Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(Velivija @ 2008 12 04, 00:45)
Ai,nuo 25m.?Maniau,kad nuo 30m.As ir galvoju,kodel man siule,jei man dar tiek nera ax.gif
Papildyta:

Kaip girdejau,tai kazkaip pagramdo gimdos kakleli ar paima gabaliuka,bet sake,kad neskausminga unsure.gif

o dieve blink.gif visad pas gine eidavau saltais nervais,bet po gimdymo,pamacius kad gali but ir skausmingu proceduru,man kazkaip jau nelabai ten norisi schmoll.gif
Atsakyti
neskaudejo bet nelabai malonu,aplamai turbut ne viena nemegsta kai ten savo saltus metalinius instrumentus kisa, gal kokias penkias min uztrunka tas tepinelio paemimas
Musu dukra dar nemiega ir jau nugara pakirto supti ir as ir MB pakaitom, o akys stacios doh.gif ,patarkit kaip ivesti naktini rezima unsure.gif
Atsakyti
ir vat siande ejom pasivaiksciot i klinikas,kur gimdziau,tai net nemalonu kazkaip eit pro ta pastata schmoll.gif gal as durnai atrodysiu,bet man nemalonu prisimint gimdyma verysad.gif
Kajus tai kazkaip pats isivede rezima,22-23val eina liuliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 03 gruodžio 2008 - 23:52
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 04, 00:47)
o dieve blink.gif visad pas gine eidavau saltais nervais,bet po gimdymo,pamacius kad gali but ir skausmingu proceduru,man kazkaip jau nelabai ten norisi schmoll.gif

Nu ka as pamenu skausmingiausio,tai kai tikrina kiek jau prasidares kaklelis saremiu metu blink.gif Visa kita-niekis...
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 04, 00:45)
Ai,nuo 25m.?Maniau,kad nuo 30m.As ir galvoju,kodel man siule,jei man dar tiek nera ax.gif
Papildyta:

Kaip girdejau,tai kazkaip pagramdo gimdos kakleli ar paima gabaliuka,bet sake,kad neskausminga unsure.gif

Tikrai neskausminga ax.gif Dariausi neperseniausiai, nor dar maitinu ir mm nėra, ir sakė kad greit nebus, nes mano organizmas ilsisi biggrin.gif
nu niekaip nepavyksta mažiuko nuotraukos ikelt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemura: 03 gruodžio 2008 - 23:53
kai tikrina tai man nieko,neskaudejo,o vat kaklelio masazas... schmoll.gif
nemura,per radikal ru antra nuoroda
Papildyta:
einam gal miegot,nes pabaigsim temuke ir nebus kam sukurt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 03 gruodžio 2008 - 23:55
QUOTE(EvaV @ 2008 12 04, 00:51)
neskaudejo bet nelabai malonu,aplamai turbut ne viena nemegsta kai ten savo saltus metalinius instrumentus kisa, gal kokias penkias min uztrunka tas tepinelio paemimas
Musu dukra dar nemiega ir jau nugara pakirto supti ir as ir MB pakaitom, o akys stacios doh.gif ,patarkit kaip ivesti naktini rezima unsure.gif

Oi nezinau...Uzjauciu,as taip pirma menesi migdydavau,kai pamenu,tai ojojoi... schmoll.gif Mano vaikis tai pats kazkaip isivaziavo,vienas pats uzmiega,ir ilgiau kaip iki 22val.nebeisbuna,luzta(tfu tfu tfu,kad taip ir toliau)
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 04, 00:51)
ir vat siande ejom pasivaiksciot i klinikas,kur gimdziau,tai net nemalonu kazkaip eit pro ta pastata schmoll.gif gal as durnai atrodysiu,bet man nemalonu prisimint gimdyma verysad.gif
Kajus tai kazkaip pats isivede rezima,22-23val eina liuliuko.

As irgi gimdziau klinikose,buvo treciadienis,o penktadieni,nakti,buvo tokia baisi perkunija blink.gif blink.gif blink.gif ,ir zaibas po zaibo...Tai man tik ta nakti labai baisu prisimint fear.gif
Atsakyti
Mano dičkis irgi mėgsta kad ji panešiočiau. Tai va šiandiena kaip tik buvau pasikvietusi konsultante, kur parodė , kaip reikia nešioti vaikuti slinge, ir vaikjuostėje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemura: 04 gruodžio 2008 - 00:04
O tai kodel man pasake sulaukt antru ar treciu menesiniu ir tik po to darytis?... g.gif
Atsakyti
http://s57.radikal.r...10d5eabe091.jpg
vis dar bandau nuotrauka ikelt blush2.gif
Papildyta:
nu blyn, ką aš blogai darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 12 04, 01:19)
http://s57.radikal.r...10d5eabe091.jpg
vis dar bandau nuotrauka ikelt  blush2.gif
Papildyta:
nu blyn, ką aš blogai darau?  g.gif

Kokia tu eilute kopini?
Papildyta:
Kopink ta kur yra KODI,VSIE ir yra KARTINKA,tai va ta
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 04, 01:26)
Kokia tu eilute kopini?
Papildyta:
Kopink ta kur yra KODI,VSIE ir yra KARTINKA,tai va ta

bandžiau gal kokias tris, bet tos gerosios ir nerandu ( Kopinau pirma, antra ir paskutine) blush2.gif
Atsakyti