:
na neparasot bet manau kad mokes, sventes juk, zmones papjautu juos, ne visi santaupu turi
Papildyta:
na neparasot bet manau kad mokes, sventes juk, zmones papjautu juos, ne visi santaupu turi
na reikia tiketis nes sventes ant nosiu kaba o pinigeliu nera
oi, ir prigasdinot. Delfije neradau to straipsnio, bet tikėkimės kad pinigai bus, nes kitaip kapėc.
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 11:05)
na reikia tiketis nes sventes ant nosiu kaba o pinigeliu nera
tik sutaupau juodai dienai ir reik isleist, o padet ne taip lengva.
aciu parsuli. perskaiciau, ten neraso kad nemokes, raso kad virsijo ten pinigus. jau dabar sedesiu kaip ant adatu, kada ten pas mus moka net nezinau.
labas rytas as siandien taip gerai issimiegojau mazius vakar 22 uzmigo ir atsikele tik 7.20 pavalgyti ir paskui vel abu iki 10 miegojom
ei mamukai negazdinkit, nes tikrai per sventes teks bulves valgyti ir vilniuje svesti , mes norime pas savo artimuosius vaziuoti nes vilniuje esame visiskai jokiu giminiu cia neturime
AS PRITARIU KAD MES VISOS KELIAUTUME I TA KITA TEMELE, MANAU JOS MUS TIKRAI PRIIMS
ei mamukai negazdinkit, nes tikrai per sventes teks bulves valgyti ir vilniuje svesti , mes norime pas savo artimuosius vaziuoti nes vilniuje esame visiskai jokiu giminiu cia neturime
AS PRITARIU KAD MES VISOS KELIAUTUME I TA KITA TEMELE, MANAU JOS MUS TIKRAI PRIIMS
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 11:30)
aciu parsuli. perskaiciau, ten neraso kad nemokes, raso kad virsijo ten pinigus. jau dabar sedesiu kaip ant adatu, kada ten pas mus moka net nezinau.
pas mus tai 15d.
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 11:30)
TAIP ten nerasosi kad nemokes ,bet rasosi kod pasikeis mokeimo tvarka
Hugga,o kas tave ten toj temikej supykde mano durna galva nesupranta
na viskas bus matyt kai ateis laikas moket tuos pinigelius ir tada patysim gausim ar ne
QUOTE(aistew @ 2008 12 04, 10:36)
Hugga,o kas tave ten toj temikej supykde mano durna galva nesupranta
klausyk aistew tik dabar pastebejau kad SM kalendorius bludija tavo mazius uz mano viena diena vyresnis o liniuotes rodo kad jie gime ta pacia diena