mes irgi norim pasveikinti naujokes nors ir patys neseniai prisijunge.sekmes
na va mes katik is lauko mazius visa laika miegojo oras puikus buvo laiko grizmo nes lyti pradejo buvom maksimojo tiek fainiu zaisliuku tik kad dabar nelabai mums lesos leidzia laukiam kol pinigelius gausim nu o tada butinai apsipirksim dar va sendien gavau kombinzona kur buvau uzsisakius is vienos maytes tai grazus nesudevetas tikrai nenusivyliau
naujai prisijunguses
naujai prisijunguses
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 15:43)
mamytes o ka daktarai sako del svorio nes mes 5 men sverem 7400, priaugom tik 300 gr, tai sako mazai, bet maze linksma, judri labai, sneki.
[
[
Aš tai savos daktorkos nesuprantu: kai priaugom 300g, buvo blogai, kai dabar priaugam po 800-1000g ir vėl jai blogai, nes tipo oi kiek daug, sako kad per dažnai vaikas valgo. Tfu, matau pati kaip vaikas jaučiasi, valgo kiek nori ir kada nori, jis geriau žino kiek ir kada reik, tai jau į komentarus nekreipiu dėmesio.
Va kaip aš čia piktai
o kur galvojat sutykti kaledas namuose ar pas tevus?
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 15:50)
Sakykit mamytes,toks klausimas iskilo: kiek laiko galima laikyti mp saldytuve sandariai uzdaryta? ir ar isvis galima?
niu aš laikydavau iki 6 val.
Sveikos,mes is lauko gryzom,apejom visas kmuk tik gryzom ir lyt pradejo
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 15:49)
Aš tai savos daktorkos nesuprantu: kai priaugom 300g, buvo blogai, kai dabar priaugam po 800-1000g ir vėl jai blogai, nes tipo oi kiek daug, sako kad per dažnai vaikas valgo. Tfu, matau pati kaip vaikas jaučiasi, valgo kiek nori ir kada nori, jis geriau žino kiek ir kada reik, tai jau į komentarus nekreipiu dėmesio.
Va kaip aš čia piktai
Va kaip aš čia piktai
as jau senai neklausau savo doktorkos
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 12:49)
Va kaip aš čia piktai
Va kaip aš čia piktai
Kiek zmoniu,tiek nuomoniu! Svarbu kad vaikas linksmas,judrus ir nemeta svorio O mano mergyte kai valgo tai labai muistosi,'sneka',sypsosi,tai gal del to tiek mazai suvalgo,nes blaskosi labai..
mes per kucias namie busim(su uosviais),o kaledu pas mano tevus vaziuosim
QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 15:51)
o kur galvojat sutykti kaledas namuose ar pas tevus?
Per kūčias eisim pas MB močiutę, nes ten artimieji renkas, o vėliau pas mano tėvą ir brolį. O per kalėdas tai pas mus kas netingės ateis, tai mes kur eisim.
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 15:50)
Sakykit mamytes,toks klausimas iskilo: kiek laiko galima laikyti mp saldytuve sandariai uzdaryta? ir ar isvis galima?
Kiek žinau šaldiklyje galima laikyti 4 menesius, va o šaldytuve tai nežinau