Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

visos jau i olas arba i vonias sulindusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 03, 23:23)
visos jau i olas arba i vonias sulindusios lotuliukas.gif

g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
na tai ka rytoj veiksim aaaaaaaaa bigsmile.gif
Papildyta:
snaudzia jau mamukai, bet tai ka as rytoj veiksiu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
rytoj varysiu zaislu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 03, 23:35)
rytoj varysiu zaislu pirkti biggrin.gif

jau buvau thumbup.gif
reiks pradet pakuot, buiti dar biski apsitvarkyt reiks doh.gif
Papildyta:
gal jau olon traukt
Atsakyti
Netrauk,netrauk,HUGGA! bye1.gif As bendravau skaipu su tevais,i anukeli pasiziurejo smile.gif
Mano mazius si vakara labai intensyviai ant sono vartytis pradejo,tai jau gal ne uz ilgo ir ant pilvuko apsivertusi rasiu doh.gif
Atsakyti
mano mazgis buvo pabudes,pasiguldziua pas save i lova ir tai vos uzmigo,nesuprantu kas jam darosi,taip ramiai nakti miegodavo,o dabar... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 03, 23:45)
Netrauk,netrauk,HUGGA! bye1.gif As bendravau skaipu su tevais,i anukeli pasiziurejo smile.gif
Mano mazius si vakara labai intensyviai ant sono vartytis pradejo,tai jau gal ne uz ilgo ir ant pilvuko apsivertusi rasiu doh.gif

o as kaukes saldaini sveiciu blush2.gif
Atsakyti
As ka tik banana ir sureli surijau rolleyes.gif
Atsakyti
ir as noriu saldainiu bigsmile.gif bet neturiu.nes vyras neleidzia pirkt,juolab valgyt,liepia svori mest,o pas mane to svorio vos keli kg,bet visi ant pilvo schmoll.gif beje,vakar pastebejau,kad mano strijos pazasty dar dideja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 23:47)
mano mazgis buvo pabudes,pasiguldziua pas save i lova ir tai vos uzmigo,nesuprantu kas jam darosi,taip ramiai nakti miegodavo,o dabar... schmoll.gif

mano pirmus menesius rami buvo, bet paskui,o dabar kaip
kada
sako isimiega vaikaibuna ramus ramus o bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif paskui
Nors kai dicke auginau tai ji rami buvo,bet kazkur nuo pusmecio diena visai nebemiegojo,nie kartelio,bet zaisdavo viena,o mazoji tikra prielipa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 23:50)
ir as noriu saldainiu bigsmile.gif bet neturiu.nes vyras neleidzia pirkt,juolab valgyt,liepia svori mest,o pas mane to svorio vos keli kg,bet visi ant pilvo schmoll.gif beje,vakar pastebejau,kad mano strijos pazasty dar dideja doh.gif

Pazasty?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 23:50)

kazko per daug organizme,kazko truksta,ale tu atsekko,kaip as visais atvejais sakau viskam tinkantis vaistas,vaisiai ir darzoves
Atsakyti