Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 15:51)
o kur galvojat sutykti kaledas namuose ar pas tevus? g.gif

mes tai namie, nes mama su mumi gyvena, o uosviene ir aplankysim ji uz6km gyvena.
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 12:51)
o kur galvojat sutykti kaledas namuose ar pas tevus? g.gif

Na kadangi esam labai toli nuo tevu,tai sutiksim namuose su vyru ir dukryte smile.gif Dar draugai kviete bet pirmos sventes musu jaunoj seimoj biggrin.gif tai sutiksim tik tryse thumbup.gif
Mergytei nupirkau grazia kaledine suknyte,atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 15:54)
Kiek zmoniu,tiek nuomoniu!  Svarbu kad vaikas linksmas,judrus ir nemeta svorio  smile.gif  O mano mergyte kai valgo tai labai muistosi,'sneka',sypsosi,tai gal del to tiek mazai suvalgo,nes blaskosi labai.. schmoll.gif

O mažiukė normaliai kaku daro? Nes mes kai mažai priaugom, tai nekakinom po 5-6 dienas mat jau mano pieno jam neužteko
Atsakyti
mes tai vis neapsispredziam ar pas mano tevus ar pas vyro kuciavot eisim doh.gif nu o kaledas tikriause namie lauksim sveciu gal kas uzbegs o jai ne tai tryse svesim user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 12 03, 12:56)
Kiek žinau šaldiklyje galima laikyti 4 menesius, va o šaldytuve tai nežinau  g.gif

Hmm..tai turbut teks ispilti g.gif
Atsakyti
bet kaip greit laikas prabego atrodo tik per kaledas laukem maziuko o va jau db i jis yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 15:49)
Aš tai savos daktorkos nesuprantu: kai priaugom 300g, buvo blogai, kai dabar priaugam po 800-1000g ir vėl jai blogai, nes tipo oi kiek daug, sako kad per dažnai vaikas valgo. Tfu, matau pati kaip vaikas jaučiasi, valgo kiek nori ir kada nori, jis geriau žino kiek ir kada reik, tai jau į komentarus nekreipiu dėmesio.
Va kaip aš čia piktai biggrin.gif

Mno ir pirmas ir antras vaikas priauda po 700-1000g. bet niekarto daktare nesake kad dauk
Atsakyti
as tai kazkiap neatsimenu to ankstyvo laukimo,nes kol pilvas nepradejo augt,tol negalejau dar patiket,kad busiu mama blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va prisedau trunpam ir vel reikia lekt vyras tuoj gris valgit daryt namus tvarkyt net nepastebejau kaip laikas praleke doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 16:00)
O mažiukė normaliai kaku daro? Nes mes kai mažai priaugom, tai nekakinom po 5-6 dienas mat jau mano pieno jam neužteko

mes priaugom 300 o kaku darom5 ar 6 kartus per diena
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 13:00)

net keista,nes kakoja 3 kart per diena,o kai valge normaliai tai tik karta...
Bet dabar ji misineli valgo ,o anksciau mp...
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 16:04)
mes priaugom 300 o kaku darom5 ar 6 kartus per diena

oho,mes tai tik du kartus smile.gif
Atsakyti