nebandai niekur eit,hugga
klausykit o kodel mes negaletume kai pabaigsime sia temele keliauti visos i ana jos ten kiek supratau zada daryti 5 menesiuko temuke tai mums tinka ir vel visos busime kruvoje o dabar kazkaip issimeteme, o juk nuo pat pradzios kai kurios bendraujame, gaila butu visai issiskirti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 18:26)
zinot as misliju misliju man reiktu i ana temele keliauti, bet man cia taip smagu, man visur visos mamos patinka, bet manau anoj temelej yra viena kuri nelabai noretu, kad ten rodyciaus., tai ka sabar daryt
Papildyta:
Papildyta:
O tai kas jau ten nalabai norėtų kad būtum? Aišku jei nepaslaptis
Papildyta:
ir tikrai neišsilakstykim kolkas visos, pabaigiam šią temą o paskui žiūrėsim, aaaaa?
[quote=Rucccike,2008 12 03, 15:42]
Laba diena, noretume ir mes prisijungti prie jusu mano suneliui jau 4 men ir 3 dienos
[quote=drugelis001,2008 12 03, 14:07]
nors mums jau 4 men.ir kelios dienos bet mazoji pradejo valgyti kaip naujagimis tik apie500-600ml per para bet siaip linksma,neverkia... gal kas turi panasia problemike? sveria 7.2kg..
Papildyta:
mums buvo tas pats... beveik 2 men valgydavo po 80-100 gr. kiekvienu maitinimu, tai isbandem visu parduotuveje esancius misinius nes tikejomes kad rasim ta vieninteli valgoma, bet... gerai kad pries gera savaite mano maziukas pradejo normalia valgyti gal vitaminai padejo o gal siaip atejo laikas valgyt pradet
[/quote]
o mes jau nuo 2 men valgom 100ml kas 3 val ir viskas ok
Laba diena, noretume ir mes prisijungti prie jusu mano suneliui jau 4 men ir 3 dienos
[quote=drugelis001,2008 12 03, 14:07]
nors mums jau 4 men.ir kelios dienos bet mazoji pradejo valgyti kaip naujagimis tik apie500-600ml per para bet siaip linksma,neverkia... gal kas turi panasia problemike? sveria 7.2kg..
Papildyta:
mums buvo tas pats... beveik 2 men valgydavo po 80-100 gr. kiekvienu maitinimu, tai isbandem visu parduotuveje esancius misinius nes tikejomes kad rasim ta vieninteli valgoma, bet... gerai kad pries gera savaite mano maziukas pradejo normalia valgyti gal vitaminai padejo o gal siaip atejo laikas valgyt pradet
[/quote]
o mes jau nuo 2 men valgom 100ml kas 3 val ir viskas ok
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 18:29)
O tai kas jau ten nalabai norėtų kad būtum? Aišku jei nepaslaptis
butu negrazu jei ivardinciau, nes tiksliai tai nezinau tik nuojauta kuzda
Papildyta:
jo baikim o tada keliausim visos VISOS jei taip sutarsim, as pasistengsiu neuzkliuti.Bet ar priims reik atsiklausti. na o kol kas kukuojam cia.
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 18:35)
Atsiprašau kad taip smalsauju
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 17:35)
Papildyta:
jo baikim o tada keliausim visos VISOS jei taip sutarsim, as pasistengsiu neuzkliuti.Bet ar priims reik atsiklausti. na o kol kas kukuojam cia.
Papildyta:
nu aisku kad priims negi gaila nu bet del iso pikto pasiklausime
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 15:26)
zinot as misliju misliju man reiktu i ana temele keliauti, bet man cia taip smagu, man visur visos mamos patinka, bet manau anoj temelej yra viena kuri nelabai noretu, kad ten rodyciaus., tai ka sabar daryt
Papildyta:
o kuria nori didele ar mazaja, jei didele paspausk ant pacios nuotraukos ir ieisi i radikal ru, tada spaudi browse isirenki nuotrauka, tada zagruzyti kartynka ir nusikopini eilute po apacios ir parnesi i atsakymo langa
Papildyta:
o kuria nori didele ar mazaja, jei didele paspausk ant pacios nuotraukos ir ieisi i radikal ru, tada spaudi browse isirenki nuotrauka, tada zagruzyti kartynka ir nusikopini eilute po apacios ir parnesi i atsakymo langa
aciu,pabandysiu o mazaja?
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 17:22)
uii Paulina koks tavo berniukas grazus o gal gali papasakot kaip nuotraukyte idejai? nes as cia naujoke
dėkui na va jau pasakė kaip įdėt nuotraukytę.... nespėjau aš per tuos lakstymus tai prie pc tai po namus.... bandau susikurpt planą kaip padaryt kad mylimieji kauno policininkai mašiniuko nekonfiskuotų.... ba čia biškiuką tokia bėda ištiko... ir areštavo... su mažiuku turbūt nuprotėtume be jos...
as kaip visada atsilieku
as per nestuma 7 kart gulejau ligoninej, pirmaji karta isvaziavau i priimamaji sausio 1d.
as tai turiu nuotrauku kai buvau storule (+26kg) bet irgi nemoku idet
Papildyta:
Jus isivaizduojat arteja kaledos visi kazka gauna, o ismanes nori atimt
siand MB pareiske ir net skelbima idejo jog parduoda mano masiniuka nes "dvieju nereikia"
blin toki faina turiu
as per nestuma 7 kart gulejau ligoninej, pirmaji karta isvaziavau i priimamaji sausio 1d.
Papildyta:
siand MB pareiske ir net skelbima idejo jog parduoda mano masiniuka nes "dvieju nereikia"
blin toki faina turiu
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 16:06)
as kaip visada atsilieku
Papildyta:
blin toki faina turiu
Papildyta:
blin toki faina turiu
Neleisk As tai nzn ka daryciau jei likciau be masiniuko,juk kai vyras dirba,tai paciai reikia visur lakstyti...