visos jau i olas arba i vonias sulindusios
QUOTE(megyte @ 2008 12 03, 23:23)
visos jau i olas arba i vonias sulindusios
Papildyta:
na tai ka rytoj veiksim aaaaaaaaa
Papildyta:
snaudzia jau mamukai, bet tai ka as rytoj veiksiu
rytoj varysiu zaislu pirkti
QUOTE(megyte @ 2008 12 03, 23:35)
rytoj varysiu zaislu pirkti
jau buvau
reiks pradet pakuot, buiti dar biski apsitvarkyt reiks
Papildyta:
gal jau olon traukt
Netrauk,netrauk,HUGGA! As bendravau skaipu su tevais,i anukeli pasiziurejo
Mano mazius si vakara labai intensyviai ant sono vartytis pradejo,tai jau gal ne uz ilgo ir ant pilvuko apsivertusi rasiu
Mano mazius si vakara labai intensyviai ant sono vartytis pradejo,tai jau gal ne uz ilgo ir ant pilvuko apsivertusi rasiu
mano mazgis buvo pabudes,pasiguldziua pas save i lova ir tai vos uzmigo,nesuprantu kas jam darosi,taip ramiai nakti miegodavo,o dabar...
QUOTE(Velivija @ 2008 12 03, 23:45)
Netrauk,netrauk,HUGGA! As bendravau skaipu su tevais,i anukeli pasiziurejo
o as kaukes saldaini sveiciu
As ka tik banana ir sureli surijau
ir as noriu saldainiu bet neturiu.nes vyras neleidzia pirkt,juolab valgyt,liepia svori mest,o pas mane to svorio vos keli kg,bet visi ant pilvo beje,vakar pastebejau,kad mano strijos pazasty dar dideja
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 23:47)
mano mazgis buvo pabudes,pasiguldziua pas save i lova ir tai vos uzmigo,nesuprantu kas jam darosi,taip ramiai nakti miegodavo,o dabar...
mano pirmus menesius rami buvo, bet paskui,o dabar kaip
kada
sako isimiega vaikaibuna ramus ramus o paskui
Nors kai dicke auginau tai ji rami buvo,bet kazkur nuo pusmecio diena visai nebemiegojo,nie kartelio,bet zaisdavo viena,o mazoji tikra prielipa
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 23:50)
ir as noriu saldainiu bet neturiu.nes vyras neleidzia pirkt,juolab valgyt,liepia svori mest,o pas mane to svorio vos keli kg,bet visi ant pilvo beje,vakar pastebejau,kad mano strijos pazasty dar dideja
Pazasty?...
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 23:50)
kazko per daug organizme,kazko truksta,ale tu atsekko,kaip as visais atvejais sakau viskam tinkantis vaistas,vaisiai ir darzoves