nuejau pas ana temele, kazin ar mes pritiksim, ten labai intelektualiai bendraujama, ir tempai letoki, bet mes galim visa tai papildyti, arba susikurt nauja ir pliurpt toliau.
Mano maze uzmigo pirmaji miegeli, o tetis i darba, sese i mokykla, senele ir ta toj prapuls.
reiktu pradet dovanas pakuoti
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 12 04, 08:45)
manu kad butu galima susijunkti su kotim mamytemis smagiau butu dar daugiau bendraujanciu
nes visos taip isimete
TIKRIAUSIAI NEKURKIM NAUJOS EINAM I 5MEN VISOS, O JEI JAU TEN MUMS NEPATIKS ARBA LIKSIM NEPAGEIDAUJAMOS TAI SUSIKURSIM SAVO, NES KUO DAUGIAU TUO SMAGIAU
Papildyta:
Robertuk kaip dantis
Papildyta:
robertuk gal dantukai kalas kad taip nemiega mazius, mano tai dienom neramesne, nakty miega bet kas tris val valgyt praso.
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 12 04, 00:51)
neskaudejo bet nelabai malonu,aplamai turbut ne viena nemegsta kai ten savo saltus metalinius instrumentus kisa, gal kokias penkias min uztrunka tas tepinelio paemimas
Musu dukra dar nemiega ir jau nugara pakirto supti ir as ir MB pakaitom, o akys stacios
,patarkit kaip ivesti naktini rezima
nelabai zinau, nes maniske vos 8-9 sulaukia ir luzta, bet kelias 6ryto, ir diena miega tris kartus po valanda, gal taviske diena per daug isilsi, ir sunku nakty,
o konkreciai ka patart nezinau, mergyte turetu buti pavargus, diena su ja daug sneket vartytis, juokinti, gal pavargtu
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 04, 00:16)
masiniuka musu taiso,nors zinai,ka gali zinot su tais vyrais....
o as buvau vaistu ieskot,taip pilva skaudet pradejo
beje,kaip jusu mmmmmmm po gimdymo?pas mane tai upes teka,nors seniau labai negausiai budavo.
o as dar maitinu ir man jau senai prasidejo mmmmmm ir gausios, sako cia gimda valosi...........
Papildyta:
na visos isnese kudasiu, einu ir as patalyne pasikeisiu, skalbenka ijungsiu ir t. t.