dar kitoj foto yra netycia pakliuvus i kadra kita Kaune,vytauto parke,juodaplauke.gal kas buvot vasara?
o,kokia meniska foto
megyte
megyte
jatau kaip man smagu ziureti i nescias moteris man visos tokios grazios
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 21:21)
as irgi sesiu men buvau jau burbulis
as jau tikra blondine, kol as supratau kaip reik ikelt
ant megytes nuotraukos(super nuotrauka) paspaudinejau ir paslaptis isaiskejo
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 21:25)
as irgi sesiu men buvau jau burbulis
siand nupirkau savo dukrytem dovaneles, mazajai tokia grojancia piramide 175 muzikeles, o dickei sokiu kilimeli
o dar gimtadienio dovana puzle , prinseses karuna, bet nezinau ka per kokia svente dovanot
Mažius jau nuo 18 val. miega O mane kaip pykint pradėjo, fui.Matyt medaus pyragas užstrigo Beja gražios nuotraukos
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 20:02)
siand nupirkau savo dukrytem dovaneles, mazajai tokia grojancia piramide 175 muzikeles, o dickei sokiu kilimeli
o dar gimtadienio dovana puzle , prinseses karuna, bet nezinau ka per kokia svente dovanot
princeses karuna gal galima per kaledas dovanoti tada gales pasipuosti per kaledas , o tavo Deimante tokia fainute tai jai tikrai tiks princeses karuna
QUOTE(megyte @ 2008 12 03, 22:09)
princeses karuna gal galima per kaledas dovanoti tada gales pasipuosti per kaledas , o tavo Deimante tokia fainute tai jai tikrai tiks princeses karuna
jo ir dar puzle
o ta kilimeli per gimtadieni gales vaikai zaist
itariu kad gimtadieni reiks nukelt i sestadieni