Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

NA VA PASITAISIAU LAIKA KOMPE
ACIU
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 04, 00:07)
gryzo,pasieme dokumentus masinos ir vel i garaza isvare doh.gif

zinau,kam pasakau visi stebisi

O JIS I GARAZA TIKRAI,ne i viesbutukaaaaa su ko mors doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip miegas sueme, eisiu jau,rytoj prizadu ilgiau pavakaroti tetis i darba, mama i pagraba vel, busim mergu trio
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 00:12)
ACIU
Papildyta:

O JIS I GARAZA TIKRAI,ne i viesbutukaaaaa su ko mors doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip miegas sueme, eisiu jau,rytoj prizadu ilgiau pavakaroti tetis i darba, mama i pagraba vel, busim mergu trio

Labos nakteles ir tau
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 04, 00:12)
ACIU
Papildyta:

O JIS I GARAZA TIKRAI,ne i viesbutukaaaaa su ko mors doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

masiniuka musu taiso,nors zinai,ka gali zinot su tais vyrais.... schmoll.gif
o as buvau vaistu ieskot,taip pilva skaudet pradejo doh.gif
beje,kaip jusu mmmmmmm po gimdymo?pas mane tai upes teka,nors seniau labai negausiai budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 03 gruodžio 2008 - 23:17
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 04, 00:16)
masiniuka musu taiso,nors zinai,ka gali zinot su tais vyrais.... schmoll.gif
o as buvau vaistu ieskot,taip pilva skaudet pradejo doh.gif
beje,kaip jusu mmmmmmm po gimdymo?pas mane tai upes teka,nors seniau labai negausiai budavo.

As tai dar neapturejau,nes dar kazkiek maitinu.O kai jau prasides,palauksiu antru ar treciu ir eisiu tirtis gimdos kakleli del vezio,tfu tfu tfu schmoll.gif
Atsakyti
o kaip suprast?
Atsakyti
Nu kai buvau nescia,mane gydytoja iskart uzrase tam tyrimui,nemokamai,tai va,reikia sulaukt normaliu mmmmm.Profilaktiskai.
Atsakyti
kaip idomiai.
Atsakyti
Visas nuo 25 metu tiria nemokamai ir profilaktiskai,man jau paeme tyrima bet nereikejo sulaukti moterisku ligu,as ir dar maitinu tai dar nepasireiske tongue.gif
Atsakyti
isivaizduoju,kad turetu but nemalonus tas tyrimas? g.gif
Atsakyti
O ka,jums niekam daugiau nesiule?... g.gif Siaip buvo cia kuri laika,kad moterys galejo nemokamai issitirt,bet lyg tai nuo 30m.,bet man kazkodel pasiule(siaip tas tyrimas yra mokamas,bet cia kaip akcija kazkokia buvo ar tebera,nezinau).Pati noriu pasidaryt,bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 12 04, 00:37)
Visas nuo 25 metu tiria nemokamai ir profilaktiskai,man jau paeme tyrima bet nereikejo sulaukti moterisku ligu,as ir dar maitinu tai dar nepasireiske tongue.gif

tai man dar greit negresia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 12 04, 00:37)

Ai,nuo 25m.?Maniau,kad nuo 30m.As ir galvoju,kodel man siule,jei man dar tiek nera ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 04, 00:39)
isivaizduoju,kad turetu but nemalonus tas tyrimas? g.gif

Kaip girdejau,tai kazkaip pagramdo gimdos kakleli ar paima gabaliuka,bet sake,kad neskausminga unsure.gif
Atsakyti