Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

ir sau buvau tokia grazi nescia ir gyvenimas toks grazus buvo bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=HUGGA,2008 12 03, 16:22]
po pirmo gimdymo irgi taip sakiau, bet po sio uuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiii
Papildyta:

Tai gi, pirmą nėštumą irgi ant sparnų skraidžiau, nu bet antras, tai doh.gif Vasara negalėjau niekus iš namų išeit, nes i nieka kojų neikišau, pas gine kai nueidavau tai per apžiurą batų nenusimaudavau, nes paskui būtu apsiauti be šansų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 13:22)
po pirmo gimdymo irgi taip sakiau, bet po sio uuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiii
Papildyta:

kokij tu ten saly, o as priaugau apie 40 doh.gif  doh.gif  doh.gif

Airijoj, Oho!!! Ir kaip sekasi atsikratyti virssvorio? man tai sunkai biggrin.gif nors dar anksti apie tai kalbeti,juk tiek nedaug laiko praejo... smile.gif
Atsakyti
o man tino tik pirstai,tai teko nusiimt ziedus,bet i miesta varydama vistiek vestuvini siaip ne taip uzsidedavau lotuliukas.gif kazkaip be vestuvinio isejus i miesta jauciuosi,kaip nuoga biggrin.gif
Atsakyti
Ausrioke kaip oras Kaunia vyras grista is Kauno tai sake kad lija ir sninga pas jus nerealei doh.gif g.gif
Papildyta:
Man tai kaip toks oras ziaurus tai tai kol vyras atvazioja is uno tai kaip ant adatu sedziu verysad.gif
Atsakyti
na va mes nesenai is lauko thumbup.gif keturias valandas isbuvome, toks fainas oras thumbup.gif
va kaip mano Markutis su draugu vazineja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas mamukai 4u.gif na va nebuvo vakar laiko prisėst pas jus.... smile.gif buvom vakar skiepytis... ačiū dievui gerai praėjo... jokių komplikacijų neiškilo... sveriam jau ir nemažai... 9,3kg ir esam 69cm... biškiuką daugokai bet ka jau padarysi... visus du kilus per mėnesį priaugom.... biggrin.gif
dar su MB buvom vakar vilniuj...

miega mano mažuliukas, o aš vyro laukiu...
beje šiandien taip apsidžiaugiau... telpu į visas kelnes savo buvusias... (nu tik į vienas ne.... ) ir numest liko tik maždaug penkis kilus... tai taip gerai... dar jei pilvas susitrauktų ir lašiniai nuo šonų nukristų bučiau be galo laiminga.. biggrin.gif
pasirodysim kaip mes atrodom wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 03, 16:29)
Ausrioke kaip oras  Kaunia vyras grista is Kauno tai sake kad lija ir sninga pas jus nerealei doh.gif  g.gif
Papildyta:
Man tai kaip toks oras  ziaurus tai tai kol vyras atvazioja is  uno tai kaip ant adatu sedziu verysad.gif

nu ne koks orelis kaune.... unsure.gif
Atsakyti
SUPERBABA o is kur tu ta programa gavai?Noriu ir as kokiu nors graziu nuotrauku prisidaryti, bet neturiu tokios programos doh.gif
Papildyta:
mano nestumas tai labai lengvas buvo thumbup.gif ir niekas netino thumbup.gif , tik kai buvo 20 savaiciu gulejau ligonineje savaitele nes itare apendicita blink.gif
Klausykit mamytes o kaip jus atrodet nescios g.gif gal kokia nuotraukele idetumet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 03, 17:58)
SUPERBABA o is kur tu ta programa gavai?Noriu ir as kokiu nors graziu nuotrauku prisidaryti, bet neturiu tokios programos doh.gif
Papildyta:
mano nestumas tai labai lengvas buvo thumbup.gif ir niekas netino thumbup.gif , tik kai buvo 20 savaiciu gulejau ligonineje savaitele nes itare apendicita blink.gif
Klausykit mamytes o kaip jus atrodet nescios g.gif gal kokia nuotraukele idetumet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nuotraukos neturiu, o gal reiks paziuret bet buvau laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai storaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Atsakyti
pas mus maciau,kad lyja,bet sniego tai nemaciau g.gif
as tai tikrai nedesiu foto,kaip nescia atrodziau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 03 gruodžio 2008 - 17:21
uii Paulina koks tavo berniukas grazus thumbup.gif o gal gali papasakot kaip nuotraukyte idejai? nes as cia naujoke biggrin.gif
Atsakyti
zinot as misliju misliju man reiktu i ana temele keliauti, bet man cia taip smagu, man visur visos mamos patinka, bet manau anoj temelej yra viena kuri nelabai noretu, kad ten rodyciaus., tai ka sabar daryt g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 18:22)
uii Paulina koks tavo berniukas grazus  thumbup.gif  o gal gali papasakot kaip nuotraukyte idejai? nes as cia naujoke  biggrin.gif

o kuria nori didele ar mazaja, jei didele paspausk ant pacios nuotraukos ir ieisi i radikal ru, tada spaudi browse isirenki nuotrauka, tada zagruzyti kartynka ir nusikopini eilute po apacios ir parnesi i atsakymo langa
Atsakyti