Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 09:59)
noriu paklausti ar jus leidziat savo mazyliams parekti (paverkti)? g.gif  Nes man mazius isvis nieko padaryt nebeleodzia tik padedu ir verkia  doh.gif  ne kiek verkia o tokius pylciukus laido doh.gif

as neleidziu, man gaila, na nebent i tulika nulekiu kai beda prispiria, kartais randu gerkle paleista lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 09:59)
noriu paklausti ar jus leidziat savo mazyliams parekti (paverkti)? g.gif  Nes man mazius isvis nieko padaryt nebeleodzia tik padedu ir verkia  doh.gif  ne kiek verkia o tokius pykciukus laido doh.gif

kartais buna bet labai retai pavizdziu jai kanors pradejau dariti ir noriu pabaikt,bet nekada neraminu imdama ant ranku o stengiosiu nuramint pagloscis ar su zaisliuku nes man sake kad po to vaikai reke specalei zino kad i paims ant ranku
Atsakyti
mano vabalyte zyzle doh.gif doh.gif doh.gif lyg vel miegot nori bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 04, 10:12)
kartais buna bet labai retai pavizdziu jai kanors pradejau dariti ir noriu pabaikt,bet nekada neraminu imdama ant ranku o stengiosiu nuramint  pagloscis ar su zaisliuku nes man sake kad po to vaikai reke specalei zino kad i paims ant ranku

as ir nepuolu imti,kalbinu, grimasas rodau, dainuoju, ir t.t. o kai nurimsta tai jau pakeliu
Atsakyti
Laba ryta. Jungiuos su arbata ir meduoliais smile.gif Ir vėl gerai išmiegojom, mažius kėlės valgyt tik 5 thumbup.gif O aš turbūt vakar beslaugydama MB pati bacilą pasigavau, gerklę kutena, galvą skauda.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 10:14)
mano vabalyte zyzle doh.gif  doh.gif  doh.gif lyg vel miegot nori bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

as ir nepuolu imti,kalbinu, grimasas rodau, dainuoju, ir t.t. o kai nurimsta tai jau pakeliu

man tai nevisada paviksta o vyrui tai be problemu su apskritai vaikai zimei ramesni buna
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 04, 10:16)
Laba ryta. Jungiuos su arbata ir meduoliais smile.gif Ir vėl gerai išmiegojom, mažius kėlės valgyt tik 5 thumbup.gif O aš turbūt vakar beslaugydama MB pati bacilą pasigavau, gerklę kutena, galvą skauda.... ax.gif

va va kad nebutu trecias sirgalius mazylis, burna apsirisk su marle, ir vaikiuko nebuciuok doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
ir vel miegam, vel turiu supti, panasu, kad lovos pervilkimas uzims puse dienos, vietoj iprasto pusvalandzio goss.gif ok.gif yu.gif
Atsakyti
Mamites kad skaiciau Delfi kad nuo sausio 1d. pasikeis mokeimas is soDros kaskaip kitaip skaicios pinigelius man idomu o tie kure gauno nieko nepasikeis ar irgi kitaip skaicios
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 04, 10:31)
Mamites kad skaiciau Delfi kad nuo sausio 1d. pasikeis mokeimas is soDros kaskaip kitaip skaicios pinigelius  man idomu o tie kure gauno nieko nepasikeis ar irgi kitaip skaicios

dar nieko negirdejau
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 10:32)
dar nieko negirdejau

yra Delfi straipsnis ir tikrai nuo 1d. keicesi tik nesupratau del tu kurios jau gauna
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 04, 10:36)
yra Delfi straipsnis ir tikrai nuo 1d. keicesi  tik nesupratau del tu kurios jau gauna

girdejau kad kaskas keisis ir dar laikrasti skaiciau kad motinistes ir tevystes pasalpas uz gruodi tik sausio menesi sumokes
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 10:38)
girdejau kad kaskas keisis ir dar laikrasti skaiciau kad motinistes ir tevystes pasalpas uz gruodi tik sausio menesi sumokes

tai kaip supratau gruodi negausim pasalpos g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 10:38)

na einu paskaityt, gal rasiu, o musu tai jau ne motinystes,o vaiko prieziuros atostogu pinigai ar kaip ten, ar as kazko nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 04, 10:46)
tai kaip supratau gruodi negausim pasalpos g.gif

negasdink,o per sventes turesim bulves tik valgyt lotuliukas.gif g.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti