Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 16:02)
bet kaip greit laikas prabego atrodo tik per kaledas laukem maziuko o va jau db i jis yra  wub.gif

Va va, nepastebėsim kai ateis kalėdos kai vaikai jau patys kabins žaisliukus ant eglutės ir rašys kalėdų seniui laiškus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit papasakoti kaip jus tas grazias nuotraukytes isidedat? 4u.gif
Noreciau ir as kokia idet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 16:03)
as tai kazkiap neatsimenu to ankstyvo laukimo,nes kol pilvas nepradejo augt,tol negalejau dar patiket,kad busiu mama blush2.gif  biggrin.gif

o as atsimenu vos 8 sav gulejau ligoninej su gresianciu
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 16:03)
nu va prisedau trunpam ir vel reikia lekt vyras tuoj gris valgit daryt namus tvarkyt net nepastebejau kaip laikas praleke doh.gif  doh.gif  doh.gif

kaip gerai,kad man nereik begt biggrin.gif nes sianakt vyras gryzo puse 3,siande vel neaisku kada grys... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 16:04)
mes priaugom 300 o kaku darom5 ar 6 kartus per diena

Taip dažnai? Ogo smile.gif Niu tai dar kartą patvirtina kad kiekvienam vaikui skirtingai
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 16:07)

o as kai buvo 4men susirgau,temperatura pakilo iki 38,5 ,vyras nuveze i ligonine,o ten net gine nesiteike ateit apziuret. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 13:07)

Man irgi gresiantis buvo,bet i ligonine negulde,tai vaiksciojau kaip ant adatu,visko bijojau biggrin.gif Tada atrode kad ta diena niekada neateis,o dabar norisi kad tos dienos niekada nesibaigtu wub.gif
Atsakyti
man tai nestumo menesiai buvo graziausi gyvenime...galeciau visa gyvenima but nescia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 16:12)
Man irgi gresiantis buvo,bet i ligonine negulde,tai vaiksciojau kaip ant adatu,visko bijojau  biggrin.gif Tada atrode kad ta diena niekada neateis,o dabar norisi kad tos dienos niekada nesibaigtu  wub.gif

as po ligonines 3 men gulimo rezime buvau
Atsakyti
Jo, ligoninei ir aš gulėjau kai buvo 20 sav. Visą savaitę laikė
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 13:16)
man tai nestumo menesiai buvo graziausi gyvenime...galeciau visa gyvenima but nescia wub.gif

Siaip man irgi patiko,tik truputi sunku buvo nes priaugau 25kg! Kaip kulverstukas lotuliukas.gif o energijos buvau pilna,dirbau iki 8 men,dar namo skraidziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 16:16)

po pirmo gimdymo irgi taip sakiau, bet po sio uuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiii
Papildyta:
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 16:20)
Siaip man irgi patiko,tik truputi sunku buvo nes priaugau 25kg! Kaip kulverstukas lotuliukas.gif  o energijos buvau pilna,dirbau iki 8 men,dar namo skraidziau  biggrin.gif

kokij tu ten saly, o as priaugau apie 40 doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti