Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 09:12)
joooooooo mamoms tokia dalia, maniske ir miega su mumis kartu, bet po kokiu metu pasiilgsi tu neramumu lotuliukas.gif

manau ir as kad kai pauga norisi vel tu neramiu dienu ir naktu kai dar maziukas buvo ir prisiglausdavo prie krutynes ir jausdavosi suagiai 4u.gif 4u.gif
o kaip seip jusu vaikai ramus ar paguli vieni ar visada demesio reikalauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 09:16)
manau ir as kad kai pauga norisi vel tu neramiu dienu ir naktu kai dar  maziukas buvo ir prisiglausdavo prie krutynes  ir jausdavosi suagiai 4u.gif  4u.gif 
o kaip seip jusu vaikai ramus ar paguli vieni ar visada demesio reikalauja? g.gif

siaip tai nori demesio, bet jei tam paciam kambary esu tai dar buna kad guli, bet jei is kambario einu toj lupa patempia, dar po karusele biski buna, dar dabar po biski i vaikstukus dedam, ten tai thumbup.gif , bet dar trumpai teleidziam schmoll.gif
mes jau ismiegojom tik 30min doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 09:21)
siaip tai nori demesio, bet jei tam paciam kambary esu tai dar buna kad guli, bet jei is kambario einu toj lupa patempia, dar po karusele biski buna, dar dabar po biski i vaikstukus dedam, ten tai thumbup.gif , bet dar trumpai teleidziam schmoll.gif
mes jau ismiegojom tik 30min doh.gif  doh.gif  doh.gif

ir mes diena neilgiau negu 30min numiegam o dabar isvis net nesiruosem eit miegot doh.gif po karusele negerai tik ant ranku ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ant ranku jei ilgai jau sunkoka, bet ka darysi
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 09:28)
ant ranku jei ilgai jau sunkoka, bet ka darysi

o kiek jus sveret?mes tik penktadieni eisim bet jauciu kaip mazius pasunkejo ir i paaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 09:31)
o  kiek jus sveret?mes tik penktadieni eisim bet jauciu kaip mazius pasunkejo ir i paaugo  smile.gif

mes 7400kg, nedaug tik 300 priaugom, tai valgom daug bet rezultatas toks pat, kita savaite vel eisim svertis.
o kodel kitos tupi apacioj ir neprisijungia
Atsakyti
LABAS RYTAS MAMITES IR VAIKUCIAI. 4u.gif Mes tai isimegojom puikei mano kliackus tik dabr prabudo . Vyras vel isvaziavo i Kauna dukra i darza o mes vel veni likom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 04, 09:45)
LABAS RYTAS MAMITES IR VAIKUCIAI. 4u.gif                                                                                                      Mes tai isimegojom puikei mano kliackus tik dabr prabudo .                                                                                                                        Vyras vel isvaziavo i Kauna dukra i darza o mes vel veni likom schmoll.gif

o ka net nakty nesikeliat g.gif
mes ka tik buteli istiutinom,as jau patalyne nuvilkau, darbadienis gal bus,
ui maze kaku daro
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 09:40)
mes 7400kg, nedaug tik 300 priaugom, tai valgom daug bet rezultatas toks pat, kita savaite vel eisim svertis.
o kodel kitos tupi apacioj ir neprisijungia

mums daktare sake kad yra normalu priaugti po 300 nuo ketvirto menesio nes sake svorio augimas turi su mazet smile.gif na kiekviena daktare kitaip mano ir sako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 09:48)
o ka net nakty nesikeliat g.gif
mes ka tik buteli istiutinom,as jau patalyne nuvilkau, darbadienis gal bus,
ui maze kaku daro

Nakti viena karta buvo prabudes pavalge per miega ir toliu miegot jisai labai mazai diena miega
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 09:51)
mums daktare sake kad yra normalu priaugti po 300 nuo ketvirto menesio nes sake svorio augimas turi su mazet smile.gif na kiekviena daktare kitaip mano ir sako ax.gif

ir man atrodo normalu nes turim ir zandukus ir rinkiu ant pilvuko ir slauniukai kaip reikiant. lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti ar jus leidziat savo mazyliams parekti (paverkti)? g.gif Nes man mazius isvis nieko padaryt nebeleodzia tik padedu ir verkia doh.gif ne kiek verkia o tokius pykciukus laido doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertukas: 04 gruodžio 2008 - 08:59