Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 11:00)
negaliu apkraut zmoniu, visada galvoju ar tam zmogui bus gerai, ar naudos ta daikta, ar nedulkes, o tie popieriniai maiseliai man nelabai patinka, tai man taip, lignesoj kokiu graziu yra.
Papildyta:

prasom prasom susipazinkim as cia didziausia plepe lotuliukas.gif

biggrin.gif saunu,mes irgi paplepet megstam mirksiukas.gif
Atsakyti
visos i uolas pietu nudume o mes jau atsikelem kazi ka cia dabar valgyt duot mazei o ir as dar be pietu
Atsakyti
Laba diena, noretume ir mes prisijungti prie jusu 4u.gif mano suneliui jau 4 men ir 3 dienos smile.gif

[quote=drugelis001,2008 12 03, 14:07]
nors mums jau 4 men.ir kelios dienos bet mazoji pradejo valgyti kaip naujagimis tik apie500-600ml per para schmoll.gif bet siaip linksma,neverkia... gal kas turi panasia problemike? sveria 7.2kg..
Papildyta:

mums buvo tas pats... beveik 2 men valgydavo po 80-100 gr. kiekvienu maitinimu, tai isbandem visu parduotuveje esancius misinius doh.gif nes tikejomes kad rasim ta vieninteli valgoma, bet... gerai kad pries gera savaite mano maziukas pradejo normalia valgyti thumbup.gif gal vitaminai padejo g.gif o gal siaip atejo laikas valgyt pradet smile.gif
Atsakyti
[quote=Rucccike,2008 12 03, 14:42]
Laba diena, noretume ir mes prisijungti prie jusu 4u.gif mano suneliui jau 4 men ir 3 dienos smile.gif
nors mums jau 4 men.ir kelios dienos bet mazoji pradejo valgyti kaip naujagimis tik apie500-600ml per para schmoll.gif bet siaip linksma,neverkia... gal kas turi panasia problemike? sveria 7.2kg..
Papildyta:

mums buvo tas pats... beveik 2 men valgydavo po 80-100 gr. kiekvienu maitinimu, tai isbandem visu parduotuveje esancius misinius doh.gif nes tikejomes kad rasim ta vieninteli valgoma, bet... gerai kad pries gera savaite mano maziukas pradejo normalia valgyti thumbup.gif gal vitaminai padejo g.gif o gal siaip atejo laikas valgyt pradet smile.gif
[/quote]
Sveikute 4u.gif
Kiek daug šiandiena naujokiu thumbup.gif t.y. ir aš tarp jų tik šiandiena isiliejau į šaunų kolektyvą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 13:58)
Sveikos Mamytes 4u.gif  Mes naujokes ir norim prisijungti prie jusu  smile.gif

QUOTE(Rucccike @ 2008 12 03, 14:42)
Laba diena, noretume ir mes prisijungti prie jusu  4u.gif  mano suneliui jau 4 men ir 3 dienos  smile.gif

Sveikos prisijungusios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kodėl nerodo mano liniučių g.gif
Papildyta:
oi jau rodo blush2.gif
Atsakyti
Niu va, mažius pavalgė, anyta išėjo, o aš sėdžiu ir medaus tortą kapoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis001 @ 2008 12 03, 13:07)
nors mums jau 4 men.ir kelios dienos bet mazoji pradejo valgyti kaip naujagimis tik apie500-600ml per para schmoll.gif  bet siaip linksma,neverkia... gal kas turi panasia problemike? sveria 7.2kg..
Papildyta:
O musu leliukai beveik viena diena gime  biggrin.gif

Normalus tas Jūsų svoris. Mums 12 gruodžio sukaks 5 mėnesiai, o sveriam 6kg 600g, ūgis 69cm. Valgom košeles, tyreles, geriam pieną ir esam sveikos.
Vaikas valgo kiek jam reikia (nuotaika geriausias indikatorius mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 14:50)
Niu va, mažius pavalgė, anyta išėjo, o aš sėdžiu ir medaus tortą kapoju thumbup.gif

Skanaus, ir mums gabalėli prašytume ax.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif tai kad jau suvalgiau blush2.gif nedaug ten jo buvo blush2.gif kitą kart pažadu pavaišint smile.gif
Atsakyti
[quote=Rucccike,2008 12 03, 11:42]
Papildyta:

[/quote]

kokie vitaminai?
As jau kelias dienas bandau obuolio duoti,labai noriai valgo biggrin.gif bet nuo to juk nepasisotinsi biggrin.gif O per paskutines dvi sav tik po 100gr priaugo, Vyras sako kad per daug pergyvenu smile.gif Is tiesu svarbu kad svoris nekrenta o auga, o kaip sparciai jusu vaikuciai auga? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vaival @ 2008 12 03, 11:52)
Normalus tas Jūsų svoris. Mums 12 gruodžio sukaks 5 mėnesiai, o sveriam 6kg 600g, ūgis 69cm. Valgom košeles,  tyreles, geriam pieną ir esam sveikos.
Vaikas valgo kiek jam reikia (nuotaika geriausias indikatorius mirksiukas.gif )

Aciu,jau ramiau 4u.gif
Atsakyti
nauja mamyte su sukaktuvemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Rucccike
Ir visoms naujoms mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nes jau nebe atseku cia jusu daug siandien.
Migle o man torto , bent mano dukra pavaisink ji tavo bendravarde, lotuliukas.gif
o mes jau po pirmu pietu
Papildyta:
mamytes o ka daktarai sako del svorio nes mes 5 men sverem 7400, priaugom tik 300 gr, tai sako mazai, bet maze linksma, judri labai, sneki.
Na Ausrioke ka nuspirkai maximoj
Papildyta:
gal bus dar nauju mamuku, nes apacioj tupi
Atsakyti