Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 18:06)
as kaip visada atsilieku  blush2.gif

as per nestuma 7 kart gulejau ligoninej, pirmaji karta isvaziavau i priimamaji sausio 1d. schmoll.gif

as tai turiu nuotrauku kai buvau storule (+26kg) bet irgi nemoku idet  blush2.gif
Papildyta:
Jus isivaizduojat arteja kaledos visi kazka gauna, o ismanes nori atimt  blink.gif
siand MB pareiske ir net skelbima idejo jog parduoda mano masiniuka nes "dvieju nereikia"
blin toki faina turiu verysad.gif

va va bėda su tais mašiniukais.... rolleyes.gif tiksliau be mašiniukų.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 20:12)
Neleisk biggrin.gif  As tai nzn ka daryciau jei likciau be masiniuko,juk kai vyras dirba,tai paciai reikia visur lakstyti...

ne ne as tai neliksiu be masinos tiesiog parduoda mano mazaji citroena, o palieka minivena. As kai viena vaziuoju tai su c2, o kai su vaikuciais tai su minivenu. Ji man tokia manevringa visur ilendu apsisuku pasistatau o su ta karve as prazusiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D&S zivile: 03 gruodžio 2008 - 18:27
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 18:23)
ne ne as tai neliksiu be masinos tiesiog parduoda mano mazaji citroena, o palieka minivena. As kai viena vaziuoju tai su c2, o kai visi ta su minivenu. Ji man tokia manevringa visur ilendu apsisuku pasistatau o su ta karve as prazusiu.  g.gif

Priprasi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 03, 20:26)
Priprasi...  thumbup.gif

pripratus as prie tos karves smile.gif ,
tik kad ji ir eda kaip karve doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 18:30)
pripratus as prie tos karves  smile.gif ,
tik kad ji ir eda kaip karve  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai turėtų... biggrin.gif
Atsakyti
o as pasirodysiu kokia buvau storuliuke biggrin.gif cia fotkinausi dvi savaites iki gimdymo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nu nuotraukyte tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va bus vaikuciui parodyti
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 03, 19:41)
o as pasirodysiu kokia buvau storuliuke biggrin.gif cia fotkinausi dvi savaites iki gimdymo biggrin.gif
user posted image

Gerai atrodei thumbup.gif Aš tokio panašaus dydžio buvau gal iki gimdymo likus 2 mėn doh.gif blush-anim-cl.gif2:turiu porą nuotraukų, bet jos pas brolį kompe, tai lauksiu kol persiųs
Atsakyti
thumbup.gif

nu parasykit kaip reik pasirodyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D&S zivile: 03 gruodžio 2008 - 19:01
aciu aciu 4u.gif siaip tai man labai velai pilvas islindo kazkur tik 6 menesi pasirode kad nescia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Zivile tu cia kazka netaip padare g.gif
Atsakyti
ai tiek to,pasirodysiu ir as:D user posted image cia 7men ar 6men,nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 19:01)
ai tiek to,pasirodysiu ir as:D user posted image cia 7men ar 6men,nepamenu

nugi neblogai ir tu atrodei biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti