Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(Nemura @ 2008 12 04, 01:27)
bandžiau gal kokias tris, bet tos gerosios ir nerandu ( Kopinau pirma, antra ir paskutine)  blush2.gif

Yra parasyta:KODI
VSIE(ieini i ta ''vsie''ir ten antras yra KARTINKA)
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 12 04, 01:31)
Yra parasyta:KODI
                  VSIE(ieini i ta ''vsie''ir ten antras yra KARTINKA)

Ačiu labai aciuks.gif O tai jau, tundra tikra, akimis nebematau doh.gif , laikas miegučio tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 12 04, 01:32)

smile.gif NU VA KOKS LELIUS
Papildyta:
Nera uz ka,man paciai taip buvo,tai HUGGA paaiskino smile.gif Tai jau einam liulio,o tai temele i pabaiga...
Atsakyti
Labanakt bye1.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS.
Tai ka merginos eisim i 5 men VISOS???????????????????
Pasisakot.......................
Atsakyti
lanas rytelis smile.gif kokia naktis siaubinga mazius sivis nebemiega visa nakty muistosi ir tik kai supu miega doh.gif doh.gif doh.gif tai nezinau net kelinta para neisimiegu gal po 2-3val pamiegu doh.gif .nu o kaip su temele nauja ar kaip Hugga sako i 5men prisijunksim ar kas nauja temele sukursit? g.gif
Atsakyti
tai va man ir tas klausimas kirba, ar einam ar kuriam nauja aaaaaaaaa g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
labas rytas mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 08:34)
tai va man ir tas klausimas kirba, ar einam ar kuriam nauja    aaaaaaaaa g.gif  g.gif  g.gif

manu kad butu galima susijunkti su kotim mamytemis smagiau butu dar daugiau bendraujanciu smile.gif nes visos taip isimete doh.gif
Atsakyti
nuejau pas ana temele, kazin ar mes pritiksim, ten labai intelektualiai bendraujama, ir tempai letoki, bet mes galim visa tai papildyti, arba susikurt nauja ir pliurpt toliau.
Mano maze uzmigo pirmaji miegeli, o tetis i darba, sese i mokykla, senele ir ta toj prapuls.
reiktu pradet dovanas pakuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 08:45)
manu kad butu galima susijunkti su kotim mamytemis smagiau butu dar daugiau bendraujanciu smile.gif  nes visos taip isimete  doh.gif

TIKRIAUSIAI NEKURKIM NAUJOS EINAM I 5MEN VISOS, O JEI JAU TEN MUMS NEPATIKS ARBA LIKSIM NEPAGEIDAUJAMOS TAI SUSIKURSIM SAVO, NES KUO DAUGIAU TUO SMAGIAU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Robertuk kaip dantis
Papildyta:
robertuk gal dantukai kalas kad taip nemiega mazius, mano tai dienom neramesne, nakty miega bet kas tris val valgyt praso.

Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 12 04, 00:51)
neskaudejo bet nelabai malonu,aplamai turbut ne viena nemegsta kai ten savo saltus metalinius instrumentus kisa, gal kokias penkias min uztrunka tas tepinelio paemimas
Musu dukra dar nemiega ir jau nugara pakirto supti ir as ir MB pakaitom, o akys stacios doh.gif ,patarkit kaip ivesti naktini rezima unsure.gif

nelabai zinau, nes maniske vos 8-9 sulaukia ir luzta, bet kelias 6ryto, ir diena miega tris kartus po valanda, gal taviske diena per daug isilsi, ir sunku nakty, g.gif g.gif g.gif o konkreciai ka patart nezinau, mergyte turetu buti pavargus, diena su ja daug sneket vartytis, juokinti, gal pavargtu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 04, 00:16)
masiniuka musu taiso,nors zinai,ka gali zinot su tais vyrais.... schmoll.gif
o as buvau vaistu ieskot,taip pilva skaudet pradejo doh.gif
beje,kaip jusu mmmmmmm po gimdymo?pas mane tai upes teka,nors seniau labai negausiai budavo.

o as dar maitinu ir man jau senai prasidejo mmmmmm ir gausios, sako cia gimda valosi........... g.gif
Papildyta:
na visos isnese kudasiu, einu ir as patalyne pasikeisiu, skalbenka ijungsiu ir t. t.
Atsakyti
sia nakty dancio neskaudejo ns dar nepradejus skaudet vaistu isgeriau bet mazius nemiegojo tad ir bel lykau neisimiegojus doh.gif turbut kad dantukai kalasi smile.gif problema ta kad mazius nemiega jai su juo as nemiegu ar teteis nes jis turi but apkabintas ir dar supamas doh.gif doh.gif doh.gif tai dabar nei ka pasidaryt galiu nieko doh.gif nu dar keduteje pasedi vienas bet kai atsibosta ir vel dudeles paleidzia doh.gif nei diena miega nei nakty doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 09:09)
sia nakty dancio neskaudejo ns dar nepradejus skaudet vaistu isgeriau bet mazius nemiegojo tad ir bel lykau neisimiegojus doh.gif  turbut kad dantukai kalasi smile.gif  problema ta kad mazius nemiega jai su juo as nemiegu ar teteis nes jis turi but apkabintas ir dar supamas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai dabar nei ka pasidaryt galiu nieko  doh.gif  nu dar keduteje pasedi vienas bet kai atsibosta ir vel dudeles paleidzia doh.gif  nei diena miega nei nakty  doh.gif  doh.gif  doh.gif

joooooooo mamoms tokia dalia, maniske ir miega su mumis kartu, bet po kokiu metu pasiilgsi tu neramumu lotuliukas.gif
Atsakyti