Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 22:44)
7,beveik 8.

galima sakyt maza, o mes jau 11 su puse beveik, mes jau panos, mums pats brendimas dabar, siaip ji gera, biski nervuota, bet mokslus siemet apleido sakiau nusisausiu, pernai mokes kaip reikiant siemet vos teigiamais pazymiais velkas, sugebet sugeba, bet tingi ir jokio noro neturi, tokia apatiska pasidare doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
bet anksciau nebijojo,tik koks pusmetis,kaip pradejo bijot.
man tai toks apatiskumas buvo,kai buvo kokia 16 metu.noredavau tik uzsidaryt namie ir sedet viena
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 12 03, 22:48)
oi kokie zmones bigsmile.gif
vakar ir man kompa taise-58 virusai sedejo blink.gif ir kokie tai 5 isilauzimai blink.gif
na jau nesciuju tema visai pasidare ziuriu tongue.gif  biggrin.gif

o as is tu kuri nesifotografuoja nescia cool.gif  o ir nestumo memegstu-daug kas juoksis turbut biggrin.gif

o ko cia juoktis, kai 12 turesi ir taip rasysi tai jau biski kikensim, viskas dar pries akis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 22:50)
bet anksciau nebijojo,tik koks pusmetis,kaip pradejo bijot.
man tai toks apatiskumas buvo,kai buvo kokia 16 metu.noredavau tik uzsidaryt namie ir sedet viena

man taip pat o pas ja labai ankstus brendimas, emociskai ir fiziskai, spuogai ne tik ant veido, bet ir ant ranku,nugaros,na cia jaunatviniai tie,ir mmmmm jau geras pusmetis, ir nervai doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
ar as greita ar jus letos nesuprantu
Atsakyti
vis prilekiu paskaitau, bet ner kada parasyt, tevelis musu tik nesenai gryzo, tai ner kada o pupa numigo vakarinio miegelio 15minir paciai kazko galva skauda, atrodo ir i lauka iseinu unsure.gif
Atsakyti
lygtai ir mano dicke uzmigo,eisiu misinuka pasidaryti ir kraustysios pas tetuka ir maziuke tongue.gif
Atsakyti
o as eisiu daktaro chauso ziureti tongue.gif
Atsakyti
nu ką vaikas pamaitintas ir miega, tai einu MB slaugyt, nes serga unsure.gif . Tai gerų vakarinių plepalų, iki ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 12 03, 22:55)
vis prilekiu paskaitau, bet ner kada parasyt, tevelis musu tik nesenai gryzo, tai ner kada o pupa numigo vakarinio miegelio 15minir paciai kazko galva skauda, atrodo ir i lauka iseinu unsure.gif

cia nuovargis, darzoviu vaisiu daugiau biski valgyt, gal padetu, o gal is viso pavalgyt reikia
Atsakyti
mano mazius jau miega o as varysiu hausa ziureti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As atsimenu kai maza buvau irgi bijojau viena buti tai pastoviai pas tevus i kambari isiprasydavau biggrin.gif
Atsakyti
Maziuka uzmigde tevelis kol as ziurejau moteris meloja geriau o as ejinu megdit dukrite nes rytoi ejis i darzeli buvo kartu Maximoi tai labai pavargom pirkom i jos kambari eglute newyear.gif visem saldziu sapnu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 12 03, 22:57)
o as eisiu daktaro chauso ziureti tongue.gif

o man nesinori TV ziuret, nezinau kodel nemegstu ir tiek, svarbiausi ir kompo nemegau kol neatradau supermamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 22:57)
nu ką vaikas pamaitintas ir miega, tai einu MB slaugyt, nes serga  unsure.gif  . Tai gerų vakarinių plepalų, iki ryt 4u.gif

o tu jam taures statai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sitiek laiko nebuvau ir dar nieks nebuve,kaip cia yra g.gif
Atsakyti